Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68229 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Ko vajag sievietēm?
« : 2016. gada 02. marts, 11:51:24 »
Pēc vakardienas sarunām nonācu pie secinājuma, ka es nemaz nezinu, ko vēlās sievietes. Ko viņām vajag piedāvāt?
Sieviešu te ir pietiekami, pamēģiniet mani apgaismot, ko man vajag, lai man būtu ko piedāvāt potenciālajai sievai?  :confused:

Atslēdzies Spārka

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #1 : 2016. gada 02. marts, 11:57:33 »
Iecietību, humora izjūtu, intelektu, praktisku izdarīgumu (vai, ļaunākajā gadījumā, spēju kādam izdarīgam samaksāt). Bet es tikai par spārkveidīgajām varu runāt.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2016. gada 02. marts, 12:13:05 »
Piedāvāt var visu, kas ienāk prātā, bet, ja ilgtermiņā nespēsi to sniegt, uzturēt papildināt, viņas uzskatīs, ka esi pārkāpis nerakstīto vienošanos un neesi piegādājis nolīgto.
Tātad faktiski - vari piedāvāt to, ko esi gatavs dot/nodrošināt ilgtermiņā nemainīgā vai augstākā kvalitātē kā bija sākotnējā paketē. Protams sievietes periodiski pārksata līgumu un izvērtē pakalpojumu klāsta aktualitāti. Līdz ar to jāspēj savlaicīgi pamanīt šādu pārskatīšanas brīdi un reaģēt iesniedzot papildpiedāvājumu - upsales. Tikai atkal - jāgarantē ilgtermiņa noturība.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 02. marts, 12:26:17 »
Piedāvāt var visu, kas ienāk prātā, bet, ja ilgtermiņā nespēsi to sniegt, uzturēt papildināt, viņas uzskatīs, ka esi pārkāpis nerakstīto vienošanos un neesi piegādājis nolīgto.
Tātad faktiski - vari piedāvāt to, ko esi gatavs dot/nodrošināt ilgtermiņā nemainīgā vai augstākā kvalitātē kā bija sākotnējā paketē. Protams sievietes periodiski pārksata līgumu un izvērtē pakalpojumu klāsta aktualitāti. Līdz ar to jāspēj savlaicīgi pamanīt šādu pārskatīšanas brīdi un reaģēt iesniedzot papildpiedāvājumu - upsales. Tikai atkal - jāgarantē ilgtermiņa noturība.
Nerakstīti līgumi man nepatīk. Kā lai saprot, cik ilgā laika periodā man ir jāuzlabo piedāvājuma kvalitāte, lai uz izskatīšanas dienu viss būtu līmenī? Turklāt, kā lai saprot, kurā brīdī es pārkāpju līguma noteikumus?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2016. gada 02. marts, 12:35:12 »
Kvalitāte ir jāuzlabo nepārtraukti. Ja tas nav iespējams, vismaz jānotur nemainīgā līmenī. Citādāk gadus 2 luņosies, tad sajutīs, ka briest pārskatīšana un metīsies pāris mēnešos atkal atgriezt sākotnējo kvalitāti. Ti, atkal uzfrišināties gan redzami, gan darbos, gan nedarbos līdz iepazīšanās laika uzpucētajam stāvoklim :D

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #5 : 2016. gada 02. marts, 12:45:12 »
Tev jāmīl kaķi, jāmāk gatavot brīvdienu brokastis un tās prasmīgi piemest gultā, tev jāpatīk brīvdienās vismaz 4 stundas pavadīt sieviešu apģērbu veikalos, tev jāzin viss par latviešu seriāliem, tev jāmīl un jāmāk visi mājas uzkopšanas darbi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2016. gada 02. marts, 12:48:57 »
Domājams, autoram vajag uzmodelēt vēlamo sievietes tipu, jo "prasības" būs krasi atšķirīgas.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #7 : 2016. gada 02. marts, 12:57:31 »
Man nepatīk uz to lietu skatīties kā uz biznesu. Tā sanāk, ka man ne vien nemitīgi jāiegulda snieguma kvalitātes uzlabošanā, bet ilgtermiņā arī otras puses fasādes uzlabošanā, lai līdz minimumam samazinātu nolietojuma pazīmes. Rezultāts ir visai neizdevīgs.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2016. gada 02. marts, 13:00:01 »
Tev jāmīl kaķi, jāmāk gatavot brīvdienu brokastis un tās prasmīgi piemest gultā, tev jāpatīk brīvdienās vismaz 4 stundas pavadīt sieviešu apģērbu veikalos, tev jāzin viss par latviešu seriāliem, tev jāmīl un jāmāk visi mājas uzkopšanas darbi.
Vismaz liela daļa no šī ir govslopa kaka :) Ieteikums - šādu sievas kandidatūru labāk neizskatīt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2016. gada 02. marts, 13:03:05 »
Nee, normaali... Ragana liek mani striipot no saraksta...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 02. marts, 13:04:26 »
Man nepatīk uz to lietu skatīties kā uz biznesu. Tā sanāk, ka man ne vien nemitīgi jāiegulda snieguma kvalitātes uzlabošanā, bet ilgtermiņā arī otras puses fasādes uzlabošanā, lai līdz minimumam samazinātu nolietojuma pazīmes. Rezultāts ir visai neizdevīgs.
Rimi vistas kāja un rolltons sāk izklausīties tomēr gana pieņemama lieta, ja salīdzina ar sievas ieviešanas un uzturēšanas funkcionālā stāvoklī klapatām? Neuztraucies, viņai ir tādi paši uzdevumi ievērot līgumu. Piemēram, ja sākumā lutinās ar cepešiem, kotletēm un pīrādziņiem, tad paejot laikam un pirmajai sajūsmai, nedrīkst arī viņa nonākt līdz pelmeņiem, ķiļkai un +50kg pie sava dzīvsvara  :evil:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2016. gada 02. marts, 13:05:11 »
Sievietēm vajag stabilitāti - emocionālu un finansiālu. Turklāt procesam jābūt divpusējam.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2016. gada 02. marts, 13:08:20 »
Sievietēm vajag stabilitāti - emocionālu un finansiālu. Turklāt procesam jābūt divpusējam.
Finansiāla stabilitāte ir patīkama. Par emocionālo. Es laikam tik stabila pati, ka man vajag, lai ik pa brīdim nervus pakutina, citādāk baisi garlaicīgi paliek.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2016. gada 02. marts, 13:14:38 »
Drošības sajūtu vajag. Jebšu var to arī saukt par stabilitāti. Mierīgu pārliecību, ka tas cilvēks blakus ir uzticams un atbildīgs.

Un bulšits tās brokastis gultā un lupatu veikali.         

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2016. gada 02. marts, 13:15:27 »
Tas lielās līnijās. Drusku asuma  piedod dzīvei labāku garšu. :)