Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68190 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #30 : 2016. gada 02. marts, 17:38:12 »
Tiem, kam ir neaizstaajams, arii prasi ;)
Tu neuztvēri ideju. Sieviete var būt labs papildinājums mājās, bet tāpēc tas nenozīmē, ka ir tāda obligāti jāievieš, ja nav sajūtas, ka vajag. Varētu padomāt, ka es viens nekā galā netieku vai knapi velku saimniecību :D Man mājās ir tīrāks, nekā vienā otrā mājā, kur ir sieviete.
Pie tam defaultā laba jebkura toč nebūs. Tad man nebūtu tādas pārdomas par to, kur lai dabū sakarīgu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #31 : 2016. gada 02. marts, 17:58:46 »
...Pie tam defaultā laba jebkura toč nebūs. Tad man nebūtu tādas pārdomas par to, kur lai dabū sakarīgu.
Vot. No šitās vietas arī sākam dancot. Noformulē, kas ir "sakarīga" Tavā izpratnē.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2016. gada 02. marts, 18:00:42 »
Tu neuztvēri ideju. Sieviete var būt labs papildinājums mājās, bet tāpēc tas nenozīmē, ka ir tāda obligāti jāievieš, ja nav sajūtas, ka vajag. Varētu padomāt, ka es viens nekā galā netieku vai knapi velku saimniecību :D Man mājās ir tīrāks, nekā vienā otrā mājā, kur ir sieviete.
Pie tam defaultā laba jebkura toč nebūs. Tad man nebūtu tādas pārdomas par to, kur lai dabū sakarīgu.

Es visu uztveeru... vnk- kaads jautaajums, taada atbilde ;)

Nomirtu es, ja man kaads pedants uz ausiim seedeetu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2016. gada 02. marts, 18:20:36 »
Tu neuztvēri ideju. Sieviete var būt labs papildinājums mājās, bet tāpēc tas nenozīmē, ka ir tāda obligāti jāievieš, ja nav sajūtas, ka vajag. Varētu padomāt, ka es viens nekā galā netieku vai knapi velku saimniecību :D Man mājās ir tīrāks, nekā vienā otrā mājā,p kur ir sieviete.
Pie tam defaultā laba jebkura toč nebūs. Tad man nebūtu ltādas pārdomas par to, kur lai dabū sakarīgu.

Tas “... sieviete varētu būt labs  papildinājums“     :rofl:
Šis būtu analogs “sieviete cilvēka labākais draugs“ ???

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2016. gada 02. marts, 19:04:52 »
Rafikam tik samesties kopā ar Mao, tam arī nekādā jēgā neiet ar bābiešiem.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #35 : 2016. gada 02. marts, 19:34:13 »
 :coffee: .. nu nedomāju, ka Mao, tik vienkārši ļausies ...  ;)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #36 : 2016. gada 02. marts, 19:34:42 »

Tas “... sieviete varētu būt labs  papildinājums“     :rofl:
Šis būtu analogs “sieviete cilvēka labākais draugs“ ???
Es tā īsti nesapratu, drošības pēc pārprasīšu. Tu tikko pielīdzināji sievieti sunim?  :o

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #37 : 2016. gada 02. marts, 19:35:28 »
Rafik..a kapēc tev vispar tādi jautājumi?
gribi kko mainīt?
vai kads cits domā,ka tev laiks mainīt..kko  :smoker:

p.s es te par izejas pozīcijas jut. ne par tiem,kas diskusijas gaitā saradušies...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #38 : 2016. gada 02. marts, 19:39:04 »
Tu tikko pielīdzināji sievieti sunim?  :o
Varbūt tā bija tikai neveikla izteiksmes forma, bet man izlasījās, ka TU pielīdzināji sievieti lietai.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #39 : 2016. gada 02. marts, 20:01:32 »
Varbūt tā bija tikai neveikla izteiksmes forma, bet man izlasījās, ka TU pielīdzināji sievieti lietai.
Viennozīmīgi tas nebija tā domāts. Atnākšu no veikala, pamēģināšu plašāk paskaidrot, ko es ar to biju domājis.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #40 : 2016. gada 02. marts, 20:02:58 »
Rafik..a kapēc tev vispar tādi jautājumi?
gribi kko mainīt?
vai kads cits domā,ka tev laiks mainīt..kko  :smoker:

p.s es te par izejas pozīcijas jut. ne par tiem,kas diskusijas gaitā saradušies...
Izejas pozīcijas jautājums ir sakombinēts no tā, kas pašam galvā darās un tā stulbā apkārtējo jautājuma "Kas Tu precēties nedomā?"  :blushing:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2016. gada 02. marts, 20:05:49 »
Es par to, ja nesaprati, ka sieviete nav nekāds “papildinājums“.
Ne interjeram, ne vīrietim...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #42 : 2016. gada 02. marts, 20:14:01 »
aa pašam galvā kas darās?
ka vajag, vai nevajag? vai vajag lai citi mierā liktos. ?Jeb tā pieņemts.utt? vispar jau pie izejas jautajuma vajag precizēt ir vai nav gatava kandidatūra,bet tu teiksim tikai šaubies vai baidies...jeb gribi tikai ieviest,bet nezini ko  :confused:
Laab, lai es nebūtu kā daudzi citi,tikai teorijas bīdītāja..pastāstīšu par savu ģimenes locekli..
kurš nafik laikam netaisās vispār nekad sievu ieviest  :thinking: no vienas puses man vienalga... jo mums ģimenei netraucē ka šams viens untā..no otras puses domaaju,ka varbūt būtu labi,ja kāda būtu... bet no tršās puses,kur ņemt tadu meiteni,kas šito pieciestu un kurai to vajadzētu un kura negribētu pārtaisit un mainiit(pac jaunu diezvai mainīsies)... nee nav variantu  :coffee:
jāpeņem lietas kādas tās ir :) lai dzīvo kā grib ...
nesen pamanīju fb, ka attiecību  statuss- atraitnis/atraine  :taunt: :rofl: tas laikam domaats tiem,kas jautaa un nesaprot- vai tad tu negrasies precēties..
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #43 : 2016. gada 02. marts, 20:17:32 »
tuk- a ko nav papildinajums? ir gan...

man domat ka laba un forša un visadā ziņā pareizā sieviete ir vairāk kā papildinaajums..tas ir papildus bonuus.
ja iegrabjas nepareizajā..tad jau karma...

kapēc visiem politiķiem un u prezidentu kandidatiem svariigi lai buutu pirmā leedija maajās... re kā ikaunju kungs sastresojās,kad sim problēmas saakās..viens un divi tika pie nakamās..jo bez.... tas nekur neder  :banhead:
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2016. gada 02. marts, 20:19:43 »
RaFix, vai tad tev nekad nav bijušas ilgstošas attiecības?
Pats arī ģimenē neesi audzis, ka tāds dīvains temas uzstādījums?
No mēness, vai?