Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68434 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #60 : 2016. gada 02. marts, 21:33:54 »
ko Tev tās sievietes dara???
Tas ir tā. Iepazīstos ar normālu sievieti. Pēdējā, piemēram, veikalā par pārdevēju strādā. Uzaicināju viņu uz randiņu un, kad atbraucu pakaļ, tur stāv kaut kāds papagailis, kas nez kāpēc uzvedās kā apdzērusies Holivudas zvaigzne un no sakarīga cilvēka, ko aicināju, tur nekas nav palicis. Šitā ir ar visām. Kāpēc sievietes tā dara?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #61 : 2016. gada 02. marts, 21:35:29 »
Perevedite pozhalujsta...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #62 : 2016. gada 02. marts, 21:44:55 »
Perevedite pozhalujsta...
Kas konkrēti ir jātulko?  :confused:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #63 : 2016. gada 02. marts, 21:46:12 »
Ko shifree ar papagaili UN kaa uzvedas piedzeerushaas Holivudas zvaigznes tavupraat?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #64 : 2016. gada 02. marts, 21:51:56 »
Nav vienkāšāk to pajautāt un pārrunāt ar pašu pārdevēju?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #65 : 2016. gada 02. marts, 22:00:49 »
Ko shifree ar papagaili UN kaa uzvedas piedzeerushaas Holivudas zvaigznes tavupraat?
Papagailis ir tad, kad sievietei uz sejas ir uzkrāsotas visas varavīksnes krāsas, mugurā kaut kas nenormāli košā krāsā, daudzos gadījumos, dekorēts ar spīguļiem un uz galvas vārnas ligzda. Daži eksemplāri tajā vēl puķes vai spīguļus sasprauž.
Uzvedība ir tas moments, pēc kura vairs otrreiz runāt ar to personu negribās. Atvērt durvis, palīdzēt novilkt mēteli un citas pieklājības normas es zinu. Taču, ja visu vakaru viss tiek kritizēts, par visu raukts deguns, vedu viņu mājās un domāju, ka tik pat labi normāla restorāna vietā varēju viņu vest uz McDonalds, tas taču arī restorāns. Neapmierinātība būtu vienāda.
Šitādas ir visas, ko esmu kaut kur vedis. Iepazīstos ar mierīgu, patīkamu sievieti, bet, kolīdz kaut kur uzaicinu, tā fūrija pamostās.

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #66 : 2016. gada 02. marts, 22:01:41 »
Pats galvenais, lai piesakās visas brīvās sievietes, kuras te rakstās

RaFix

• Viesi
« Atbilde #67 : 2016. gada 02. marts, 22:02:01 »
Nav vienkāšāk to pajautāt un pārrunāt ar pašu pārdevēju?
Pēc tādas uzstāšanās ar to "dīvu" vairs pat runāt negribās.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #68 : 2016. gada 02. marts, 22:02:12 »
Vot. Neaicini uz randiņu. Uzaicini uz pikniku mežmalā. Pie tam, aicinot tā i pasaki - ja būs spicenēs, tad netiks līdz mežmalai, bet ja uzrasinās pavasara lietutiņš, izsmērēsies štukatūra. Tikai neiedomājies dāmu krosenēs aizvilkt uz restorānu... Nja. Man domāt - vislabākā lieta ir kāds kopīgs laivu vai slēpju tuss...
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #69 : 2016. gada 02. marts, 22:05:41 »
lai piesakās visas brīvās sievietes
Pagaidām izsakās gandrīz tikai "nebrīvās". Bet varbūt ierunāsies kāda klusētāja :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #70 : 2016. gada 02. marts, 22:07:39 »
Un vēl. Varbūt, ka neesi konkrētajām cācām īstais - ja ir sapasīgi, tad neredz sīkos grubuļus apkārt, tad skatās acīs un elš.... Un nav ko vest randiņā uz restorānu - pie senčiem uz kartupeļu talku vai kā tā... nu, sēņot kopā aizbrauciet. Ja izturēs to, tad arī restorāns būs OK.
Visus sakost!

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #71 : 2016. gada 02. marts, 22:07:40 »
Vislabākais ir pavasara vello maratons ar dzīvošanu teltī uz 2-3 dienām, vai ziņā slēpošanas maratons apkārt Alauksta vai Usmas ezeram

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #72 : 2016. gada 02. marts, 22:08:01 »
Pancam taisniiba... Ja vecis bez baabas, maitas ir baabas, pats a priori superkex... Pofig, ka pa graabekljiem vien dziivo...

Mosh pajautaatu sev- kaapeec vienaadinj taadas izveelies?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #73 : 2016. gada 02. marts, 22:16:47 »
Jap, vajag peli pelēko, kas papildinās Vīrieti...
...un nekritizēs tā smalkās izvēles...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #74 : 2016. gada 02. marts, 22:27:04 »
Mosh pajautaatu sev- kaapeec vienaadinj taadas izveelies?
Es jau teicu, ka nesaprotu to fenomenu kopumā. Esmu aicinājis dažādas un uz dažādām vietām. Kamēr nekur neaicinu, vnk pļāpājam, aizvedu pēc darba mājās un tā, ir baigi ok. Tad var runāt par visu ko stundām, ir reāli interesanti.
Atliek tikai piedāvāt kaut kur kopā aiziet, kā pamostās fūrijas.
Vienu es pus gadu tā vadāju no darba, normāli bija, man viņa likās baigi foršā.  Viņa arī ne par ko nesūdzējās, pati arī zvanīja utt. Likās jau, ka beidzot kaut kas normāls, bet atkal jau kā uzaicinājums vakariņās, tā atkal papagailis ar uzrauktu degunu.