Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68241 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #90 : 2016. gada 02. marts, 23:27:12 »
Nu kāpēc, kāpēc vīrieši ir tik taisnpieraini, ka NEKAD nespēj uzminēt, kas dāmai prātā? Nu kā var nezināt, kas pašlaik dāmas galvā rosās? "Jopcik, zemes bojāeja -man zeķei valdziņš aizskrējis, a tas mūlāps kaut ko par kaut kādu pinku-floīdu gvelž"... un tamlīdzīgi. Neiejūtīgs, nejūtīgs āmrija!
Man tas atgādināja šo:

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies tuk

« Atbilde #91 : 2016. gada 02. marts, 23:32:03 »
Tas jau Tev pašam jāzina, kādēļ izvēlies nepiemērotas sievietes.
Problēma jau Tavā izvēlē, nevis tajās sievietēs.

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #92 : 2016. gada 02. marts, 23:37:20 »
Visas sievietes ir daiļavas un tās kuras nav daiļavas nav sievietes!

RaFix

• Viesi
« Atbilde #93 : 2016. gada 02. marts, 23:39:14 »
Tas jau Tev pašam jāzina, kādēļ izvēlies nepiemērotas sievietes.
Problēma jau Tavā izvēlē, nevis tajās sievietēs.
Vispār jau es tēmu izveidoju ar domu, ka uzzināšu, ko sievietes grib un kāpēc tā uzvedās. Tā būtu vieglāk saprast, kā jāuzvedās pašam un pēc kā zināt, ka izvēlēta pareizā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #94 : 2016. gada 02. marts, 23:43:11 »
Vispār jau es tēmu izveidoju ar domu, ka uzzināšu, ko sievietes grib un kāpēc tā uzvedās.
Nu fig viņ' zina, varbūt mulst un dara muļķības. Es nevaru nevienu tādu pat iedomāties. Tev kaut kāds cits tips vajadzīgs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #95 : 2016. gada 02. marts, 23:46:52 »
Piedod, nespēju noticēt, ka Tu forši komunicē (pat pusgadu!) ar normālu, sakarīgu sievieti, bet tiklīdz kā uzaicini viņu uz krogu, viņa pārtaisa sevi līdz nepazīšanai - nokrāso matus trakā krāsā, uztaisa tos vārnas ligzdā, pielīmē spicus nagus....

RaFix

• Viesi
« Atbilde #96 : 2016. gada 02. marts, 23:54:30 »
Piedod, nespēju noticēt, ka Tu forši komunicē (pat pusgadu!) ar normālu, sakarīgu sievieti, bet tiklīdz kā uzaicini viņu uz krogu, viņa pārtaisa sevi līdz nepazīšanai - nokrāso matus trakā krāsā, uztaisa tos vārnas ligzdā, pielīmē spicus nagus....
Matu krāsu viņa nenomainīja (Krāsu pieminēju sakarā ar to, ka nespētu tikties ar sievieti, kam ir spilgti zaļi, zili, lillā vai vēl kaut kādi tādi mati), nagus arī nepielipināja. Bet izkrāsojās kara krāsās arī šī, vārnas ligzdu uztaisīja (Visām jau viņas nav vienādas, bet man visas tās plušļainās frizūras ar to asociējas) un, es zinu, ka tūlīt pa galvu dabūšu, bet tāda kleita, kāda viņai pēkšņi bija uzradusies, kaut pirms tam normāli ģērbās, bija redzēta mugurā vienai striptīzdejotājai.
Ar šo konkrēto gadījumu es vēl mēģināju runāt, jo šī tik ļoti nešķobījās par visu, bet viņa apvainojās uz mani, kad pateicu, ka man liekas, ka viņas apģērbs bija pārspīlēts. Tā arī ar mani vairs nerunā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #97 : 2016. gada 02. marts, 23:54:47 »
Vispār jau es tēmu izveidoju ar domu, ka uzzināšu, ko sievietes grib un kāpēc tā uzvedās. Tā būtu vieglāk saprast, kā jāuzvedās pašam un pēc kā zināt, ka izvēlēta pareizā.

Ak kungs, sievietes taču ir cilvēki un cilvēki ir dažādi.
Baidos ka profesore gribēs to pašu ko pārdēvēja...
Bet ir viena lieta ko grib visi, vai sievietes, vai virieši - beznosacījuma mīlestība.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #98 : 2016. gada 02. marts, 23:58:41 »
Dajosh kleitas bildi... nu, kko liidziigu vismaz...

Bet vsp ticamiibas momenta nav...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #99 : 2016. gada 03. marts, 00:01:52 »
Dajosh kleitas bildi... nu, kko liidziigu vismaz...

Bet vsp ticamiibas momenta nav...
Kā lai es atrodu bildi ar kleitu? Jums katrai kleitai ir cits nosaukums, es viņus nepārzinu. Ierakstot googlē "kleita" es tur nedēļu viņu neatradīšu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #100 : 2016. gada 03. marts, 00:02:53 »
RaFix, kaut kur Tu regulāri nokļūdies, acīmredzot. Uz tā viena grābekļa. Kaut ko nepamani

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #101 : 2016. gada 03. marts, 00:03:35 »
Uzziimee un ieliec bildi ;)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #102 : 2016. gada 03. marts, 00:04:47 »
Uzziimee un ieliec bildi ;)
Nekad neesmu gājis bērnudārzā, tāpēc zīmēt nemāku. Tie sīči zīmē labāk, kā es.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #103 : 2016. gada 03. marts, 00:05:52 »
Vispār jau aizvainot sievieti par tērpa izvēli,tas tā ...hm,... vairāk kā nesmalkjūtigi.
Nabadzīte tak Tevis dēļ centusies. Varu saprast dāmas aizvainojumu...
Reizēm jau der arī paklusēt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #104 : 2016. gada 03. marts, 00:08:29 »
Biezhi der... kaa kkas nepatiik, taa sauc par feministi... nav briinums, ka par fuurijaam kljuust...