Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68594 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #195 : 2016. gada 04. marts, 16:23:03 »
Nu tad sadzīvot ar sievieti tev būs ļoti problemātiski, jo sievietes jau a priori ir neprognozējamas. Atliek tikai ieviest kaķus, lai vismaz ir kas aizņem kvadratūru.
Citādi klimsti viens pa tām 4 istabām.
Sievieti, pirms vest mājās dzīvot, vispirms iepazīst. Varbūtība, ka mani bez brīdinājuma sagaidīs piedzērušos indivīdu bariņš, kas dzīvokli ir pārvērtuši karalaukā un tā katru vakaru, nomazinās līdz varbūtībai, ka pa retam kas tāds arī var atgadīties, bet ne regulāri un sistemātiski.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #196 : 2016. gada 04. marts, 18:46:36 »
saleca virsuu Rafixam ..pilna pasaule ar lidzigaam problemaam

http://zip.draugiem.lv/show/?e=3035104&popup=1
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #197 : 2016. gada 04. marts, 20:00:20 »
Citāts: RaFix link=topic=3527.msg68097#msg68097 date=14
 Nekas, ka es divās no 4 istabām ieeju reizi pusgadā :D
[/quote
Tātad tu esi sušķis, reizi pusgadā ieiet istabā........ Tur noteikti putekļi un netīrumi ir pāris centimetru biezumā, nav brīnums kā nevienu nevari  atrast.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #198 : 2016. gada 04. marts, 20:24:25 »
Ruudi..neizdomaa  :talking:

ja tur neiet,tad nekas tur arii naf...
es uz dziivokli aizbraucu vashe 2x gadaa..un viss staav savaa vietaa un nekadi netirumi tur nekrajas,JO neviena tak naf...
oky..no saules izbalejusi objekti taas kjeramajaa zonaa un ikdienas putelkju kaartele ,kaada sakraajas gan tad kad dziivo,gan tad kad nedziivo iekshaa..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #199 : 2016. gada 04. marts, 20:31:06 »
Putekļi telpās ir pat tajās nedzīvojot, izņemot hermētiski noslēgtas.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #200 : 2016. gada 04. marts, 20:33:46 »
Putekļi telpās ir pat tajās nedzīvojot, izņemot hermētiski noslēgtas.

Nav gan. Esi redzējusi putekļus ledusskapī? Tam durvis tikai periodiski ir aizvērtas :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #201 : 2016. gada 04. marts, 21:07:46 »
Oi, šitie pedanti, putekļi šiem traucē.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #202 : 2016. gada 04. marts, 21:09:10 »
Burkas tomēr izrādās labs izgudrojums...
Būtu dāma burkā uz restūzi atnākusi, varbūt tagad būtu kas plašo dzīvokli papildina...
Zem burkas, protams, sexy striptīzdejotājas kleita...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #203 : 2016. gada 04. marts, 21:26:01 »
Cālim taisnība.  Putekļi ir visur,pat tur,kur tam nav loģiska pamatojuma.
Nu tātad, kas te pa dienu ir noskaidrojies? Vakants līgavainis, 34 gadi vecs,4 istabu dzīvoklis purčikā  (mantots,ne nopelnits), brauc ar BMW, kura uzturēšanu nevar pavilkt, tāpēc pārdod par aptuveni 1500 euro, gurķojas valsts iestādē, ir kaķis, rimi mēnesī atstāj ap pāris simtiem, izvēlas vidusslāņa alkoholiskos dzērienus. It kā grib būt līgavainis, it kā nē. Uzķeras vienmēr uz lēto šlāgerkontingentu,kas visticamāk lasa Ievu,patieso dzīvi un ko ārsti jums nestāsta,mēģina pozicionēties kā dāmas, bet iznāk papagailis. ..

Rafik, ko Tu patiesībā gribi?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #204 : 2016. gada 04. marts, 21:32:04 »
Oi, nu tu, Piafa, pa skarbo nodevi. Bezmaz Inešuka stilā..
Puisis, kā jau visi, tiecas pēc kaut kā cēla, nezināma.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #205 : 2016. gada 04. marts, 21:33:32 »
Piafa, kur Tu to visu rāvi?, Pārlasot tēmu gandrīz neko tādu neatradu ...
Tu esi telepāte???

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #206 : 2016. gada 04. marts, 21:40:51 »
Nē, tuk. Ne par velti esmu joprojām stabilā otrajā vietā pēc pavadītā laika forumā. Esmu visur, bet manis nav nekur ;)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #207 : 2016. gada 04. marts, 21:50:40 »
Cālim taisnība.  Putekļi ir visur,pat tur,kur tam nav loģiska pamatojuma.
Nu tātad, kas te pa dienu ir noskaidrojies? Vakants līgavainis, 34 gadi vecs,4 istabu dzīvoklis purčikā  (mantots,ne nopelnits), brauc ar BMW, kura uzturēšanu nevar pavilkt, tāpēc pārdod par aptuveni 1500 euro, gurķojas valsts iestādē, ir kaķis, rimi mēnesī atstāj ap pāris simtiem, izvēlas vidusslāņa alkoholiskos dzērienus. It kā grib būt līgavainis, it kā nē. Uzķeras vienmēr uz lēto šlāgerkontingentu,kas visticamāk lasa Ievu,patieso dzīvi un ko ārsti jums nestāsta,mēģina pozicionēties kā dāmas, bet iznāk papagailis. ..

Rafik, ko Tu patiesībā gribi?
Es pielabošu, ja drīkst.

Vakants, 34 gadi, 4 istabu dzīvoklis purčikā (Mantots, ne pirkts, jo ko tad man bija jādara? Jāpārdod šito, lai nopirktu citu un teiktu, ka pats nopircis, vai jāpērk vēl viens, lai tikai būtu nopirkts?) Brauc ar labu bmw, kura uzturēšanu var pavilkt, bet, kad kaut kas gadās, visi parasti ģībst, uzzinot izmaksas, bet tirgoju es "ziemas miskasti" (Ja kādam nav skaidrs šis jēdziens, varu iztulkot), gurķojas valsts amatā (Valsts amatos ir tāds paradokss - jo mazāk Tev darba, jo lielāka alga. Tantes, kas sēž pie lodziņiem un pieņem iesniegumus, pelna maz, bet ir aizņemtas visu dienu.), ir kaķis, rimi atstāj daudz naudas, izvēlās alkoholu, kas garšo, kaut arī vidusslāņa, jo nav tik smalks, lai saprastu, kāpēc par dzērienu, kas garšo tāpat, jāmaksā 2x vairāk. Grib būt līgavainis, bet ne papagailim, tikai nesaprot, kāpēc vienmēr uz papagaiļiem uzraujās.

Ko es gribu? Kaut ko apmēram tādu, kā Spārka apraksta sevi. Tikai, kur tādas meklēt?  :thinking:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #208 : 2016. gada 04. marts, 21:51:44 »
Piafa, kur Tu to visu rāvi?, Pārlasot tēmu gandrīz neko tādu neatradu ...
Tu esi telepāte???
Vajag palasīt arī citas tēmas. Piafa nav minējusi neko tādu, ko es pats nebūtu kaut kur te uzrakstījis. Vienīgi par miskasti ne visiem lemts izlasīt, jo to es minēju tikai čatā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #209 : 2016. gada 04. marts, 21:52:20 »
Un tad vēl pārmet Broņai, ka visu par visiem zina. Paskat, kā Piafa laiž, šitāds dosjē gan jau viņai par mums visiem ir.

Sasmējos, Rafiks par Spārku sapņo. Pārāk augstu tēmē.