Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68281 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #225 : 2016. gada 05. marts, 00:30:00 »
Piafas kopsavilkumā nebija nekā tāda, ko pts RaFix pēdējās dienās nebūtu teicis.

Arī man radās jautājums iz citas tēmas, kāpēc 1 clv dzīvo psrs 4istabniekā. Rafix pats pastāstīja kāpēc.
Kgan ja to pārdotu un nopirktu jaunā projekta 2istabnieku, būtu stilīgāks.

Spārku tik nepārliecināts - grib vai negrib - toč nedabūtu. un, ja grib tādu brieduma pakāpi un dzīves pieredzi, tad būtu jāskatās uz manāmi vecākām par sevi... Vai uz to būtu gatavs? Sieviete ar audzināšanu kā Spārkai, veikalā nestrādātu (bez kkāda ekstrēma).

Džeks grib aristokrāti pats tāds nebūdams (lasi, čalis no purčika). Lai aristokrāti dabūtu ne-arsitokrāts, viņam kā minimums kādā jomā ir jābūt ekstra izcilam... Vnk OK strādājošs materiāli patstāvīgs vīrietis nebūs gana. Attieksmē jākļūst par aristokrātu (jaapgūst vēlāk, ja ģimenē nebija)... Sāksim ar to, ka NEKAD nekritizēt sievietes apģērba centienus un NEVIENU nesaukt par papagaili skaļi un arī pret to papagaili sabiedriskā vietā izturēties kā pret aristokrāti...

Manuprāt, prasības par augstu - tas arī viss.
Pašapraksts atbilst "papagaiļu" piesaistei...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 05. marts, 06:09:44 no pitons »

Atslēdzies tex

« Atbilde #226 : 2016. gada 05. marts, 00:30:52 »
Njā, atmiņa ir īsa... vecajā smilškastē arī bija tādi infas vācēji un apkopotāji.
Šķita, ka šeit parvācās “labākā“ daļa.
Tur tas tika vilkts ārā konkr'ti, la iieriebtu vai ieknābtu. ŠAjā gadījumā precīzi aprakstīts, ar ko darīšana, lai dāmas saprot....

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #227 : 2016. gada 05. marts, 00:40:34 »
Oponēšu. Ja plāno ģimeni,4istabnieks ir labāks.  Kur 2 istabās var ģimeni ietilpināt? Atkal pārdot un pirkt lielāku?

Atslēdzies tex

« Atbilde #228 : 2016. gada 05. marts, 00:44:40 »
Ja tiešām plāno, tad jā- labāk 4istabnieks, tomēr, ja bērni vairķa par 2, tad jau drīzāk māja (iespejams, ne gluži Rīgā par Rīgas dzīvokļa cenu). Bet te jau kungs īsti nezina, grib, negrib, ko grib un vēl dāmu nav atradis... Grib aristokrāti pats tāds nebūdams. IMO, tādā garā reāli tā ģimene nebūs drīz, ja vispār.. Kur nu vēl kamēr opreģeļitsa ar bērnu un tiem nepieciešamo istabu skaitu - tie būtu gadi, pat ja īstā dāma jau būtu apprecēta.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #229 : 2016. gada 05. marts, 05:28:07 »
Tur tas tika vilkts ārā konkr'ti, la iieriebtu vai ieknābtu. ŠAjā gadījumā precīzi aprakstīts, ar ko darīšana, lai dāmas saprot....

Nuja, citādi tās dāmas pastulbas un nesaprot ar ko darīšana.., labi ka ir kas apgaismo.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #230 : 2016. gada 05. marts, 09:21:23 »
RaFix, Tev nešķiet, ka esi iemaldījies serpentārijā?  ;)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #231 : 2016. gada 05. marts, 09:31:04 »
RaFix, Tev nešķiet, ka esi iemaldījies serpentārijā?  ;)
Te nav nekas savādāks, kā darbā.  :P

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #232 : 2016. gada 05. marts, 10:26:37 »
Vot snobes... :D Purčikam kā dzīvesvietai nav ne vainas un 4istabu dzīvoklis arī ir ok. Ja padomju laiku māja, tad varētu būt 119.sērija (minu), bet tam tāpat nav būtiskas nozīmes. Galvenais, lai cilvēks labs. Un interesants. Mīļš un gādīgs. Nu tā kaut kā. :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #233 : 2016. gada 05. marts, 10:34:00 »
Luīz, redz, pārdevējas grib arī, i uzcērtas pēc savas izpratnes. Viņas arī, iespējams, būtu mīļas un gādīgas, -barotu, čības pienestu un tā. Bet, redz, papagaiļi...
Kungam aristokrāti vajag: ar cita veida audzināšanu, izglītību utt, bet šajā gadījumā,IMO, mēģinājums uzlekt augstāk par savu D.....

RaFix

• Viesi
« Atbilde #234 : 2016. gada 05. marts, 11:11:53 »
Luīz, redz, pārdevējas grib arī, i uzcērtas pēc savas izpratnes. Viņas arī, iespējams, būtu mīļas un gādīgas, -barotu, čības pienestu un tā. Bet, redz, papagaiļi...
Kungam aristokrāti vajag: ar cita veida audzināšanu, izglītību utt, bet šajā gadījumā,IMO, mēģinājums uzlekt augstāk par savu D.....
Es ceru, ka pati esi aristokrāte, jo man kkā liekās, ka māka normāli apģērbties un uzvesties, nav nekas tāds, ko parasts cilvēks nevar apgūt. Nav vairs viduslaiki. Lai gan nē. Aristokrāte Tu noteikti neesi, ne jau ar šādu uzvedību, kādu Tu te rādi.
Kas attiecās uz mani, es esmu gana sliktā garastāvoklī, lai Tev pajautātu, no kurienes Tev informācija par manu izglītību un audzināšanu, lai spriedelētu, kur ir mana pakaļa un kur tā lec?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #235 : 2016. gada 05. marts, 11:47:27 »
Jā, jā, vēsturiski LV vienmēr bijusi aristokrātu zeme...
Pārsvarā inteliģence un tie “aristokrāti“ tā arī palika Sibīrijā,
ļoti mazai daļai izdevās izdzīvot un atgriezties, radīt pēcnācējus.
Tā ka meklēt “aristokrāti“ LV, būs tas pats, kā adatu siena kaudzē...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #236 : 2016. gada 05. marts, 11:58:33 »
Tevis sabesiija RaFiku :D veel nedaudz UN dabuusim redzeet iisto seju...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #237 : 2016. gada 05. marts, 12:01:31 »
Jā, jā, vēsturiski LV vienmēr bijusi aristokrātu zeme...
Pārsvarā inteliģence un tie “aristokrāti“ tā arī palika Sibīrijā,
ļoti mazai daļai izdevās izdzīvot un atgriezties, radīt pēcnācējus.
Tā ka meklēt “aristokrāti“ LV, būs tas pats, kā adatu siena kaudzē...
To, ka es meklēju "aristokrāti", te izlēma manā vietā. Man atliek vien samierināties ar šo informāciju.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #238 : 2016. gada 05. marts, 12:16:00 »
Nu nez, kas to aristokrātiskumu te pievilka klāt.... :D
Ak, meitenes un zēni....  :sad_smiley:

Mīlestību vajag, sirsnīgas attiecības, pieķeršanos, draudzību. Ja nebūs jūtu vienam pret otru, nekas neizdosies. Agrā jaunībā pielāgoties ir vieglāk, abi mācās, pieslīpējas, vieglāk pieņem otra trūkumus. Ar gadiem arvien vairāk sarodas visādi putni un tarakāni galvā.  :bird: Nu, atradīs puisis dāmu, kas atbilst iedomātiem parametriem, bet tas vēl nedod garantiju, ka abi dzīvos kopā ilgi un laimīgi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #239 : 2016. gada 05. marts, 12:16:47 »
oi, eju atpakaļ lasīt visu rakstīto :taunt: