Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68488 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #240 : 2016. gada 05. marts, 12:17:24 »
Tevis sabesiija RaFiku :D veel nedaudz UN dabuusim redzeet iisto seju...
Ja man baigi apriebsies, es vnk pārstāšu komentēt konkrēto tēmu. Es esmu pārāk nūģīgs, lai taisītu drāmas pēc pasūtījuma.

Atslēdzies tex

« Atbilde #241 : 2016. gada 05. marts, 12:32:30 »
Nu nez, kas to aristokrātiskumu te pievilka klāt.... :D
Ak, meitenes un zēni....  :sad_smiley:

Mīlestību vajag, sirsnīgas attiecības, pieķeršanos, draudzību. Ja nebūs jūtu vienam pret otru, nekas neizdosies. Agrā jaunībā pielāgoties ir vieglāk, abi mācās, pieslīpējas, vieglāk pieņem otra trūkumus. Ar gadiem arvien vairāk sarodas visādi putni un tarakāni galvā.  :bird: Nu, atradīs puisis dāmu, kas atbilst iedomātiem parametriem, bet tas vēl nedod garantiju, ka abi dzīvos kopā ilgi un laimīgi.
pats rafix pievilka. Šim padod jaunāku spārku... Un kas tad tā būtu?

Un papagailis, kad noslaucītu makijāžu neko no tā, ko vajag pēc šī saraksta, nespētu piedāvāt? Vai kungs nespētu ņemt pretī? Jo tāda un šāda un pašam pret viņu nekā no tā saraksta nav?

Un dodu 90% garantiju, ka ar pieprasīto dāmu, ja tāda atrastos, tiešām ne ilgi, ne laimīgi nesanāktu.. 10 atstāju uz dāmas rozā brillēm(ljubov zla polubish i kozla...), bet mazvarbūtiski šajā virzienā. Un prakstiski nevarbūtiski ilgtermiņā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #242 : 2016. gada 05. marts, 12:33:46 »
Jā, jā, vēsturiski LV vienmēr bijusi aristokrātu zeme...
Pārsvarā inteliģence un tie “aristokrāti“ tā arī palika Sibīrijā,
ļoti mazai daļai izdevās izdzīvot un atgriezties, radīt pēcnācējus.
Tā ka meklēt “aristokrāti“ LV, būs tas pats, kā adatu siena kaudzē...

tas nenozīmē, ka dažas adatas tajā siena kaudzē tomēr nav ;) bet kam adatai izkaltušas zāles stiebrs, ja var ar savu magnētu citu adatu dabūt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #243 : 2016. gada 05. marts, 12:39:26 »
Arī nesapratu, no kurienes tās aristokrātes parādījās, bet tas jau joks patiesībā.

Man pret nospeķoto blociņu īpašniekiem ir nopietna alerģija, bet te jau tā nebija

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #244 : 2016. gada 05. marts, 12:53:23 »
Rafik - nebozies te.Ja ciliks ir aristokrāts pēc būtības, tad to nav iespējams noslēpt un otrādi.Aristokrāts (-te) var piem., staigāt vecās drēbēs, bet viņam (-ai) nemūžam neienāks prātā skaļi kritizēt otra apģērbu, frizūru u.tml. Izglītība un pat akadēmiski grādi nevienu par aristokrātu nepadara.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #245 : 2016. gada 05. marts, 13:25:54 »
Tēma no “ko vajag sievietēm“ pārtapusi tēmā “ko vajag RaFixam“.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #246 : 2016. gada 05. marts, 13:27:22 »
Tas jau ir logjiskaak... jo shis tak nespeej dot to, ko vinja sievieshi grib...

Atslēdzies tex

« Atbilde #247 : 2016. gada 05. marts, 13:41:18 »
Tieši to es arī mēģināju teikt, ka nespēj dot, ko tādas kā viņa izsapņotās vēlas, pat ne viņas IRL atrast(apgrozīties, kur viņas), bet nevēlas tās, kam pietiktu ar to, ko viņš var dot(vidēji pārtikušu standarta dzīvi purčikā un vizināšanos bemberī) - šās pat cenšas ar visām savām kara krāsām...
IMO, tur arī ir lietas būtība. Nesakritība starp vēlmēm un iespējām... Vai nu jāpiezemē vēlmes, vai jāpaplašina iespējas, citādi - nebūs...sorry.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #248 : 2016. gada 05. marts, 13:44:43 »
Es nekjeeru tik augstu ;)

Es par papagailjiem joprojaam... ir sievietes, it kaa pat esot normaalas... ko vinjaam vajag? Lai nesaukaa par papagailjiem un nekritizee izejamo shtaati... bet va tad RaFiks to var?

Atslēdzies tex

« Atbilde #249 : 2016. gada 05. marts, 13:54:10 »
Vai ne? Būtu pamēģinājis tā vietā, lai sauktu par papagaili un citādi kritizētu( kaut domās, kur nu skaļi), izturēties kā pret izsapņoto dāmu un paskatīties, kas no tā sanāk...
Vai atvadīties uzreiz, ja tiešām galīgi garām.

Njā, es laikam par dziļu ierakos ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #250 : 2016. gada 05. marts, 14:09:13 »
Ja pats nevar atrast, lai izmanto profu palīdzību.
Kaut kad, kaut kur lasīju, ka esot iepazīšanās aģentūras,
kur saraksta savas vēlmes un tiek piemeklētas vairākas kandidātes.
Atliek tik izvēlēties...
Var ierakstīt, ka trauma no stipzitoršām un to kleitām un papagaiļiem.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #251 : 2016. gada 05. marts, 14:13:42 »
Jā, kāpēc papagaili nepārvērst par savu balto gulbi (vai nu ko tur vajag)...  :taunt: Ja reiz ikdienā cilvēks ir O.K., tad viņa pārvērtībās visticamāk vainīga neierasta situācija.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

RaFix

• Viesi
« Atbilde #252 : 2016. gada 05. marts, 14:46:38 »
Es nekjeeru tik augstu ;)

Es par papagailjiem joprojaam... ir sievietes, it kaa pat esot normaalas... ko vinjaam vajag? Lai nesaukaa par papagailjiem un nekritizee izejamo shtaati... bet va tad RaFiks to var?
Es  dzīvē nevienu sievieti neesmu nosaucis par papagaili. Vienai, pēc citu sieviešu ieteikuma, pateicu, ka, ja tas ir iespējams, es būtu priecīgs, ja viņa izvēlētos neuzkrītošāku tērpu, citām pat tik daudz neesmu pateicis.
Dažas lapas atpakaļ man mēģināja iestāstīt, ka tā ir mana kļūda. Tagad jau viss apgriezts otrādi. Fantastika.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #253 : 2016. gada 05. marts, 14:54:10 »
Maz ticams, ka Tava neverbaalaa komunikaacija Tevi nenodeva...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #254 : 2016. gada 05. marts, 15:00:58 »
Vispār jau sievietes parāda nevis, ko vajag viņām, bet ko, viņas domā, ka vajag vīrietim - vai nu konkrētajam, vai, drīzāk, - vīriešiem vispār. Tikai īsti neticu, ka ikdienišķā sarunā nav iespējams noteikt sievietes intereses un gaumi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck