Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68500 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #255 : 2016. gada 05. marts, 15:13:52 »
Vai ne? Būtu pamēģinājis tā vietā, lai sauktu par papagaili un citādi kritizētu( kaut domās, kur nu skaļi), izturēties kā pret izsapņoto dāmu un paskatīties, kas no tā sanāk...
Vai atvadīties uzreiz, ja tiešām galīgi garām.

Njā, es laikam par dziļu ierakos ;)
Es pret visām izturos, kā pret dāmām. Esmu pārāk labi audzināts, lai šķirotu. Sieviete ir sieviete, pat, ja tas nozīmē Origo pieturēt durvis piedzērušai bomzenei. Nepatiku es protu neizrādīt. Ja neprastu, darbā babenes jau sen būtu mani nositušas ar somiņām.

Tieši to es arī mēģināju teikt, ka nespēj dot, ko tādas kā viņa izsapņotās vēlas, pat ne viņas IRL atrast(apgrozīties, kur viņas), bet nevēlas tās, kam pietiktu ar to, ko viņš var dot(vidēji pārtikušu standarta dzīvi purčikā un vizināšanos bemberī) - šās pat cenšas ar visām savām kara krāsām...
IMO, tur arī ir lietas būtība. Nesakritība starp vēlmēm un iespējām... Vai nu jāpiezemē vēlmes, vai jāpaplašina iespējas, citādi - nebūs...sorry.
Nu re - Tu atkal dari to pašu. Spried par manām iespējām, no neesošiem faktiem. Nekur neesmu minējis, ka situācija ir negrozāma. Man vienam šādi ir labi un es neredzu jēgu kaut ko maninīt, jo nav attiecīgu iemeslu to darīt. Bet par šo spriedelēt ar cilvēku, kas iesaka mainīt dzīvokli pret mazāku, jo tā būtu stilīgāk, ir, maigi izsakoties, bezjēdzīgi.

Atslēdzies itta

« Atbilde #256 : 2016. gada 05. marts, 15:14:08 »
Reizeem kontaktejot netaa viens otrs jaunais cilveeks taa nodefinee savas prasiibas, ka beigaas saproti, ka tie raamji nav prieks Tevis, bet peecaak jau saakaas visaadi surpu turpu pasaakumi un kad saak apluukot tuvaak pasu ui kas intereants izpeld...

Liidz ar to viss nebuut nav tik vienkaarsi, reizeem abas puses nespeej taa pa nopietno salikt seciigi savas veelmes un to, kas noteikti nav prieks vinja... biezi vien figuree dauzaadas klisejas, kas neljauj daudzas lietas uztvert adekvaatii...

Varbuut nedaudz murgaini sanaaca, bet peedeejo pusgadu biju diezgan daudz padziivojusies pa iepaziisanaas saitiem un ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #257 : 2016. gada 05. marts, 15:16:57 »
Būtu labi, ja katra sieviete kas te kaut ko ieraksta uzrakstītu ko viņai vajaga (ne materiālās vērtības). Citādi nevar saprast par ko jūs te runāja? Ja jau jums neko nevajag.

Atslēdzies tex

« Atbilde #258 : 2016. gada 05. marts, 15:21:05 »
Un lietot vārdu "fantastika" toņkārtā, kādu es te sajutu no autora, ir ļoooti nevietā. Sievietēs tiešām notiek fantastika un viņas ir fantastiskas. Un, ja autors kaut 1 mīlētu, es domāju, tiešām mīlētu, tad to zinātu un šādi neizteiktos. Un nē, es nevaru nolasīt lekciju, kā vajag izturēties, ko pat ar mīlestību var nebūt gana.

Gadu gana daudz, bet dzīves pieredzes... Sorry...
Tāpēc neviena sakarīga to ilgo necietīs un pat papagailis apvainosies... Tā attieksme strāvo pat caur forumu... Bail pat iedomāties, kā būtu klātienē...

Iemācīties nokomunicēt savu vēlmi, otru neaizvainojot, nav vienkārši un neviens nesola, ka būs. Jautājums: vai ir vēlme un spēks sākt mēģināt?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #259 : 2016. gada 05. marts, 15:23:48 »
Varbūt viss ir daudz vienkāršak un iemesls tai "pārāk" atklātajai kleitai bija nevis sievietes gaume, bet gan vēstījums, ka ir gatava vakariņu turpinājumu intīmākā gaisotnē ;)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #260 : 2016. gada 05. marts, 15:25:41 »
Varbūt viss ir daudz vienkāršak un iemesls tai "pārāk" atklātajai kleitai bija nevis sievietes gaume, bet gan vēstījums, ka ir gatava vakariņu turpinājumu intīmākā gaisotnē ;)
Ja to tulko tā, var atkal norauties pa ģīmi. No pieredzes saku.

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #261 : 2016. gada 05. marts, 15:29:52 »
Ja to tulko tā, var atkal norauties pa ģīmi. No pieredzes saku.
Tevi laikam sievietes ir mācījušās, kā visu laiku baidies?

Atslēdzies itta

« Atbilde #262 : 2016. gada 05. marts, 15:30:57 »

Korekcija, nu palasot visu, ko te kaads raksta - pamaini attieksmi, nevajag tulkot vajag normaali runaat..., varbuut skan diivaini, bet kaut vai sarakstee ar kaadu var paarrunaat ljoti daudz un saprast praktiski 100 %, kas buus pretiim... Ja protams visu laiku ko no sevis pieteelo buus ziepes jebkuraa gadiijumaa, jo pretiim buus taads pats farss un abi viilusies...

Kad es tuseeju pa tiem saitiem tad  iisumaa mekleeju kaadu kura tarakaani  ir pusliidz savietojami ar pasa tarakaaniem galvaa...

Pie tam vizuaalais it seviskji, kas attiecaas uz gjeerbsanos (pat svara probleemas)  ir tik viegli korigjeejams pasaakums, ar paarejo ir gana gruutaak...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 05. marts, 15:36:02 no itta »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #263 : 2016. gada 05. marts, 15:54:18 »
...viņa apvainojās uz mani, kad pateicu, ka man liekas, ka viņas apģērbs bija pārspīlēts. Tā arī ar mani vairs nerunā.

Es pret visām izturos, kā pret dāmām. Esmu pārāk labi audzināts, lai šķirotu. Sieviete ir sieviete, Nepatiku es protu neizrādīt. Ja neprastu, darbā babenes jau sen būtu mani nositušas ar somiņām.

Pret visām kā dāmām, pret dažām kā babenēm, pret citām kā nepareizās kleitās...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #264 : 2016. gada 05. marts, 15:58:45 »

Pret visām kā dāmām, pret dažām kā babenēm, pret citām kā nepareizās kleitās...
Tas, ko es par viņām padomāju un kā izturos, tās ir dažādas lietas.

Atslēdzies itta

« Atbilde #265 : 2016. gada 05. marts, 15:59:50 »
Tas, ko es par viņām padomāju un kā izturos, tās ir dažādas lietas.

Tu naivi domaa, ka to nejuut...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #266 : 2016. gada 05. marts, 16:01:04 »
Abi jaunpienācēji kaut kādi sieviešnorūpējušies, spriežot pēc ierakstu daudzuma šajā un citās tēmās... uzkrītoši...

Atslēdzies itta

« Atbilde #267 : 2016. gada 05. marts, 16:02:17 »
Abi jaunpienācēji kaut kādi sieviešnorūpējušies, spriežot pēc ierakstu daudzuma šajā un citās tēmās... uzkrītoši...

Vismaz man ir konkurence :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #268 : 2016. gada 05. marts, 16:02:33 »
Gribēju spiest "atbildēt", bet netīšām nospiedu "patīk" Tuk viedoklim, lai gan tam nepiekrītu, jo  izturēties kā pret dāmu, taču nenozīmē piekrist visam ko viņa dara un saka. Kā tad likt zināt savu viedokli, ja to nedrīkst teikt.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #269 : 2016. gada 05. marts, 16:09:27 »
netīšām nospiedu "patīk"
Patīk poga pēc nospiešanas mainās uz Nepatīk, to nospiežot, Patīk anulējas.