Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68549 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #420 : 2016. gada 08. marts, 08:08:50 »
Izklausies gandrīz ideāls. :D  Nu labi, ne ideāls, bet normāls vecis. :thumbsup:

p.s. ar ko zīmoglaku no pirkstiem notīrīt, tikko noķēpājos?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #421 : 2016. gada 08. marts, 08:14:10 »
Nee, normaals ved uz restoraanu.. Lai nu buutu, ka peec boulinga :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #422 : 2016. gada 08. marts, 08:59:58 »
Es ar savu otrpusi NE REIZI neesmu bijusi restorānā. A, biju gan - ašpadsmit gadus pēc salaulāšanās. Un arī tad - kad pirmo reizi bijām kopā ārzemēs tieši tūristoties...
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #423 : 2016. gada 08. marts, 09:02:30 »
Va vellos, RaFix sāk izklausīties pēc sakarīga džeka!  :coffee:
Tīri vai žēl, ka es nekvalificējos :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #424 : 2016. gada 08. marts, 11:16:33 »
Es gan ietu uz restorānu kaut katru dienu!!!!
Veiksmigi arī esmu izlikusies,ka interesē gandrīz viss Rafika nosauktais,kad gribēju dabūt vīrieti.Ja vīrietis vismaz reizi mēnesī neved uz restorānu,kam man tādu?!
Zinu cilvēkus,kam nepatīk kafe un restorāni,bet tur ir vaina ģimenē, ka nav jau no bērnības pie tiem regulāri radināti vai bijusi nabadzīga ģimene.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 08. marts, 11:22:23 no Nāra »

Atslēdzies Mango

« Atbilde #425 : 2016. gada 08. marts, 11:57:35 »
A nevar i to, i šito? Varu stundām pie žirafēm stāvēt, purvus brist, bet uz restorānu arī lūdzu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #426 : 2016. gada 08. marts, 12:12:52 »
Jā, vai opcija, piemēram, ceturtdien uz teātri, piektdien uz restorānu, sestdien pie draugiem (nepiedzērušiem, un ne policijas iecirknī, vēlams) un svētdien vērot žirafes, ir izslēgta?
Un loģiski, ka uz teātri sapostos uz restorānu arī daudzmaz, pie draugiem vnk kārtīgi ģērbti un tad gar žirafēm varētu dirnēt šortos, tkreklā (sezonā) un ar smieklīgu saules cepuri?

Un jā, arī neesmu mērķauditorija.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #427 : 2016. gada 08. marts, 12:25:49 »
Jā, vai opcija, piemēram, ceturtdien uz teātri, piektdien uz restorānu, sestdien pie draugiem (nepiedzērušiem, un ne policijas iecirknī, vēlams) un svētdien vērot žirafes, ir izslēgta?
Tēmas loģika aizvirzījās uz to, ka SĀKT ar krutu restorānu, iespējams, ir galīgi garām. Atšķirībā no komentētāju tipa, domas dalījās.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #428 : 2016. gada 08. marts, 13:37:30 »
Nu jā, Spārka ieteica uzreiz lekt gultā un ar randiņiem nekrāmēties,ar ko uzreiz izpelnījās Rafika simpātijas ideālu  :rofl: Katrai savs...

Atslēdzies itta

« Atbilde #429 : 2016. gada 08. marts, 13:56:41 »
Nu jā, Spārka ieteica uzreiz lekt gultā un ar randiņiem nekrāmēties,ar ko uzreiz izpelnījās Rafika simpātijas ideālu  :rofl: Katrai savs...
Pie tam vinja noteikti nav vieniigaa, kas taa uzskata, man veel paaris beibes ir liidziigi piemetinaajusjas :D taa kaa dziive ir raibi ruutaina un sabloni nav un nebuus :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #430 : 2016. gada 08. marts, 13:57:43 »
Veiksmigi arī esmu izlikusies,ka interesē gandrīz viss Rafika nosauktais,kad gribēju dabūt vīrieti.
.. kas protams, ir daudz cienījamāks sākums attiecībām nekā Spārkas variants par pēkšņām abpusējām simpātijām :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #431 : 2016. gada 08. marts, 14:02:47 »
Es gan ietu uz restorānu kaut katru dienu!!!!
Veiksmigi arī esmu izlikusies,ka interesē gandrīz viss Rafika nosauktais,kad gribēju dabūt vīrieti.Ja vīrietis vismaz reizi mēnesī neved uz restorānu,kam man tādu?!
Zinu cilvēkus,kam nepatīk kafe un restorāni,bet tur ir vaina ģimenē, ka nav jau no bērnības pie tiem regulāri radināti vai bijusi nabadzīga ģimene.
Aizdomājos... Jā, neesmu radusi/radināta pie restorāniem. Bet, dievgodvārds, nekad neesmu domājusi, ka tas ir trūkums. Un joprojām nesaprotu, KAS tur ir tāds, lai gribētu tur iet? Un kāpēc pie tiem būtu bērni jāradina?! Cik esmu bijusi, neko TĀDU neesmu piedzīvojusi, ko gribētos atkārtot. Nu, šikāks ēdiens kā parasti ikdienā un klāt pienests, tas arī viss. A citādi... Sēdi, garlaikojies, domā, ko visu varētu pasākt, ja nebūtu te jāsēž. Un pieciet vēl kaut kādu glumu oberi, kas trinās apkārt. Nelietderīgi izplakarēts laiks un nauda, kam varētu atrast 100+1 jēdzīgāku pielietojumu. Nabadzības filozofija, ja?  ;) Nez kāpēc man šķiet, ka gluži otrādi - restorāns kā pārtikušas dzīves simbols figurē tieši nabagu apziņā.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #432 : 2016. gada 08. marts, 14:17:10 »
Spārka izpelnījās simpātijas ideālu ar to, ka uzreiz zina, vai ar Rafiku vispār grib runāt, vai tur nav jēgas, nevis izliekās, ka ineresē restorāns. Ja vajag kādu, kas uzreiz lec gultā, var ar bembi piebraukt pie Just. Pašas gan bembī, gan gultā saleks. Tikai tās, kas saleks, Spārkai klāt nestāv un diez vai kādreiz stāvēs.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #433 : 2016. gada 08. marts, 14:21:56 »
Un loģiski, ka uz teātri sapostos uz restorānu arī daudzmaz, pie draugiem vnk kārtīgi ģērbti un tad gar žirafēm varētu dirnēt šortos, tkreklā (sezonā) un ar smieklīgu saules cepuri?

Un jā, arī neesmu mērķauditorija.
Viss jau būtu izdarāms, bet apsolīt, ka man nekad vairs nenāksies tos trīs vilkt arā no policijas, es nevaru, bet čaļi, kad nedzer (Bieži to nedara), ir sakarīgi un normāla kompānija, tāpēc pierunāt mani ar viņiem nedraudzēties, nesanāks. Es sievietes dēļ varu atmest smēķēšanu, bet atmest cilvēkus, kas arī mani paglābs, ja būšu galīgā pakaļā, es neplānoju.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #434 : 2016. gada 08. marts, 14:22:28 »
Nav ne jausmas, kas ir Just, bet atceros tos laikus, kas vēl "meitenes" uz Čaka ielas stāvēja - daudzas pēc sejas zināju, jo sanāca garām vakarā pēc darba iet. Vienu no viņām pēc tam brīvdienā veikalā atpazinu, tik kaujas krāsojuma un parūkas nebija, bet bija vīrs pie sāniem. :D

Vispār Rafikam cepums pienākas - par foruma atdzīvināšanu un sarunu veicināšanu.  :smiley-love038: