Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68553 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #435 : 2016. gada 08. marts, 14:22:58 »
Veiksmigi arī esmu izlikusies,ka interesē gandrīz viss Rafika nosauktais,kad gribēju dabūt vīrieti.Ja vīrietis vismaz reizi mēnesī neved uz restorānu,kam man tādu?!
Ja Dievs man garantē, ka es šitādu nesatikšu, es esmu gatavs pievērsties reliģijai.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #436 : 2016. gada 08. marts, 14:25:55 »
Ja Dievs man garantē, ka es šitādu nesatikšu, es esmu gatavs pievērsties reliģijai.

Garantiju nav nekam. Pašam vien būs jātiek skaidrībā ar dāmas patiesajām vēlmēm.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #437 : 2016. gada 08. marts, 14:27:34 »
Kas ir Just

Bārs/klubs/dejuplacis/pāvu pulcēšanās vieta - bezmaksas Čaka ielas ekvivalents. Vismaz man šķiet, ka viņas taču naudu neprasa?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #438 : 2016. gada 08. marts, 14:31:03 »
Bārs/klubs/dejuplacis/pāvu pulcēšanās vieta - bezmaksas Čaka ielas ekvivalents. Vismaz man šķiet, ka viņas taču naudu neprasa?
Neprasa. Tik ielej dzērienu un pavizini ar bembi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #439 : 2016. gada 08. marts, 14:32:24 »
Un tālāk ko?

Atslēdzies itta

« Atbilde #440 : 2016. gada 08. marts, 14:35:45 »

Nez kam pietiek ar to, ja protams aizejot uz klubu nav bijis tiesi taads veelmju saraksts, bez veeleesanaas ko turpinaat taalaak un bez veelmes uznjemties da jebkaadas saistiibas ...

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #441 : 2016. gada 08. marts, 14:36:20 »
Un tālāk ko?
Ko vien vēlies, tikai saturīgas sarunas neprasi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #442 : 2016. gada 08. marts, 14:37:52 »
Jautājums ir par to, ar kādu mērķi vispār kāds vai kāda iet uz klubu. Iedzer? Iepazīties? Padejot? Savākt kādu?

Atslēdzies itta

« Atbilde #443 : 2016. gada 08. marts, 14:42:12 »
Taa kaa sen nekur nebiju staigaajusi uz dejaam (te jau cataa so to rakstiiju), peedeejaas reizes kad biju nu tiesi to arii konstateeju, ka viena dalja arii peec piecdesmit gaida nesaprotamus sapnju princus un viena dalja princu cieree, kaa kaadu ievilkt pa leeto gultaa... sviestaini... (visi vairaak velk uz papagailjpaviem)

Es parasti dodos, ja uz dejaam tad dejot!!! Nu nekas arii nav pretiim iepaziities ar kaadu saturiigu cilveeku...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 08. marts, 14:51:00 no itta »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #444 : 2016. gada 08. marts, 14:51:06 »
Iedzert, padejot, ja ne savākt vai ļauties savākšanai, tad vismaz pašapliecināties, ka var dabūt kaut kādu uzmanību.
Man parasti tas ir novērošanas pasākums. Rudeņos ir labi aiziet uz kādu lielāku klubu, iekārtoties vietā, kur ir laba pārredzamība un tad var novērot jauniebraukušo studentiņu adaptācijas programmu un lielās acis.
Paralēli var novērot cacu nicīgi saraukto degunus viņu virzienā un aizrautīgos mēģinājumus netīšii pieskarties un pievērst pie bāra sēdošo vīrīešu uzmanību. Tad ir cacas, kas dejo, līgani izliecot savus apaļumus vienā vai otrā virzienā, veicot apļveida kustības ar gurniem un izliecas pārspīlētā "krūtis uz priekšu+dupšus uz aizmuguri" leņķī. Tikmēr kungi pa vienam, diviem vai bariņos malā novēro un izvēlās šīs dienas pārojamo materiālu, un lēnām riņķojot piepeld, parasti no aizmugures, gurnus uz priekšu izvirzījuši pieglaužas cacai. Jaunkundzes skats uz aizmuguri, tiek novērtēts eksemplārs, un atkarībā no vērtējuma vai no tuvošanās mēģinājums tiek akceptēts vai arī noraidīts, atvirzoties tālāk.
Pavisam reāli riesta rituāli. Novēroti dažus gadus atpakaļ justā un koijotos. Sen nav tāda tipa klubos deguns bāzts, nezinu vai tā ir arī tagad, bet pieņemu, ka nekas ļoti nav mainījies.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #445 : 2016. gada 08. marts, 15:02:01 »
Ko vien vēlies, tikai saturīgas sarunas neprasi.

Arī nav zvanīts, ka nevar dabūt. Stereotips

RaFix

• Viesi
« Atbilde #446 : 2016. gada 08. marts, 15:17:56 »
Arī nav zvanīts, ka nevar dabūt. Stereotips
Ir mēģināts. Vairākkārt. Nesanāk.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #447 : 2016. gada 08. marts, 15:21:03 »
Ir mēģināts. Vairākkārt. Nesanāk.

Tātad nesatikāties, bet tas nenozīmē, ka uz klubiem iet tikai tukšgalves ar mērķi pavizināties BMW

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #448 : 2016. gada 08. marts, 15:22:18 »
Jājautā, kādos klubos esi to mēģinājis darīt. Varbūt ir vērts pamēģināt kādus citus ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #449 : 2016. gada 08. marts, 16:33:28 »
Aptieka laikam neskaitās klubs?