Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68485 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #480 : 2016. gada 09. marts, 14:27:25 »
Kas te apshauba iepaziishanos internetaa?

Prof. Kalvinjsh sievu oho dabuujis...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #481 : 2016. gada 09. marts, 14:27:33 »
Biezhaak jau tom jaunaaku meklee ;)

Vecaaka un sapraatiiga nezinu vai Rafiku iztureetu...
Kāpēc Tu domā, ka Tavas personīgās antipātijas pret mani ir kaut kādā veidā attiecināmas uz visām sievietēm kopumā?

Atslēdzies itta

« Atbilde #482 : 2016. gada 09. marts, 14:28:02 »
āa, Tu par vecumu. Jā, piekrītu gan, stipri vecāku es neizvēlētos vis... bet te vietā teiciens - ko tu gudrai padarīsi (t.i. ja kāda uzliks nopietnu aci Rafikam) :) 

Man pa dziivi sajaa zinjaa ir bijis raibi sakot no 3-5 gadi jaunaakiem liidz 10 gadus vecaakiem... Mamma bija 11 gadus vecaaka par teevu un tas nebija skjeerslis, katram tai dziivee iegriezas viss kaa nu buus lemts...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #483 : 2016. gada 09. marts, 14:29:23 »
Kāpēc Tu domā, ka Tavas personīgās antipātijas pret mani ir kaut kādā veidā attiecināmas uz visām sievietēm kopumā?

Visas nav vecaakas... sapraatiigu ir veel mazaak... taakaa nebuut ne visas ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #484 : 2016. gada 09. marts, 14:29:43 »
Kas te apshauba iepaziishanos internetaa?
Prof. Kalvinjsh sievu oho dabuujis...

Glupi ļaudis, kas apšauba! :)
Es kādas 4 sievas būtu dabūjis, ja man tā pirmā jau nebūtu... :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #485 : 2016. gada 09. marts, 14:30:21 »
Vispār inshukam te ir taisnība. Es necentrējos uz vientuļās mātes meklējumiem. Bērna/u esamība/neesamība nav noteicošais faktors.

Rafik, bet Tu mums te pastāstīsi, ja kāda (dajebkāda) kandidāte parādīsies? Tas taču ir tiiiiik interesanti....  :blushing:

Atslēdzies itta

« Atbilde #486 : 2016. gada 09. marts, 14:31:57 »
Glupi ļaudis, kas apšauba! :)
Es kādas 4 sievas būtu dabūjis, ja man tā pirmā jau nebūtu... :)

Man skjiet, ka tur viens otrs precas pa kluso cut nji katru dienu :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #487 : 2016. gada 09. marts, 14:33:14 »
Man pārsvarā visi vīrieši bijuši mazliet jaunāki, seksā - pat stipri jaunāki. Šobrīd ir vecāks

Atslēdzies daddy

« Atbilde #488 : 2016. gada 09. marts, 14:34:10 »
Man skjiet, ka tur viens otrs precas pa kluso cut nji katru dienu :D

ai, beidz, saderība seksā nav nekāds iemesls precībām :P  ...tad tomēr vajag, lai arī pamosties kopā būtu patīkami, ne tikai gultā iekāpt :) 

RaFix

• Viesi
« Atbilde #489 : 2016. gada 09. marts, 14:34:29 »
Rafik, bet Tu mums te pastāstīsi, ja kāda (dajebkāda) kandidāte parādīsies? Tas taču ir tiiiiik interesanti....  :blushing:
Nez vai es vēlreiz teikšu. Vakar jau dabūju pa galvu par to, ka man neiepatikās sieviete, kas uzreiz paziņoja, ka man viņai būs jāpērk tas un šitais. Problēma bija nevis pirkšanas/nepirkšanas faktā, bet gan formātā, kā tas tika pasniegts. Protams, šeit esošās dāmas vienbalsīgi nolēma, ka Rafiks skops.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #490 : 2016. gada 09. marts, 14:35:24 »
Man pārsvarā visi vīrieši bijuši mazliet jaunāki, seksā - pat stipri jaunāki. Šobrīd ir vecāks

Fuj, tad Tev attiecības pašreiz ne dēļ sexa vai mīlestības, bet dēļ aprēķina??  :faint:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #491 : 2016. gada 09. marts, 14:38:47 »
Nez vai es vēlreiz teikšu. Vakar jau dabūju pa galvu par to, ka man neiepatikās sieviete, kas uzreiz paziņoja, ka man viņai būs jāpērk tas un šitais. Problēma bija nevis pirkšanas/nepirkšanas faktā, bet gan formātā, kā tas tika pasniegts. Protams, šeit esošās dāmas vienbalsīgi nolēma, ka Rafiks skops.

RaFix, nemuldies, tā nav taisnība, vismaz ne par visām.

Es tikai pajautāju, vai atkal kārtējo reizi nespēji veikt kvalitatīvu face control?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #492 : 2016. gada 09. marts, 14:39:27 »

Sieviešu solidaritāte.  :d_w:
Teikšu, ka pareizi izdarīji.  Principā sieviešu "apetīte" ar laiku tikai aug, pie tam ar konstantu kvocientu :) Ja jau startā bija tādi paziņojumi, tad šitā bija tīrākā izsūcēja! Un tādā gadījumā labāk šo paziņojumu saņemt uzreiz, nevis kad iztērēti 10 tūkstoši...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #493 : 2016. gada 09. marts, 14:40:04 »
Fuj, tad Tev attiecības pašreiz ne dēļ sexa vai mīlestības, bet dēļ aprēķina??  :faint:

Nu, manā vecumā jau abpusēji skatās kaut kādu aprēķinu - kaut vai to, vai saskan vērtības un sekss, un lai nav kariņš svarīgu lietu dēļ :P

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #494 : 2016. gada 09. marts, 14:40:37 »
Internetā var šo to atrast, bet... Visiem, ar kuriem esmu iepazinusies internetā, kaut kas nav bijis aļo. Kādai citai varbūt būtu bijuši ideālie partneri, bet nu pēc brīnišķīgas online komunikācijas nonākot tiešā saskarē, uzreiz lien ārā kaitinošas iezīmes, par kurām uzreiz ir skaidrs, ka ilgtermiņā kontaktējoties rastos vēlme iegāzt ar čuguna pannu  :fryingpan:  Baigais darbs jāiegulda.

Man ir uzskats, ka tomēr labākā vieta, kur nolūkot to otro ir darbs. Iespējams man te ir noveicies, ka tik daudz brīnišķīgu vīriešu apkārt (no kuriem lielākā daļa protams ir aizņemti, daļa pat viena uzņēmuma ietvaros, kas runā par labu manai teorijai). Darbs kopā, kafijas pauzes, pusdienas, darba pasākumi utml ļauj jau uzreiz redzēt to otru dažādās situācijās.