Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68619 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #525 : 2016. gada 10. marts, 08:48:14 »
Trixiene visu smuki salika pa plauktiņiem! :thumbsup: Respect!  :thumbsup:
Tu tāda gudra jau piedzimi, vai audzināšanas rezultāts? :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #526 : 2016. gada 10. marts, 09:15:36 »
Trixiene visu smuki salika pa plauktiņiem! :thumbsup: Respect!  :thumbsup:
Tu tāda gudra jau piedzimi, vai audzināšanas rezultāts? :)

:D
Paldies par komplimentu!
Tiešām gribi zināt? Pirmos 18 gadus mani mācīja dzīvot tajā plauktiņā, ko tagad mēģina [ne]izvēlēties RaFix. Un apdāvināja ar tarakānu fermu un strausiem bēniņos. Otros 18 gadus es mēģināju saprast, ka dzīve ir tūpļa rajonā, kāpēc tā tur ir, novērtēt cēloņus, izdomāt stratēģiju savu tarakānu apindēšanai un albatrosu iejūgšanai arklā - un lielāko daļu apkaroju. Nu un pēc tam beidzot esmu kļuvusi par cilvēku.
Tā ka - šādas tādas morālas tiesības pavērt muti man ir.

Kā jau paredzēju - protests no šķirtenēm. :D
Jūs tiešām uzskatāt, ka esat izvēlējušās sev ideālus dzīvesbiedrus? [Tad kāpēc bija jāšķiras un jāatņem savam bērnam ģimene, ja jau tāda ideāla izvēle?]
Vai tomēr bail acis atvērt un paskatīties acīs saviem tarakāniem? Vieglāk ir noliegt problēmu un vainot savas ģimenes izjukšanā visus citus, likteni, karmu un kaimiņu Reksi, tikai ne sevi par bezjēdzīga kandidāta atražošanu? :D
Es visu atceros, Ričard...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #527 : 2016. gada 10. marts, 09:19:30 »
šķirtenes aizstāvējām laikam mēs ar Luīzi? Kāpēc uzreiz mūs par šķirtenēm saukt? Es tāda neesmu. Es tikai neskatos uz visu tik kategoriski, jo katram likumam ir izņēmumi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #528 : 2016. gada 10. marts, 09:23:10 »
Kā jau paredzēju - protests no šķirtenēm. :D
Jūs tiešām uzskatāt, ka esat izvēlējušās sev ideālus dzīvesbiedrus? [Tad kāpēc bija jāšķiras un jāatņem savam bērnam ģimene, ja jau tāda ideāla izvēle?]
Vai tomēr bail acis atvērt un paskatīties acīs saviem tarakāniem? Vieglāk ir noliegt problēmu un vainot savas ģimenes izjukšanā visus citus, likteni, karmu un kaimiņu Reksi, tikai ne sevi par bezjēdzīga kandidāta atražošanu? :D

Neviens nav ideāls. Dzīvē visādi notiek. Jaunībā precoties, ir savi plusi un mīnusi. Turklāt nekas nav mūžīgs un ar garantiju. Tas, ka Trix savos labākajos gados ir tikusi pie vīra un bērniem, nenozīmē, ka visas citas, kam ir citāda dzīve un pieredze, automātiski ir ar tarakāniem un norakstāmas.

Atslēdzies roze

« Atbilde #529 : 2016. gada 10. marts, 09:27:11 »
Tāpat kā Trix vienudien "atvēra acis", arī šķirtenei ir (bija) tiesības tās atvērt. Sīkumos neiedziļināsimies.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #530 : 2016. gada 10. marts, 09:27:51 »
Nu davai, davai, šķirtenes, sadodiet. Man nepatīk, ka atkal sievietes sliktās, varētu padomāt, ka tie veči, kas staigā pie vienas, pie otras un gandrīz visur atstāj pēcnācējus, gan ir zelta vērtē. Bet, kad paskatās apkārt, tā arī ir, priecīgas pagrābt veci ar 3 bijušām sievām un 7 bērniem. Džilis ir uz izķeršanu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #531 : 2016. gada 10. marts, 09:28:52 »
Tā ka - šādas tādas morālas tiesības pavērt muti man ir.

Tieši tā! cilvēks, kas vismaz ar sevi ir ticis skaidrībā, drīkst par to pārējiem pastāstīt! Pārējiem savukārt nevajadzētu to uztvert kā pamācības! :)

Par dzīvesbiedri - jā, esmu pārliecināts, ka esmu izvēlējies priekš manis ideālo KOMBINĀCIJU :)  Ir "dabonamas" gan tievākas, gan resnākas, gan lielākām un mazākām krūtīm, dibeniem u.c vietām, blondākas un brūnākas, gudrākas un dumākas... bet esmu apmierināts ar konkrēto kombināciju, kura tikusi man! ĀA un protams, esmu ieguldījis milzīgu darbu šī "dārgakmeņa" slīpēšanā :)   

Atslēdzies itta

« Atbilde #532 : 2016. gada 10. marts, 09:38:59 »
... ĀA un protams, esmu ieguldījis milzīgu darbu šī "dārgakmeņa" slīpēšanā :)   

Tas laikam ir tas, kas biezi vien attieciibaas iztruukst, jo vieglaak ir pamekleet pa rinki, kaa piesliipeet savu daargakmeni un pasam ljauties nedaudz piesliipeeties...

Ne jau velti tas ir smags darbs, kas nesa augljus, ja pareizi ieguldaas...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

no malas

• Viesi
« Atbilde #533 : 2016. gada 10. marts, 09:48:25 »
Rezumējot, Trix 36 gadus pavadījusi miglā un miglas kliedēšanā un tagad uzskata, ka visu zina vislabāk.
Šķirtenes nekādi neuzskata, ka "izvēlējušās sev ideālus dzīvesbiedrus" - tad taču nebūtu šķīrušās.
Tas, ka sieviete ar bērnu pūrā nav labs "precību materiāls", ir neapšaubāmi. Tikai neredzu pamatu piedēvēt tarakānus un ko nu vēl.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #534 : 2016. gada 10. marts, 10:12:49 »
Tieši tā! cilvēks, kas vismaz ar sevi ir ticis skaidrībā, drīkst par to pārējiem pastāstīt! Pārējiem savukārt nevajadzētu to uztvert kā pamācības! :)

Par dzīvesbiedri - jā, esmu pārliecināts, ka esmu izvēlējies priekš manis ideālo KOMBINĀCIJU :)  Ir "dabonamas" gan tievākas, gan resnākas, gan lielākām un mazākām krūtīm, dibeniem u.c vietām, blondākas un brūnākas, gudrākas un dumākas... bet esmu apmierināts ar konkrēto kombināciju, kura tikusi man! ĀA un protams, esmu ieguldījis milzīgu darbu šī "dārgakmeņa" slīpēšanā :)   

Forši, Daddy! Ja vien sieva VISU par Tevi zinātu... :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #535 : 2016. gada 10. marts, 10:21:10 »
Rezumējot, Trix 36 gadus pavadījusi miglā un miglas kliedēšanā un tagad uzskata, ka visu zina vislabāk.
Šķirtenes nekādi neuzskata, ka "izvēlējušās sev ideālus dzīvesbiedrus" - tad taču nebūtu šķīrušās.
Tas, ka sieviete ar bērnu pūrā nav labs "precību materiāls", ir neapšaubāmi. Tikai neredzu pamatu piedēvēt tarakānus un ko nu vēl.

Kauns par savu viedokli un bailes bija ar savu niku ierakstīt? :D
Vai anonīmā visvarenības sajūtā vieglāk citiem dir$t uz galvas? :D

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #536 : 2016. gada 10. marts, 10:25:21 »
Nee, taads "no malas", shkjiet, te ganaas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #537 : 2016. gada 10. marts, 10:28:31 »
Pagaidaam Rafika motivaacija sanaak- taa kaa dereetu, jo ir laiks, un- buus kam nopirkt sominju...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #538 : 2016. gada 10. marts, 11:00:38 »
Pagaidaam Rafika motivaacija sanaak- taa kaa dereetu, jo ir laiks, un- buus kam nopirkt sominju...

Ko tik īgna, Inešuk?
 Ka tik kaut ko nejauku pateikt nabaga Rafikam.
Mani vairāk izbrīnīja viedoklis, ka visi zina, ka Rafikam tā meitene neder (a meitene Rafikam patīk). Sak, ko tu, Rafik, ar šitādu.. Ne to Rafiku zina un redzējuši, ne meiteni. Varbūt meitene pat pa labu tam Rafikam ir.
Piafa vispār nostādīja Rafiku kā princi pelnrušķītei, es gan nekā tāda neredzu.

Atslēdzies itta

« Atbilde #539 : 2016. gada 10. marts, 11:19:49 »
Jebkuraa gadiijumaa, tie visi ir tikai viedoklji no malas :) kur vienmeer ir veerts izdalīt vismaz ar divi...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...