Autors Tēma: Rimi karte  (Lasīts 8257 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Rimi karte
« Atbilde #15 : 2016. gada 04. marts, 15:15:04 »
Vai viņi prasa personas datus, t.i. tai kartei jābūt uz sava īstā vārda uzvārda?

Un interesanti, kā viņi to risinātu sasaistītajām ar nestes kartēm? jo man vairums tā uzkrājuma rodas, lejot degvielu...
Balvu var saņemt tas, uz kura vārda ir karte. Ja Tavas kartes oficiālais īpašnieks ir izdomāts vārds, tad balva Tev nespīd. Nav jau cita veida uzzināt, vai karte tiešām ir Tava.

Ar Nesti ir tā, ka RIMI lapā jau rādās, no kurienes Tev kuri bonusi - līdz centam atskaite, cik un kur esi tērējis, pat līdz tam, kurā tieši tirdzniecības vietā. Ja Nestē lietais neskaitās, to Tev izrēķinās no kopsummas ārā bez liekām problēmām. Precīzi nezinu, vai rēķina nost, jo pats esmu Statoilu fans.

Izskatās tas šitā:

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies hm@

« Atbilde #16 : 2016. gada 04. marts, 15:27:20 »
manuprāt , mierīgi vari rakstīt uz cita uzvārda, bet - ja vinnēsi automašīnu, var rasties problēmas:)   

RaFix

• Viesi
« Atbilde #17 : 2016. gada 04. marts, 15:30:20 »
manuprāt , mierīgi vari rakstīt uz cita uzvārda, bet - ja vinnēsi automašīnu, var rasties problēmas:)
Uzrakstīt var, dokumentus uzrādīt neprasa. Bet balvu bez dokumentiem, kas sakrīt ar kartes datiem, diez vai dos.

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2016. gada 04. marts, 19:12:29 »
šajā rimi loterijā skaitās tikai pirkumi rimi veikalos un neskaitās alko...
t.i. pirkumi nestē nē. līdz ar to diez vai man tur varētu būt 100 eur. Ar nesti un alko būtu krietni vairāk  :shampis:

līdz ar to diez vai es uz auto varu pretendēt anyway. Varu mierīgi turpināt lietot karti ar fake vārdu :)

to nfc variantu arī diez vai vajag, jo tas atkal zaudētu jēgu, ja legalizētu piederību, tad būtu vērts apvienot ar nesti, lai ir 1 karte, ne 2 un nestes kartēm nav nfc...

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2016. gada 04. marts, 19:20:39 »
un tie noteikumi ir interesanti.
Lai saņemtu balvu, jāuzrāda rimi karte un personu apliecinošs dokuments, BET noteiktumos nav teikts, ka vārdam un uzvārdam dokumentā jāsakrīt ar to, uz kā reģistrēta karte :D Ap to vietu jautājums kļūst slidens, it sevišķi, ja tāda persona, uz kuras vārda ir karte, vispār neeksistē (t.i., nevar būt apzagta)...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2016. gada 04. marts, 19:42:29 »
Uz Rimi kartes vārds un uzvārds nav rakstīti, karti identificē pēc numura, lai gan sistēmā ir fiksēts kartes īpašnieks vārds un uzvārds - īsts vai izdomāts. Tā ka tīri teorētiski vajadzētu pietikt, ka laimesta izņemšanai uzrāda laimējušo karti un savus dokumentus.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #21 : 2016. gada 04. marts, 20:11:01 »
hm@,  paldies, bet šajā gadījumā škrobis par:
1) sistēmu;
2) RIMI kasierēm

Kāpēc šādu info nevarētu sniegt RIMI kioskā? Vai tur grūti ierakstīt par jaunajām kartēm?
Februāra vidū redzēju šādu karti pircējam, kurš iepirkās tieši pirms manis. Vēl skaļi apspriedām ar savu labāko pusi - redz, kāda forša karte, nez vai mums arī tādu lemts iegūt? Varbūt tā tikai izredzētajiem?
Kasiere 100% dzirdēja, bet nekā nereaģēja. Ja viņa būtu kaut ar pirkstu norādījusi, kur un kas mums jālasa, būtu tak nomainījuši. Citādi bijām iedomājušies, ka šādas kartes saņem tikai jaunie lietotāji.
Tagad sanāk, ka rīt un parīt nav jēgas mainīt (ja pazūd dati), lai gan ... loterijās man nav īpaši veicies, tomēr katrs grib cerēt uz kaut ko ....

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2016. gada 05. marts, 12:32:31 »
Atslābstiet....

Biju Rimi, visu noskaidroju. Tā ir karšu izsniegšanas akcija jauniem klientiem. Visas vecās kartes būs derīgas arī turpmāk un nekas nav speciāli jāmaina.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #23 : 2016. gada 07. marts, 09:31:03 »
Arī nācu ierakstīt, ka nekādu jaunu karti nedod. Kur es esot tādas muļķības dzirdējusi, tā man teica kasiere. Lai tik lietoju savu veco.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #24 : 2016. gada 07. marts, 09:36:05 »
Manam vīram arī kasiere brīnījusies par šādu maiņu. Nekas tāds neesot.
Kurš te nepārbaudītas ziņas un dezinformāciju izplata? :D
Es visu atceros, Ričard...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #25 : 2016. gada 07. marts, 09:49:11 »
Kaut kādi nepareizie Rimi jums. Es kasē noklausījos, ka var mainīt, aizgāju uz informāciju, man apskaidroja, un nomainīja. Turpat kioskā aktivizēju.

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2016. gada 07. marts, 10:30:18 »
MAni arī kasiere patrieca uz info, tur burzma, negribējās gaidīt, nu i negaidīju...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2016. gada 07. marts, 10:36:41 »
Manā rimi nav informācijas.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #28 : 2016. gada 07. marts, 10:55:51 »
Par to jau stāsts - var mainīt, bet nav obligāti jādara. Pēc te sākumā ievietotās infas sapratu, ka IR jānomaina, citādi viss mans lielais 13 eiro uzkrājums būs tutū.

Atslēdzies Spocinjs

« Atbilde #29 : 2016. gada 14. marts, 14:01:21 »
karte nav obligāti jāmaina (pati esmu kasiere), bet ir liels bet vecās kartes ļoti bieži slikti velkas un tas aizņem lieku laiku, īpaši pie garām rindām. priecājos par tiem kam ir jaunās kartes, nav liekas noņemšanās ;)