Autors Tēma: Rimi karte  (Lasīts 8233 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spocinjs

Re: Rimi karte
« Atbilde #30 : 2016. gada 14. marts, 14:07:27 »
vārdu uzvārdu var likt jebkādu, bet tādā gadījumā nebūs vārda dienas 15% atlaide, jo tā darbojas automātiski pēc kartes datiem. Dzimšanas dienas gan noteikti iesaku pareizu ielikt, lai ir atlaide :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #31 : 2016. gada 14. marts, 14:31:23 »
vārdu uzvārdu var likt jebkādu, bet tādā gadījumā nebūs vārda dienas 15% atlaide, jo tā darbojas automātiski pēc kartes datiem. Dzimšanas dienas gan noteikti iesaku pareizu ielikt, lai ir atlaide :)

kautkādi datumi jau jāsaraksta, un tad jau sanāk, ka kaut kad būs gan vārdadienas atlaide, gan dzimšanas dienas...:D galvenais atcerēties kad ...

Atslēdzies tex

« Atbilde #32 : 2016. gada 14. marts, 15:31:55 »
kautkādi datumi jau jāsaraksta, un tad jau sanāk, ka kaut kad būs gan vārdadienas atlaide, gan dzimšanas dienas...:D galvenais atcerēties kad ...
Tieši tā ir problēma ar maniem feikajiem, ka neatceros :(

Atslēdzies Spocinjs

« Atbilde #33 : 2016. gada 14. marts, 15:49:29 »
vajag piereģistrēties mansrimi.lv ar kartes nr, tur pie profila datiem jābūt visam :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #34 : 2016. gada 14. marts, 16:02:39 »
Spociņ, paldies, bet es jau piereģistrējos ap to laiku, kad karte tika taisīta... Ar kkādu a-pastu, ko vairs neatceros...
Da labi, turpināšu vien lietot un saņemt atlaides par "Rimi naudu", kas arī ir regulāras un sameŗā manāmas, dēļ nestes degvielas...

Atslēdzies itta

« Atbilde #35 : 2016. gada 14. marts, 16:11:07 »
Spociņ, paldies, bet es jau piereģistrējos ap to laiku, kad karte tika taisīta... Ar kkādu a-pastu, ko vairs neatceros...
Da labi, turpināšu vien lietot un saņemt atlaides par "Rimi naudu", kas arī ir regulāras un sameŗā manāmas, dēļ nestes degvielas...

Paskaties tajos terminaalos tur arii ir informaacija par klientu, ja kas :) un e-pastu tur nevajag noteikti :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #36 : 2016. gada 16. marts, 12:01:10 »
nu piedodiet, ja sanāca maldināšana:) es jau pati arī nezināju, vai obligāti jāmaina vai arī vienkārši ir tāda iespēja

Te uzvarētāji -

https://www.rimi.lv/assets/upload/userfiles/files/Uzvaretaji.pdf

Atslēdzies Mango

« Atbilde #37 : 2016. gada 16. marts, 12:23:40 »
Neviens pazīstams! Neviens!!!

Atslēdzies Spocinjs

« Atbilde #38 : 2016. gada 17. marts, 13:25:16 »
starp citu ja nu kādam aktuāli skatos daudzi nav pamanījuši. no 15-26 martam ir akcija, ka ar kioska kuponu un rimi karti jebkurai hi tec precei 20% atlaide :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #39 : 2016. gada 17. marts, 13:38:52 »
starp citu ja nu kādam aktuāli skatos daudzi nav pamanījuši. no 15-26 martam ir akcija, ka ar kioska kuponu un rimi karti jebkurai hi tec precei 20% atlaide :)

Uzlīmes vai tad nevajag? Atlaide no pilnas cenas vai tās, kas nāk kopā ar uzlīmēm?

Atslēdzies Spocinjs

« Atbilde #40 : 2016. gada 17. marts, 13:55:04 »
uzlimes vajag, atlaide no cenas kas butu ar uzlimem :) tas tā, ja nu gadiijumaa kads tuvaakajaa laika taisaas ko pirkt, tad var šo izmantot :)

Atslēdzies Spocinjs

« Atbilde #41 : 2016. gada 17. marts, 13:56:00 »
un ja kāds ir purčikā brīvdienās kasē ar mani var sarunāt, lai pakrāju neņemtās uzlīmes. (5,6,7dien strādāju) ja kas rakstat privāti

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #42 : 2016. gada 17. marts, 14:00:14 »
Paldies par info, tiešām noderēs, jo man jau kādi 5-6 bukleti ir pilni, jāiet pēc telts, maisiem un paklājiem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #43 : 2016. gada 17. marts, 14:03:56 »
uzlimes vajag, atlaide no cenas kas butu ar uzlimem :) tas tā, ja nu gadiijumaa kads tuvaakajaa laika taisaas ko pirkt, tad var šo izmantot :)

O, super!

Atslēdzies Spocinjs

« Atbilde #44 : 2016. gada 17. marts, 14:07:34 »
vienīgi kārtīgi neizlasīju vai tas nav vienai precei, mums darbiniekiem nesen beidzās tāda pati akcija, bet ar atlaidi varēja nopirkt tikai vienu preci. es atkal pati neizmantošu, lai gan man vēl 5% darbinieka atlaide iet klāt