Autors Tēma: tīri laba lubene  (Lasīts 1226 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

tīri laba lubene
« : 2016. gada 04. marts, 11:02:47 »
Pa laikam atslodzei lasu no vieglā gala, un Filipsas  "Varoņi ir mana vājība" bija pavisam normāla, interesanta, ar pietiekamiem negaidītības momentiem un protams, laimīgām beigām

Atslēdzies diddly

Re: tīri laba lubene
« Atbilde #1 : 2016. gada 04. marts, 11:38:41 »
kur lai liek kaudzi ulmaņlaika romānu,kkādi skandināviski uzvārdi? pati nelasīšu,stāv mammas mājā,aizņem vietu,āra mest žēl

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 04. marts, 11:47:25 »
Atkarībā no iesējuma kvalitātes -ja skaistas, audekla cietos vākos, es paturētu. Tajā laikā ļoti daudz tulkoja skandināvus, man pašai Hamsuna kopotie raksti stāv plauktā, kaut gan reāli šodien patīk tikai viens romāns -Zemes svētība
Tā tomēr cita kvalitāte, nekā padomju avīžpapīrs

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2016. gada 04. marts, 12:16:15 »
Pa laikam atslodzei lasu no vieglā gala, un Filipsas  "Varoņi ir mana vājība" bija pavisam normāla, interesanta, ar pietiekamiem negaidītības momentiem un protams, laimīgām beigām

Man arī patika. Interesēja, kā galvenā varone spēj izdot skaņas, neatverot muti. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2016. gada 04. marts, 12:17:58 »
kur lai liek kaudzi ulmaņlaika romānu,kkādi skandināviski uzvārdi? pati nelasīšu,stāv mammas mājā,aizņem vietu,āra mest žēl

Saraksti autorus un  nosaukumus un piedāvā tepat. Vēl var piedāvāt vietnē ibook.lv.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2016. gada 04. marts, 12:50:41 »
Par jaunu sievieti itkā komiski, ka vēderrunātāja. Youtubē ir viens angļu komiķis ar visādām lellēm -perfekti