Autors Tēma: Jautri atgadījumi no attiecību līkločiem (papagaiļi / pāvi un citas radības)  (Lasīts 1561 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Katram kaut reiz ir naacies saskarties ar dazaadiem jautriem atgadiijumiem no randinjiem utt., Varbuut varam padaliities, lai visiem jautraak un pie reizes buus iespeeja saprast, kaa nevajag dariit, lai nenonaaktu sajaa zoo stuuriitii :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 07. marts, 04:44:08 no Spārka »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

Par papagailjiem runaajot!

Kaut kad 12 gadus atpakalj pati izceelos sajaa zinjaa :) Saucaas gribeeju, pa kruto sanaaca - kaa parasti, kas pie vainas? Nu reizeem labaak neuzticeet sevi frizieres un meikapa speciaalistes rokaam :) Coms, kaa ieraudziija rezultaatu, taa sim peeksnji svariigas dariisanas uzradaas, man protams sabojaats vakars, bet par taa vakara bildeem albuumaa joprojaam varu iesmiet, pilniigs putnubiedeeklis :D pa labu naudu :D :D :D Vieniigais piemineesu, ka pasaakums kaa taads prasa frizuuru utt.

Ja pieliktu foto, noteikti jautri buutu ne tikai man to atceroties, bet baidos, ka saziimees paarak daudz pazinju neskatoties uz pamatiigo sminkja kaartu :D
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 07. marts, 04:44:28 no Spārka »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies fiasko

Par randiņiem - tak zaļā jaunībā bija briesmīgi, nevarēju pateikt, pagaidi mazliet, aiziešu līdz tualetei. Tējas sadzērušies, kājas krustā, prātā tik viena doma, bet ne - kā nu es iešu uz tualeti. Smieklīgi, bet galīgi vairs neatceros, kas tā bija par indivi tādu :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 07. marts, 04:44:46 no Spārka »

Atslēdzies Nomade

Nebija gluži randiņstāstsš, bet man pamatskolā viens tāā patika, nu tāāā patika. Un pričene galvenā, par ko jārūpējas. Lieta tāda, ka man mati taisni, bet drausmīgi lokas patika, tad nu jautājums, kā dabūt matus lokainus, bija ārkārtīgi svarīgs jautājums. Izmēģināts tika praktiski viss - tīšana uz entā veida ruļļiem, uz avīzēm, stīvināti ar alu.
Reiz rudenī vajadzēja braukt lopbarības bietes vākt. Kā ta nu šīs kāds vāks, ja nav smukas čolkas?
Nez kur saklausījos, ka cukurūdens baigi labi matus stīvinot. Nakti gulēju ar cukurainu čolku uz rulli. No rīta vēl viss puslīdz kaut kā stāvēja, bet, kā jau tas parasti ar maniem matiem notiek, kā izeju laukā, tā viss veidojums ir viens "pļukt". Toreiz tā arī bija, visa mana cukurainā čolka jau pēc 5 minūtēm biešu laukā bija nošļukusi līdz zodam, lipīga, netīra - loģiski skata nekāda. No simpātijas centos izvairīties.
Uznāca lietus, un šobaltdien no tās reizes atceros ļoti saldas lietus lāses.