Autors Tēma: Ziema nākot :)  (Lasīts 4028 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Ziema nākot :)
« Atbilde #15 : 2014. gada 18. oktobris, 00:29:20 »
Ui, Paldies!!!! 31 datums - jāpatur prātā, es pati nesaprotu, ko tie sīči laužās pie manis durvis ;o)) es tik miermilīgs eksemplārs  :angel:
ko laužas,ko laužas..laikam juut,ka tu miermiiligs eksemplaars :)) manas durvis pat UK nav aiztikuši..pat nezinu vai tas labi vai slikti... cerams,ka nav neviena ticejuma- ja pie jums helovinos neatnak sikie bosiki....tad bla bla bla...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #16 : 2014. gada 20. oktobris, 11:01:27 »
Nevar zināt, kas tiem sīkajiem prātā ienāks - māsas mājā pagājušajā gadā durvju slēdzēnē līmi iespieda, vajadzēja  pēc tam mainīt.  :banhead: šogad tur iedzīvotāji dežūrēs. Pa nopietnam  :coffee:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2014. gada 23. oktobris, 23:02:19 »
hehe..kkā atverās man atkal šitā diskusija...tad japiebilst-
mums vieteeja pašvaldiba izdevusi riikojumu, no šodienas lidz kamer heloviini beigušies nepardot olas un miltus personam,kas jaunakas par 18it..
nu to,ka mums operatiiva pašvaldiibas esmu jau pamanijusi, visu ko nolemj :))
IG- mellenessniega

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #18 : 2014. gada 23. oktobris, 23:08:23 »
A milti un olas kāpēc?  :confused:
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2014. gada 23. oktobris, 23:27:17 »
droši vien  atmiņas no iepriekšēja gada... vispār jāpieraksta sev kalendārītī, par tām kompetēm

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2014. gada 23. oktobris, 23:39:18 »
A milti un olas kāpēc?  :confused:
nuu tak tāpeec, ka ar olām un miltiem apķēpā /apmētā tās duravas, kas neatveras un končas nedod... un tad ir šmuces pilna pilseeta...
es nez, ka es liidz šim esmu izsprukusi ...jāspljauj par plecu un kaada konča drošībai tomēr jānopeerk....
vispaar šogad 1x gatavojos siko arii palaist konču mediibās, lai tak saprot par ko bazars ,...tad jau manīs...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2014. gada 24. oktobris, 10:37:05 »
Par Angliju nezinu, bet Īrijā helovīnam ir senas tradīcijas. Vienu gadu sanāca viesoties tieši oktobra beigās, bērns bija sajūsmā, savāktās končas atvedām uz Rīgu un pēc tam vēl mēnesi ēdām. Veikalos varēja arī nopirkt nelielus ķirbīšus grebšanai. Es jau tā kā ierunājos par ķirbja iekšu racionālu izmantošanu pārtikā, bet man toreiz paskaidroja, ka šitā šķirne nav garšīga.  :smile:

Mans uzskats ir, ka Latvijā helovīnu var svinēt, kas vēlas, bet staigāt pa mājām un diedelēt konfektes ir nepiedienīgi. Svētā miera labad es kādus saldumus tomēr nolieku pa rokai, ja nu kāds mazs kaimiņbērniņš atnāk. Bet tie pusaudžu bari, kas spieto vēlu vakarā, nu sorry, tad gribas rupji lamāties par miera traucējumu.  :banhead:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2014. gada 24. oktobris, 10:38:13 »
Oi, un par tiem trakajiem adījumiem mans viedoklis ir, ka tās ir modeļu drēbes nevis praktiskai valkāšanai.