Autors Tēma: Saīgu un nosmējos  (Lasīts 1342 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Saīgu un nosmējos
« : 2016. gada 07. marts, 10:05:00 »
Re, kādu foršu apsveikumu 8.martā šodien saņēmu savā e-pastā! Pirmā reakcija bija nevilšā škrobe, otra - jau ņirga. Paaaaldies, mīļi tenaleidisti, par rūpēm, bet no manis vēl smiltis nebirst un čuras nekontrolēti netek. Un, ja ar pēkšņi sāktu tecēt, es nevis jūsu pamperus apenēs bāzīšu, bet novērsīšu vainu, lai netek - tas būtu "piemērotākais risinājums" manā gaumē.  ;)

TENA Lady sveic tevi 8.martā un dāvina[/size] 20% atlaidi [/size]aptiekās TENA Lady [/color][/size]paketēm un uzsūcošajām apakšbiksēm[/color][/size]![/color] 
  [/t][/c][/t]
[/size]Jaunākie dati liecina, ka kādā savas dzīves posmā katra 4. sieviete[/size] [/size]saskaras ar vieglām vai lielākām urīna noplūdēm. Pētījumā* atklājās, ka liela daļa sieviešu, kuras saskaras ar urīna noplūdi neizvēlas piemērotāko risinājumu.

Atslēdzies Broms

Re: Saīgu un nosmējos
« Atbilde #1 : 2016. gada 07. marts, 10:21:12 »
Taisnība jau viņiem ir, tik trūkst paskaidrojošās teikuma daļas: "atklājās, ka liela daļa sieviešu, kuras saskaras ar urīna noplūdi neizvēlas piemērotāko risinājumu." -  ārstēšanos, bet izvēlas neparaizo - paketes

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2016. gada 07. marts, 10:24:05 »
Skaties tak no gaišās puses! Mož viņi domā, ka Tu taisies dzemdēt. :D  Pēc procesa viņu pamperbikses ir izcili labas.

[Vot tikai tie apakšējie teksti gan par to neliecina... Bet pieņemsim, ka es tik daudz burtus nespēju izlasīt. :D]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2016. gada 07. marts, 10:30:21 »
Aiz apakšējā teksta figurēja Uzzini vairāk uz kā nospiest informācijai par "pareizajiem risinājumiem", bet manā primitīvajā copy-paste operācijā tas neiekopējās. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2016. gada 07. marts, 11:20:36 »
Man atkal Stokholmas diētas pārdevēji sūta "sveicienus" 8.martā, ka es esot resna un ka man vajag ar steigu tievēt. :(
Nevienu tur neinteresē, ka man ir zem 60 kg svars.  :faint:

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2016. gada 07. marts, 12:07:18 »
Šie, pat ja savam pamatmērķim ir drīzāk kaitīgi, jo rosina atlikt nevis risināt problēmu, var būt visai noderīgi dažādās citās situācijās. Klasika: bēres, vēls rudens/ziema, lauki... dāmai viss smuki, t.sk melni zābaciņi. Bet plāni - kādi nu bija (bēres tomēr samērā pēkšņs notikums, kam mēnešiem negatavosies)... Stundas kapilčā un ārā plānos zābīšos salā...  Pareizi ir tos štruntus 2 gab. ievilkt zābakos, nevis lietot seku slēpšanai, kad kājas pārsaldētas :P