Autors Tēma: UG  (Lasīts 8160 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: UG
« Atbilde #45 : 2016. gada 30. marts, 11:50:05 »
Bagaatie Griinbergi pusdienaas pasuuta vienus salaatus (!!!) uz diviem  :rat:
Anjechka dabuujusi mantojumaa Heleenas vecos matus :D

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #46 : 2016. gada 05. aprīlis, 08:53:08 »
vakardienas seerijaa, kad Santija ieiet Evas istabaa, vinja runaajot pa telefonu Kristu nosauc par Kristiini :D

un tas divu Lotinju variants man jau pieriebies. Visi taadu debiilikji, ka nevar 2us cilveekus atshkjirt, viena vislaik riebekljo, otra vislaik ciesh. Man domaat, ka shitas vilksies liidz pat sezonas beigaam

Katraa seerijaa man liekas, ka Arno Upenieks tuuliit izlaidiis garu. Dikcija arii taada nekaada. Lai man piedod vinja fani, bet es akcepteeju, ka cilveeks 80 gadu vecumaa tomeer iet pensijaa un atpuushas maajaas
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 05. aprīlis, 08:58:33 no Afrora »
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #47 : 2016. gada 05. aprīlis, 09:34:50 »
Spriežot pēc sēriju aprakstiņiem, Grīnbergs teju teju izies no seriāla. Ja nelasāt, tad neteikšu kādā veidā. Bet par tiem 80 gadiem - zini, cik šī bija kolosāla nauda pensionētam aktierim? Nerunājot jau nemaz par to droši vien ne pārāk biežo iespēju būt noderīgam savā pamatprofesijā - kā aktierim? Kaut gan Upenieks jau ir viens no retajiem vecajiem aktieriem, kas šad tad parādās arī uz NT skatuves!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #48 : 2016. gada 05. aprīlis, 11:20:06 »
Viskrutākais ir tas, ko Ķesteris atveido.
It kā miltitārists, bet šo fiziski apbižo visi, kam nav slinkums. Iedod pa muti un aizbēg.
Un armijnieks nevar panākt augstpapēžu kurpēs un svārkos bēgošu meitieti.. :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #49 : 2016. gada 05. aprīlis, 11:23:39 »
Dažu nespēja atšķirt Sandiju no Kristas ir ļoti kaitinoša un neticama. Nu kaut vai Dana - pati rūdīta intrigante, taču tikai tad, kad viņai ar pirkstu baksta faktos, ar gariem zobiem pieļauj, ka par Gati un Evu stučī nevis Krista, bet Sandija, ar kuru pašai pirms pāris sērijām bija kašķis.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #50 : 2016. gada 05. aprīlis, 11:24:55 »
Viskrutākais ir tas, ko Ķesteris atveido.
It kā miltitārists, bet šo fiziski apbižo visi, kam nav slinkums. Iedod pa muti un aizbēg.
Un armijnieks nevar panākt augstpapēžu kurpēs un svārkos bēgošu meitieti.. :D
Atvaļināts, noēdies. Tik vien kā veco laiku bravūra palikusi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #51 : 2016. gada 05. aprīlis, 12:16:07 »
Kā tur bija? Vecis ar nolaistām biksēm skrien daudz lēnāk, nekā sievišķis ar paceltiem svārkiem....
Visus sakost!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #52 : 2016. gada 05. aprīlis, 19:14:42 »
Es nesaprotu, kāpēc Krista tagad tiek attēlota kā garīgi atpalikusi ( aktrise acīmredzot pārspīlē ar runu un galvas liekšanu), viņa ko kādu galvas traumu arī dabūja, sviests. Kristai bij i asa mēle, i šerps raksturs, nekāda paimetiņa nav bijusi.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #53 : 2016. gada 05. aprīlis, 19:34:45 »
O bože, kādi idioti, Sandija izskatās, uzvedās pilnīgi savādāk, un neviens neatšķir, visidiotiskākais kas redzēts, tad jau tas koris un ludziņa bija šedevrs..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #54 : 2016. gada 05. aprīlis, 19:49:03 »
Es iesāku skatīties, bet ar mokām 5 sērijas līdz šim esmu nolauzusi. Nu tik garlaicīgi. Nav, kur aci piesiet. Ne kādai sižeta līnijai, ne kādam tēlam vai aktierim. Man vēl Krista ieslodzīta. Pilnīgi neinteresanti, kas tur ar viņām būs. Pati aktrise vien jau besī. Tad jau labāk, lai Ieva un Edijs atgriežas un turpina savu nebeidzamo mīlas līniju. Nekā skatīties uz šo drausmīgi amatierisko, neglīto aktrisi un vēl galvenajā lomā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #55 : 2016. gada 05. aprīlis, 21:42:52 »
Juhū, esmu tikusi tālāk par Broņu - vakar norāvu līdz 11.vai 12.sērijai - Kur Sandija jau izzinājusi Kristas mīlas peripetijas ar to dīvaino ārstu ar dīvaino pričeni, neatceros vārdu.

Kas mani besī - Leona brālis, Žeņas vīrs (kas man ir, ka vārdus nevienam nezinu?!) - jampampiņš aizdomīgais, riktīgs cirvis

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #56 : 2016. gada 05. aprīlis, 22:08:22 »
Minne un Broņa, jūs esat tā atpalikušu,ka nezinu pat,ko ar jums apspriest  :rofl:
Broņa, man šis viss liekas interesantāks nekā bija tas sviests ar Buratino operu. Man pat bij riktīgs šoks un morālā trauma vienā sērijā, bet nu netaisīšu spoileri...kaut gan jau jūs te komentārus lasāt.
Afrora,man riktīgi patīk vecais Grīnbergs, kā no dzīves!!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #57 : 2016. gada 05. aprīlis, 22:17:11 »
Minne, saki, man vēl 6 vai 7 sērijas jānorauj, lai tiktu līdz kaut nelielai sižeta virzībai? Jo man jau šajās sērijās jāskatās, kā Sandija mēģina no Kristas izspiest, kas viņiem ar to dakteri ir.
Nāra, ticu, ka esi tikusi līdz kaut kam interesantākam sižetā, bet man pašlaik ir pilnīgs borings.
Grūti būs, bet vēl vienu veikšu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #58 : 2016. gada 05. aprīlis, 22:31:24 »
Broņa, nu tā jau vienmēr - kā sāk buksēt uz kādu notikumu, tā buksē ilgi ;)

Nāra, ciešos, komentārus nelasu. Beigās tikai par Broņas atpalicību izlasīju, tādēļ iekomentēju

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #59 : 2016. gada 07. aprīlis, 19:44:22 »
Vecais Evas vīrs šodienas sērijā tiešām labs -kārtīgi sašūmējies un sprēgā!  :rofl:
Upenieka benefice.