Autors Tēma: UG  (Lasīts 8166 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: UG
« Atbilde #60 : 2016. gada 13. aprīlis, 15:53:08 »
Fēliksa un Magdas skaidrošanās pie Aivara bija laba :D Nedzērājam nesaprast, kā divatā var izdzert pudeli šņabja un kā ir, kad filma pārtrūkst un neko neatceras :D
Vecais Evas vīrs, tas tik ir tēls, man patīk.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #61 : 2016. gada 13. aprīlis, 17:54:41 »
No pudeles šņabja divatā ne nu piedzerties, ne filmu zaudēt. Atkal nereaļno.. Ja nu vienīgi galīgiem alkāniem, kam šņabis jau dzīslās plūst.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #62 : 2016. gada 24. aprīlis, 11:42:13 »
Tās nu gan interesanti - Vadima mīļākā - grūtniece ir Madara Melne,kas iepriekš Ug bija viesmīle kopā ar Aizupes tēloto Signi. Kaut kā neatceros,ka būtu bijis kāds sakars ar Vadimu.
Visticamāk, ka tas ir cits tēls, bet jocīgi,ka aktrise tā pati.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #63 : 2016. gada 24. aprīlis, 11:45:06 »
pag bet vaards tas pats, ne Luiize?? Jeb tagad vaards vinjai cits??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #64 : 2016. gada 24. aprīlis, 12:01:30 »
Nezinu,tas bija pēdējā sērijas minūtē, kad viņa parādījās.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #65 : 2016. gada 24. aprīlis, 12:05:06 »
Nezinu,tas bija pēdējā sērijas minūtē, kad viņa parādījās.
tu anotaacijas nelasi?? :) Kaa man kriit uz nerva tas Arno teels ... jeez nu kaapeec cilveeks jaapataisa par galiigo pretekli un beernu. Neticu, ka vecs cilveeks ir taada caca!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #66 : 2016. gada 24. aprīlis, 13:54:29 »
Nelasu nekad, kaut ir acu priekšā, tāpat kā nekad nezīlēju nākotni  :) Pareizi,vismaz agrāk viņa bija Luīze.
Es toties fanoju par veco Grīnbergu!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #67 : 2016. gada 05. maijs, 19:32:24 »
Kā tas Aivars nesajūk prātā ar tām abām apkopējām. Zenta - sutenere, Magda piedzērusies.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #68 : 2016. gada 10. maijs, 18:44:35 »
Heleena valkaa zekjubikses ar sexa caurumu :D
ainaa kad Vadims izstaasta, ka tas vinja beerns un shii ar Donaatu tipa sexos aiz priekiem ... PEEC sexa vinjai taapat taas zekjubikses kaajaas :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #69 : 2016. gada 11. maijs, 01:05:51 »
Heleena valkaa zekjubikses ar sexa caurumu :D
ainaa kad Vadims izstaasta, ka tas vinja beerns un shii ar Donaatu tipa sexos aiz priekiem ... PEEC sexa vinjai taapat taas zekjubikses kaajaas :D
A nepieļauj domu, ka varētu būt zeķes?
Vai varbūt šī gribēja atkal nevainīga būt :D

Atslēdzies Minne

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #71 : 2016. gada 07. septembris, 22:17:43 »
Lasma Kugrēna ir daudzpusīga un kolorīta aktrise, kura labi iejūtas arī komiskās lomās, tāpēc domāju, ka Žeņas mātes lomā (ar krievu dvēseli) viņa būs īpaši kolorita. :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #72 : 2016. gada 08. septembris, 01:44:03 »
Bet tādu varoni kā Mareks es nemaz neatceros. Tiešām Āmanis te bijis?

Atslēdzies samtene

« Atbilde #73 : 2016. gada 08. septembris, 08:51:41 »
Kugrēnas dēļ es pat sāku apsvērt domu paskatīties UG :). Diez, viņa jau spēlē, vai tikai vēl būs?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #74 : 2016. gada 08. septembris, 19:28:47 »
Man Kugrēna nerosina nekādu vēlmi, bet arī neatbaida. Gribētos kādus gados jaunus tēlus.
Āmani atceros, bet ko viņš tur darīja, gan nē.