Autors Tēma: Pozitīvā domāšana  (Lasīts 10344 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« : 2016. gada 10. marts, 18:46:45 »
Zinu zinu zinu, ka tas ir svariigi un savaa zinja ne par mani, ja iet runa par peedeejiem sesiem meenesiem, jo esmu te pa vilnju auksu, te pa upes guultni tupus raapus utt. dziivojusies...

Kaa Jums iet ar to pozitiivo domaasanu un pieredzi tam, ka pozitiivais piesaista pozitiivo, savukaart negatiivais negatiivo...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:42:17 no Spārka »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broņa

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #1 : 2016. gada 10. marts, 18:54:54 »
Kaut kas traks! Ko vēl neizdomāsi.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:42:40 no Spārka »

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #2 : 2016. gada 10. marts, 19:03:07 »
Kaut kas traks! Ko vēl neizdomāsi.

Neko jaunu... viena no versijaam - http://www.domuspeks.lv/portals/doma-pozitivi.html
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:43:00 no Spārka »

Atslēdzies Mangusts

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #3 : 2016. gada 10. marts, 19:06:46 »
Kaut kas tajā ir, bet mana koncentrēšanās spēja ir pārāk vāja, lai spētu domāt tikai par pozitīvo.

Bet vispār uzskatu, ka pozitīvā domāšana ir pavisam kas cits - spēja pat nelaimē, saskatīt kaut ko pozitīvu, neieraušanās savās bēdās. Bet, ja ir slikti, ir jāraud, katrā ziņā "smaidi kaut asaras birst" nekā pozitīva nav.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:43:24 no Spārka »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #4 : 2016. gada 10. marts, 19:30:40 »
..., katrā ziņā "smaidi kaut asaras birst" nekā pozitīva nav.

Jaa, ko lai saka, saada pieeja ne reizi vien ir novedusi cilveekus pie nepareiza probleemas risinaajuma ar neatgriezeniskaam sekaam...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:43:44 no Spārka »

Atslēdzies Lilith

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #5 : 2016. gada 10. marts, 20:38:34 »
Censhos domaat reaalistiski nevis pozitiivi.. kaut kad sen pagaatnee meegjinaaju shito - baigi aplauzos :) Iespeejams, ka kaadam arii paliidz.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:44:03 no Spārka »

Atslēdzies tex

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #6 : 2016. gada 10. marts, 20:44:08 »
ZB man tie pozitīvisti! riktīgi ZB. Duraki. Vairo pozitīvo? Vnk neredz negatīvo vai cenšas neredzēt. Nē, nu kruta, tikai tas nekur nepazudīs, ja uz to neskatīsies (un, protams, neko nedarīs arī tā novēršanai).
Saskatīt arī nelaimē pozitīvo... nu gadās - ja nav rakstura, tad kkam ir jātic. Nevar vnk dzīvot ar to, ka ar visu labo un vēlmi savās acīs tādam izskatīties ir tāda pat draza kā visi pārējie + vēl ar kušķi liekulības vai melošanas arī sev (un citiem līdz ar to).
Manuprāt negatīvā ignorēšana ir prasta liekulīga netikšana galā ar dzīvi/nāvi un visu pārējo, kā ticēšana, ka ar nāvi viss nebeidzas. Vājums.

Kā tur bija pat reliģijā, ka dievam tuvāks bija pazudušais dēls, kas atgriezās, nevis visu laiku labais ? ;)
Un jā, ar ko Jēzus nodarbojās laikā starp tikšanu kristītam un 30+gadu vecumu?

Jau atvainojos tiem, kas nav radikāli pozitīvisti un ne tikai "vairo labo", bet spēj redzēt un kko darīt pret slikto.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:44:20 no Spārka »

Atslēdzies ...(cita)

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #7 : 2016. gada 10. marts, 22:02:52 »
Varbūt ne par visiem 100% atbalstu pozitīvo domāšanu. Tomēr, kaut vai klasiskajā situācija par līdz pusei piepildīto glāzi, manuprāt, labāk ir uzskatīt,  ka glāze ir puspilna nevis pustukša... Un no sīkas problēmas nevajag taisīt traģēdiju jeb nepūtīsim no mušas ziloni!  :rat:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:44:39 no Spārka »

Atslēdzies reno

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #8 : 2016. gada 10. marts, 23:01:16 »
Ne citāts, bet pārstāsts - cieņas izrādīšana un saglabāšana jebkurā dzīves situācijā, prasme stāvēt pāri lietām, saglabāt pašcieņu'
"Cieņa piemīt tam, kurš, atrazdamies līdz ausīm mēslos,vēl joprojām izturas tā, it kā dārza svētkos Bakingemas pilī skalinātu savu konjaka glāzi>" -barons Ernests fon Minhauzens "Kad runājam patiesību, mēdzam pārteikties" -neparasti gadījumi no diplomātu dzīves

« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:44:58 no Spārka »

Atslēdzies Nomade

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #9 : 2016. gada 11. marts, 12:09:49 »
Nūū, eto mi prohodiļji. Secināju, ka fufels tāpat kā viss cits sieviešu žurnālos, kursos, semināros, webināros utt.
Tagad jau no daudzām pašsaprotamām, loģiskām lietām uztaisa nezkādu Filosofiju. Tie, kas to propagandē, vienkārši aizraujas ar ezotēriku, un tie, kas ar to pelna naudu, ir kā sapņu pārdevēji - pārdod tev to, par ko tu sapņo un vēl pamudina sapņot vairāk.
Jāatceras vienkārša un vecumveca patiesība "Kā izturēsies pret citiem, tā citi izturēsies pret tevi", "nedari otram to, ko pats negribi saņemt" u.c.
Izlasīju Byrnes "The Magic" - nē, nu nekas slikts jau tur nav :) ) Bet tur tev liek izdomāt un sacerēties dajebko, bet ja kaut kas nesanāk kā gribēts, tad ideja tāda, ka "tu neesi ticējusi pietiekami vai neesi bijusi pietiekami pateicīga". Tātad, pati vainīga. Piedevām tajā visā saskatīju pretrunas. Tu, piemēram, vari gribēt, prasīt un lūgt un iztēloties, cik gribi "kā es tagad ar otru pusi forši dzīvoju kopā" un "ak, kā mani bērni satiek - tik draudzīgi, tik saskanīgi" -bet otru tu nevari ar savu vēlmi ietekmēt, ja tam otram ir pretēja vēlme. Nu kaut kā tā.
Vienīgais, kas man patika bija tas, ka iesaka pievērst uzmanību it kā sīkām, it kā parasti neievērojamām ikdienas lietām (uzziedējušai pienenei, piemēram). Bet atkal - "ja atrodi nokritušu spalviņu, zini, ka tas tev no tava sargeņģeļa", Nu ziniet, man ir mētelis ar spalvu pildījumu. Ja es eju pa priekšu, tad kāds, kas ies aiz manis sadomāsies par entajiem eņģeļiem un saskatīs "zīmes", kur to vispār nav.
Principā, tam cilvēkam, kas jau ir pēc būtības pozitīvs, apmierināts ar sevi, ir labsirdīgs, kam patīk dzīve kā tāda - nekāda papildus "pozitīvā domāšana" nav vajadzīga.

Nu nezinu, varbūt tas viss kaut kādā mērā der depresīvajiem, lai pierādītu, ka dzīve ir skaista it visos sīkumos?

Kaut kā juku jukām man te sanāca, bet tēma pati par sevi plaša.

« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:45:14 no Spārka »

Atslēdzies dip

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #10 : 2016. gada 11. marts, 12:20:40 »
Kā mēs zinām, uz katru lietu var paskatīties no dažādām pusēm. Nu, lūk! Pozitīvā domāšana varbūt būtu tā - ka ir iespēja sameklēt to otru, ne tik slikto pusi. :bunny:
Bet man kaut kā netīk tie samākslotie pozitīvisti. Kad tas pozitīvisms nenāk no iekšām, bet tikai tādā smalki saldinātā balstiņā teikts.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:45:33 no Spārka »

Atslēdzies Nomade

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #11 : 2016. gada 11. marts, 12:20:55 »
Tas pats par vizuālizāciju.
Ja cilvēks uz dēļa saspraudīs visu, ko vēlas iegūt un sasniegt, un sēdēs un gaidīs, kad tas piepildīsies, viņš smagi vilsies. Jo brīnumi nenotiek. Cilvēks sasapņosies, ka var neko nedarīt un viss nez kādā veidā notiksies pats no sevis. Un tas ir tas, kā to pasniedz pozitīvā domāšana - cilvēkam tiek radīts priekšstats, ka viss notiks automātiski, bez viņa ziņas un iejaukšanās, viņam pasīvi atliek vien gaidīt. 
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:45:49 no Spārka »

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #12 : 2016. gada 11. marts, 12:23:24 »
Kā mēs zinām, uz katru lietu var paskatīties no dažādām pusēm. Nu, lūk! Pozitīvā domāšana varbūt būtu tā - ka ir iespēja sameklēt to otru, ne tik slikto pusi. :bunny:
Bet man kaut kā netīk tie samākslotie pozitīvisti. Kad tas pozitīvisms nenāk no iekšām, bet tikai tādā smalki saldinātā balstiņā teikts.

Man arii nepatiik samaaksloti cilveeki, jo tajaa briidii, kad pagriez taadam muguru... ui kas naak aaraa...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:46:04 no Spārka »

Atslēdzies Nomade

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #13 : 2016. gada 11. marts, 12:29:32 »
Vēl - ek, atrāvi slūžas vaļā, itta!
Pozitīvā domāšana liek iztēloties it kā jau reālu rezultātu - tas nozīmē, tev jāuzvedas, jārīkojas, jārunā un jādomā tā, it kā tas, ko gribi, tev jau būtu. Un tiek solīts, ka tas tev noteikti būs.
Aha, kā tad!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:46:21 no Spārka »

viesmiiliigs

• Viesi
Pozitīvā domāšana
« Atbilde #14 : 2016. gada 11. marts, 12:55:42 »
Tracina cilvēki, kas ir tendēti tikai uz negatīvo - visur ieraudzīs to slikto pusi, atradīs par ko papukšķēt, paburkšķēt, traci sacelt.
Viņiem spīd saule - slikti, jo karsts, snieg sniegs - "baltā pļeka" traucē dzīvot. Vai tādu lietu, kā prieks, viņi vispār kādreiz izjūt? Nu izņemot gadījumus, kad ar gandarījumu var izteikt "man bija taisnība, ka viss slikti"?
Es no cilvēkiem mēdzu paņemt domas. No vienas pusjogas-pusfizioterapijas vadītājas man ir aizķērusies pārliecība, ka stresošana un ņemšanās par sadzīviskām lietām, kas neapdraud dzīvību un veselību, par lietām un notikumiem, ko nevaru ietekmēt, ir tukša laika un enerģijas šķiešana. Pie tā arī pieturos un man ir labi :) 

« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:46:37 no Spārka »