Autors Tēma: Pozitīvā domāšana  (Lasīts 10378 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #15 : 2016. gada 11. marts, 13:07:07 »
.... No vienas pusjogas-pusfizioterapijas vadītājas man ir aizķērusies pārliecība, ka stresošana un ņemšanās par sadzīviskām lietām, kas neapdraud dzīvību un veselību, par lietām un notikumiem, ko nevaru ietekmēt, ir tukša laika un enerģijas šķiešana. Pie tā arī pieturos un man ir labi :) 

Taa doma ir laba, tik reizeem taa kaa izdodas taa pat sacepties par siikumiem...

Tas jau arii ir jaamaacaas - saskatit pozitiivo un par to priecaaties nevis cepties par nenoziimiigaam lietaam..., gruuti gan ir...

Pasai veel jaamaacaas mazaak pamaaciit un gudreeties, bet te nu jaasaka, ko dariit ar profesionaalo marazmu...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:47:01 no Spārka »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mango

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #16 : 2016. gada 11. marts, 16:08:07 »
Vēl viens aspekts poz.domāšanai - necepties pirms laika, a ja nu kkas slikts notiek. Nu, kad notiks, tad arī domās, a ja nu nenotiek nemaz?! : )
Šis man pašai aj kā pieklibo. : )))
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:47:18 no Spārka »

Atslēdzies Broņa

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #17 : 2016. gada 11. marts, 16:14:01 »
Mango, tev ir pilnīgi pretējs uzstādījums manējam. Man vienmēr ir galvā tas, kā rīkoties, ja gadījumā viss pavēršas tā, ka ir "vakars uz ezera". Ja neredzu nekādu izeju, nekādus plānus B vai C nespēju izdomāt, kaut vismuļķīgākos, tad man ir vāks, sākas vd vai kāds cits vājprāts pa galvu griežas.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:47:35 no Spārka »

Atslēdzies Mango

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #18 : 2016. gada 11. marts, 16:16:30 »
Kāda jēga? A ja nu nenotiek ne B, ne C, bet D, E, visu jau nevar paredzēt. Cik tad variantus var izdomāt?
Man VD sākas tieši tad, kad es sāku kruķīt visus šos B, C, D utt., kad atslābstu, viss pārējais arī atslābst.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:47:50 no Spārka »

Atslēdzies Broņa

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #19 : 2016. gada 11. marts, 16:28:35 »
Tieši tā arī ir bijis. Izdomāju visus scenārijus, kā varētu notikt, arī risinājumus. bet notiek kaut kas tāds, ko pat domādams neizdomāsi, tas ir, nelaime nāk no pavisam citas puses.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:48:06 no Spārka »

Atslēdzies tex

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #20 : 2016. gada 12. marts, 02:17:09 »
Lūk, nomade vnk ekselenti šo fufeli izskaloja! Respect un pilnīgi piekrītu!

Man šķiet,ka ar ko tādu aizraujas nepārliecināti, vāji cilvēki, kas cenšas savās acīs izskatīties labāki, bet kam patiesībā ir baisas problēmas ar pašvērtējumu un visādām citām lietām sevī un šādi domājas tikuši ar to galā. Kgan nekur nav tikuši.
Domāt pozitīvi un gaidīt, ka kkas no debesīm kritīs? Pozitīvi neskatīties, ka stabs priekšā un tajā ar purnu ievilkties, o ne pietiekami ticēja? Un ko nu tur saskatīt negatīvo? - tas tak pozitīvi: kārtējā mācība  :banhead: Jā,bļ***, ka uz ielas nav ko apcerēt pozitīvismu, bet vnk skatīties kur iet (vecāki,kad 1.x palaida uz skolu vienu, neiemācīja?) un pamanīt un apiet tādu negāciju kā stabs ceļā :D
OK, es vulgarizēju, bet sviests un galvenais ar reliģijas līmeņa pārliecību mēģināt to iedvest citiem un visi citi, kas tam nepiekrīt, ir zemāk attīstīti radījumi  :evil:  T.i. lai nu kādi bet pieticīgi un ļaujoši citiem uzskatīt pa savam un domāt pašiem, šīs sugas ļautiņi nav.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:48:27 no Spārka »

Atslēdzies Broms

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #21 : 2016. gada 12. marts, 11:23:17 »
Pozitīvā domāšana ir šitā? :)

[attachment deleted by admin]
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:48:50 no Spārka »

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #22 : 2016. gada 12. marts, 11:26:37 »
Liekas, ka te kopiigiem speekiem ir taadu soļanku ievaariijusji, par teemu, pozitiiva domaasana...

Es tomeer to visu uztveru nedaudz savaadaak...

Piemeeram:
  • neljaut sevi gruziit, par lietaam, kas mani neskar;
  • redzeet vairaak apkaart sev labo un skaisto;
  • ...
Protams, tas nenoziimee dziivot kaut kaadaa izpuustaa iedomu laimes burbulii un gaidit, kad manna no debesiim saaks birt kopaa ar eiro utt.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:49:06 no Spārka »

Atslēdzies Spārka

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #23 : 2016. gada 12. marts, 11:36:12 »
Neļaut "gruzīt"? Tas taču elementāri, defolt. Un - negruzīt nevienu citu arī.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:49:28 no Spārka »

Atslēdzies Mango

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #24 : 2016. gada 12. marts, 11:37:32 »
Tieši tā arī ir bijis. Izdomāju visus scenārijus, kā varētu notikt, arī risinājumus. bet notiek kaut kas tāds, ko pat domādams neizdomāsi, tas ir, nelaime nāk no pavisam citas puses.

To jau es arī biju domājusi, ka to scenāriju domāšanai = cepienam nav jēga, jo mēs nezinām, kas var notikt.
Lūk, necepties arī ir pozitīvi. : )
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:49:53 no Spārka »

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #25 : 2016. gada 12. marts, 11:44:55 »
Neļaut "gruzīt"? Tas taču elementāri, defolt. Un - negruzīt nevienu citu arī.

Nav nemaz tik viegli, ja visi ir radusi, ka kaads uzklausiisi un pajutiisi liidz... tagad viena dalja ir saakusi apvainoties, ka es vairs necensos taa dziivot liidzi visu probleemaam... pie tam sai lietai ir kjeedes reakcija... vispirms kaads tevi tad pats citus...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:50:16 no Spārka »

Atslēdzies Mango

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #26 : 2016. gada 12. marts, 11:46:54 »
Vēl jau pastāv pozitīvā domāšana slimības gadījumā kkādu citu likstu, nelaimju vai uzreiz ielekt daugavā ko tur daudz..jo taču "tex komentārs" (c)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:50:40 no Spārka »

Atslēdzies Spārka

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #27 : 2016. gada 12. marts, 11:53:00 »
Nav nemaz tik viegli, ja visi ir radusi, ka kaads uzklausiisi un pajutiisi liidz...
Uzklausīt, bet pašam neuzsūkt sevī.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:50:59 no Spārka »

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #28 : 2016. gada 12. marts, 12:08:04 »
Uzklausīt, bet pašam neuzsūkt sevī.

Tas saucaas norobezoties..., ja pareiz jaucu...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:51:22 no Spārka »

Atslēdzies Spārka

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #29 : 2016. gada 12. marts, 14:29:52 »
Sauc kā gribi, bet, ja es būtu ļoti līdzpārdzīvojusi visam uzklausītajam, nezinu, kā būtu. Bet uzklausu, cik spēju, par to visi mani mīl. Plus mēģinu ko ieteikt.Par "pozitīvo" domāšanu grūti teikt, te jau aprakstīja variantus. Esmu sev paņēmusi par mantru vārdus no dzemdību nama. Nesa daktere uz katras rokas pa bebim un runāja - neraudi mazais, pasaule ir skaista, pasaule ir krāsaina!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:51:58 no Spārka »