Autors Tēma: Pozitīvā domāšana  (Lasīts 10365 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Pozitīvā domāšana
« Atbilde #60 : 2016. gada 16. marts, 23:12:29 »
Uz jebkovar paskatiities caur pozitiivu vai negatiivu gaismu, tik jautaajums, no kaa buus lielaaks labums, ka kaads kljuudu mekleejot cepsies un aardiisies, vai ar smaidu sejaa pateiks, nu ko paskatiisimies ko te var liidzeet un njjemot talkaa logjiku atradiis to kljuudu...

Taapat, ja dators karaas un nestraadaa, tad atliek pasmaidiit aiziet peec kafijas un pieiet lietai ar humoru un smaidu un nez kas notiek tam dzelzim, bet peeksnji arii tas izlemj, ka varbuut jaabeidz nikjoties un jaasaak darboties...

Jo vairaak aardaas, jo lielaakas ziepes...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #61 : 2016. gada 17. marts, 13:34:16 »
itta, šito es vienkārši NEVARU! Nekas uz šīs baltās pasaulītes līdz šim mani nav nokaitinājis vairāk kā nevietā un nelaikā nestrādājošs dators.  :evil: Un man viņi, sivēni tādi, ik pa laikam kādus cundurus nostrādā. Tāda karma man.

Atslēdzies itta

« Atbilde #62 : 2016. gada 17. marts, 19:05:56 »
itta, šito es vienkārši NEVARU! Nekas uz šīs baltās pasaulītes līdz šim mani nav nokaitinājis vairāk kā nevietā un nelaikā nestrādājošs dators.  :evil: Un man viņi, sivēni tādi, ik pa laikam kādus cundurus nostrādā. Tāda karma man.

Taa kaa man darbs ar datoru un gljuki ir ikdiena tad naacaas iemaaciities ar to sadziivot :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #63 : 2016. gada 17. marts, 19:18:09 »
itta, vai tad ir tikai 2 varianti - smaids sejā vai ārdīšanās?

Atslēdzies itta

« Atbilde #64 : 2016. gada 17. marts, 19:55:56 »
Vienam otram jaa :)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #65 : 2016. gada 17. marts, 21:39:05 »
Nekas uz šīs baltās pasaulītes līdz šim mani nav nokaitinājis vairāk kā nevietā un nelaikā nestrādājošs dators.  :evil: Un man viņi, sivēni tādi, ik pa laikam kādus cundurus nostrādā.
Mūsu sisadmins saka, ka 90% kompja kļudu sēž pus metru no kompja.  :talking:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #66 : 2016. gada 17. marts, 22:06:05 »
Pozitīvā domāšana ir laba lieta. Vispār, nevis pozitīvā, bet praktiskā. Ko tur lekt uz ecēšām - ja var salabot, salabos bez maurošanas, ja nevar - nu i izsviedīs un gādās jaunu. Nu līst lietus, nu un? Nomazgās putekļus. Slapjās kājas var izžāvēt un sasildīt. Nenāk autobuss? Paelpos svaigu gaisu un nāks nākamais.
Nav nācies saskarties ar pozitīvisma psihopātiem. Labi, ka tā, citādi sēdētu cietumā... Toties ar nīdētāju-gaudoni nākas saskarties diezgan bieži. Papus man no tiem, kuri gaudo par katru sūdu un ja mēģini apklusināt, tad mauro vēl skaļāk un ar tāāāādu niknumu! Mammucis spēlē līdzi - ķer pie sirds un spiediens sakāpj. Es neliekos zinis - jā, tad esmu bezsirdīgā maita.
A sisadminam 100% taisnība. Kretinē tie lietotāji, kuri nevar paciesties 2-3 sekundes, klopē pa klavieri, ka taustiņi pa gaisu lec. Un pēcāk brīnās, ka cipars ar 9 nullēm ievadīts vai 1 logs 15 x atvērts...
Visus sakost!

Atslēdzies itta

« Atbilde #67 : 2016. gada 17. marts, 22:34:38 »
Nu reizeem arii adminji kretinee, kad tiem ir desmit liiki pirkstinji :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #68 : 2016. gada 17. marts, 22:36:57 »

Protams arii sim var piekrist ja nedaudz korigjee procentu par eliktu pasiem sis...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #69 : 2016. gada 17. marts, 22:43:29 »
Pozitīvā domāšana ir laba lieta. Vispār, nevis pozitīvā, bet praktiskā. Ko tur lekt uz ecēšām - ja var salabot, salabos bez maurošanas, ja nevar - nu i izsviedīs un gādās jaunu. Nu līst lietus, nu un? Nomazgās putekļus. Slapjās kājas var izžāvēt un sasildīt. Nenāk autobuss? Paelpos svaigu gaisu un nāks nākamais.
Nav nācies saskarties ar pozitīvisma psihopātiem. Labi, ka tā, citādi sēdētu cietumā... Toties ar nīdētāju-gaudoni nākas saskarties diezgan bieži. Papus man no tiem, kuri gaudo par katru sūdu un ja mēģini apklusināt, tad mauro vēl skaļāk un ar tāāāādu niknumu! Mammucis spēlē līdzi - ķer pie sirds un spiediens sakāpj. Es neliekos zinis - jā, tad esmu bezsirdīgā maita.
A sisadminam 100% taisnība. Kretinē tie lietotāji, kuri nevar paciesties 2-3 sekundes, klopē pa klavieri, ka taustiņi pa gaisu lec. Un pēcāk brīnās, ka cipars ar 9 nullēm ievadīts vai 1 logs 15 x atvērts...
Praktiskā domāšana no mana punkta ir tāda, kas meklē reālo problēmas risinājumu. Iemeslus pēc tam pameklēs (To nevajag aizmirst, lai nenolohotos vēlreiz). Kaut kas salūza? Vari sataisīt, taisi pats, nevari, izdomā, kas ir lētāk, pirkt jaunu vai remontēt esošo. Slapjas kājas siltā laikā labāk novilkt plikas - mazāks siltuma zudums, ja vēss, tad nu štrunts, ir tak mērķis - uz darbu, vai uz mājām un, ja ne tas ne tas, tad Tu esi izklaides pasākumā un vispār par kājām nedomā neviens, kam pats pasākums interesē. Neinteresē? Nu  :wtf: , ko Tu tur dari?  Lietus līst? Ej mājās pa mazajām ielām, garāk gan sanāk, toties sausāks un svaigs gaiss nevienam neskādē. Likumsakarība tā pati, kas ar slapjām kājām - jo mazāk mugurā, jo sausāks jūties. Nenāk autobuss? Varbūt pa to laiku, kamēr nākamais atnāks un aizbrauks, var aiziet kājām? Varbūt var pārcelt to tikšanos uz kuru brauc? Uz veikalu? Toč vajag? Var pa to laiku kko citu padarīt.

Bet ja es eju ar atskaiti, kas man nesanāk, pie Miss Pozitīvās, tad man vispirms jānoklausās, ka es kļūdu neredzu tikai tāpēc, ka esmu negatīvi noskaņots, nevis bolos uz to papīru jau stundu un visi cipari vienādi izskatās. Gaudotāju ir daudz vairāk.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #70 : 2016. gada 18. marts, 08:32:58 »
Gan jau ka. Bet esmu ik palaikam nosēdinājusi savējo blakus un rādījusi, kādu ceļu esmu gājusi. Adminam aces apaļas, jo visu daru pareizi, bet PC uz mani reģē neadekvāti. Pagaidām labākais ko esmu izdarījusi - ar dzirksteli no pirksta nokāvusi kompim skaņas karti. :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #71 : 2016. gada 18. marts, 08:41:48 »
Ragana, Tev ar elektrotehniku ir enerģētiskā nesavietojamība. Un tas viss :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #72 : 2016. gada 18. marts, 08:43:53 »
Man sen tāda aizdoma. Tak dzīve par mani pasmējās un tas ir viens no maniem galvenajiem darba rīkiem. :murmur: (kā man patīk šis minkaa!)

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #73 : 2016. gada 18. marts, 08:44:03 »
Manu "pozitīvismu" laikam var saukt tikai par pofigismu. Bet parasti uzmanos, lai citiem no tā nav jācieš.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #74 : 2016. gada 18. marts, 08:49:00 »
Man sen tāda aizdoma. Tak dzīve par mani pasmējās un tas ir viens no maniem galvenajiem darba rīkiem.
Nekas cits neatliek, kā mēģināt sevi savaldīt :)