Autors Tēma: krāpējpārdevēji  (Lasīts 5592 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Ezme

Re: krāpējpārdevēji
« Atbilde #15 : 2016. gada 14. marts, 09:47:43 »
Mūsu mazpilsētā ir tāds postpadomju gastronoma veikals.Vispār veikals tīri labs,bet pie garāka pirkuma čeka mājās pāskatot ieraugu preču sarakstam pa vidu -cigaretes.Nekādā gadījumā nebija manas.Tagad uzmanos,ja vairāk pērkos un arī paskaitu līdzi.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #16 : 2016. gada 14. marts, 10:02:26 »
Man visu laiku sver mazāk, nezinu, kāpēc tā. Ja prasu 400g, iesver 300, ja puskg, tad 400, ja kg, tad parasti 900, ka būtu jākasa no maisiņa kkas laukā, nekad nav bijis. Vrb tas arī kāds krāpšanas veids, jo es jau nepārrēķinu, cik tie grami maksā.

Atslēdzies zirniss1995

« Atbilde #17 : 2016. gada 14. marts, 13:04:59 »
Pērkot malto gaļu, esmu ievērojis, ka visi pārdevēji "nejauši" uzkrāmē pa virsu +/- 100 g, un tad pircējam nevainīgi jautā: "Atstāt..?". Lieki piebilst, ka lielākā daļa, tostarp es, nopūšoties samierinās un ļauj atstāt tos 100 gramus, bet iedomājieties, cik daudz maltās gaļas pa dienu / nedēļu / mēneši šitā, it kā nejauši var izpārdot..? Riktīgs bizness!  :sarcasm:
Kas ir Tava nacionālā identitāte?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2016. gada 14. marts, 13:12:45 »
Nav iisti kraapshana, bet vai nu padomjlaiku atskanjas vai lielummaanija- nopirkt kko mazaa daudzumaa ir izaicinaajums... Jo skaidraa latvieshu valodaa paluugtu "1 cm shkjeeliiti" (nu nevajag vairaak manai tomaatzupai) VIENMEER grib uz vismaz 5 cm, ti, puskilo, palielinaat... Nu nevajag man... Tas pats ar 2 ciisinjiem un 1 alkshnju desinju pohmeljzupai... Nu nevajag man rezerves...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2016. gada 14. marts, 13:46:22 »
St c, citzemju tirgos shitaa indeve nav maniita... muuseejaa es sen neriskeeju mikrodaudzumus prasiit ;) bet veikalaa ar bola acis par maniem nepiedieniigajiem apjomiem...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2016. gada 14. marts, 14:19:22 »
ineshuk, moš tās tavas iedomas? Vai arī es esmu tik biezādaina, ka nepamanu nekādus centienus man iedot vairāk kā es prasu...? Pilnīgi nekādu problēmu - paprasīt kaut ko vienu, divus vai pāris šķēlītes. Pārdevējas ar ne aci nepamirkšķina...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2016. gada 14. marts, 14:34:58 »
Kaadas iedomas, ja es prasu cm shkjeeliiti, paardeveeja panjem visu gabalu un raada cik grieziis- vinjas cm parasti ir 5x lielaaks par maneejo...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2016. gada 14. marts, 14:38:30 »
vakardien.
pilns maks ar kapeikām.. mājās sašķiroju pa labi melnās, pa kreisi baltās...
čāpoju uz blakusveikalu pēc krējuma..nu, paņēmās arī zirņu burka... pie kases babajiņam beru saujā kapeikas un saku, lai skaita vai pietiks.. šams tjipa skaita,skaita,skaita... beigās priecīgs paziņo- te ir tieši tik cik vajadzīgs  :thumbsup:
man domāt,ka nedz viņam, nedz man nebija sajēgas cik īsti es iebēru saujā :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mango

« Atbilde #23 : 2016. gada 14. marts, 14:54:47 »
Pēdējo gadu laikā neviens nav nosķobījies, ja paprasu 3 cīsiņus. Tagad taču visi pieraduši, kurš vienai porcijai pērk, kurš kaķim, kurš nevar vairāk atļauties..nez, neviens nebolās. Viss taču iet uz priekšu, arī LV. Nu, ok, zemnieku tirgū grib lai pērk maisu burkānu uzreiz, bet arī tur sāk pierast pie 2 burkāniem pamazām.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2016. gada 14. marts, 14:58:59 »
Jauno kartupelju sezonaa man puskilo tirguu nepaardeva ;)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #25 : 2016. gada 14. marts, 15:15:18 »
Tiešām nevaru iedomāties, kāpēc. Nebija taču sasvērti maisiņos pa kg?

Nu, labi, viens nepārdeva, gan cits pārdos, nez, vai viss tirgus sazvērējies.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 24. marts, 16:23:25 no lumbergs »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2016. gada 14. marts, 15:29:21 »
Nebija sasveerti... vnk negribeeja kraameeties ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #27 : 2016. gada 14. marts, 16:00:51 »
Nebija sasveerti... vnk negribeeja kraameeties ;)
Vnk uz 3 kilo, atsķirībā no 0,5 kg, 200 g trūkumu nepamanīsi :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #28 : 2016. gada 14. marts, 16:38:06 »
St c, citzemju tirgos shitaa indeve nav maniita... muuseejaa es sen neriskeeju mikrodaudzumus prasiit ;) bet veikalaa ar bola acis par maniem nepiedieniigajiem apjomiem...
Es regulāri prasu 50 gramus liellopa gaļas nogriezt. :) Minkiem.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2016. gada 14. marts, 16:49:32 »
Man shitie llopa filejas un jeera ribu nedaliitaaji atgaadina takshus pie stacijas- tuvaak par Juurmalu nebraukshu un taa i staav visu dienu bez darba...