Autors Tēma: krāpējpārdevēji  (Lasīts 5597 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: krāpējpārdevēji
« Atbilde #30 : 2016. gada 14. marts, 17:16:54 »
aha, man šitie pie durvīm zvanītāji un kartupeļu tirgotāji tajā vienīgajā reizē, kad es jau gribēju no viņiem tos kartupeļus pirkt, tirgojot tikai maisos - bija vismaz 10, ja ne visi 16 kg. Protams, nenopirku. Pagraba man nav, uz balkona izsals, kur es tos 16 kg visu ziemu turēšu - istabā goda vietā?  :banhead:    vai viņi domā, ka daudzdzīvokļu mājās tikai daudzbērnu ģimenes dzīvo, kas kartupeļus tonnām patērē?
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2016. gada 14. marts, 21:20:59 »
Vnk uz 3 kilo, atsķirībā no 0,5 kg, 200 g trūkumu nepamanīsi :)
O! man arī šķiet, ka tirgū maza daudzuma nepārdošanai varētu būt šis iemesls :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #32 : 2016. gada 22. marts, 06:35:24 »
CT prasīju vienu reņģi, bet man atbildēja, ka tik maz nedodot - ja ņem, tad jāņem trīs.
Teicu, lai dod trīs un jautāju cik jāmaksā un man atbildēja - tā ir dāvana, lai kaķim labi garšo ;)

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #33 : 2016. gada 22. marts, 07:44:33 »
Es esmu griezusi arī speķa šķēli, bet ja cilvēkam vairāk nevajag, smuku, plānu speķa šķēlīti , ko nodzīt kāri pēc speķa .
Mani pašu ir Rimi apšmaukuši- svēra Saukas sīpoldesu, uz lapiņas, kas papīram virsū - cīsiņi- par eiro kilogramā dārgāki, cena lielāka, samaksājām vairāk

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #34 : 2016. gada 22. marts, 08:06:28 »
Citāts
Lūdzu man šķēli no tās sveramās maizes un divas šķēles tās tur gaļas. Saiņot nevajag. Tāpat apēdīšu.
  :blushing:

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #35 : 2016. gada 22. marts, 09:45:16 »
Nāc, iesvēršu :D Sviestu vajag?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #36 : 2016. gada 22. marts, 09:58:36 »
Tad jau man arī jāķer kāds starppilsētnieks :D

« Atbilde #37 : 2016. gada 22. marts, 12:33:58 »
Oi, es atcerējos smagāku gadījumu par šmaukšanos centrāltirgū. Atceļā uz Rīgu iepērkos Parīzes lidostas taxfree bodē - pirkumu sanāk diezgan daudz, jo man bija sadoti visādi pasūtījumi par smaržām un alkoholu. Tas bija tajos tālajos laikos, kad Ryanair vēl nebija ieviesis vienas somas politiku un Latvijā vēl bija lati. Attiecīgi, saskaitu, cik man makā vēl eiro, un saku pārdevējai - par X eur es maksāšu skaidrā, bet pārējo ar karti. Pārdevēja - tāda paveca, ārkārtīgi šarmanta un zolīda franču kundzīte - nu tik laipna, tik laipna, saskaita daļu no maniem pirkumiem, iedodu skaidrinieku, skaita pārējo, pavicina vienu šokolādes konču kārbu, seko pantomīma - ak, šito varēja pie skaidras naudas, es, kas tajā laikā no franču val. neko nejēdz, māju, ka ir viss ok, samaksāju ar karti. Kad mājās krāmējos un pavisam nejauši sāku pētīt čekus, konstatēju, ka tā konču kārba iesista abos čekos - gan tajā, ko maksāju skaidrā, gan tajā, ko maksāju ar karti. Vārdsakot, tantuks bija izšmugulējis sev šokolādi uz mana rēķina. Finansiāli skāde jau nebija ļoti liela, bet tās mieles - ka jaukā kundzīte patiesībā mani bija apcirpusi kā aitu  :(   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #38 : 2016. gada 22. marts, 16:29:06 »
Kāpēc uzreiz - apcirpusi kā aitu. Var taču tas pārdevējs gluži vienkārši kļūdīties arī kādreiz. Sevišķi tāds, kas nevis divus kažokus dienā notirgo, bet kkur pie pārtikas precēm simtiem pirkumu dienā aprēķina. Dienas beigās jau galva kā spainis. Pašai ir gadījies tais aizlaikos, kad vienā privātbodītē pastrādāju, kļūdīties gan uz vienu, gan uz otru pusi. Un patīkami, ka cilvēks, kuram atvainojos, ir saprotošs un nenolamā par zagli (uz pārdevējiem, kā tādiem zemcilvēkiem, jau drīkst izgāzt jebkādas emocijas, ko citur neatļautos), vai pat atdod atpakaļ par daudz izdoto. Nē, es nesaku, ka neviens nekad neapskaita tīšām, apskaita. Bet nevajag jau nu katru, kas kaut ko ne tā čekā iesitusi, tūliņ par apkrāpēju uzskatīt. Paši nekad nekur savā darbā nekļūdaties?

« Atbilde #39 : 2016. gada 22. marts, 17:06:36 »
aha, tikai taxfree lidostā kā reize ir tā vieta, kur pircējus apkrāpt ir visdrošāk - atpakaļ uz Parīzi jau neviens nelidos, lai pieteiktu pretenzijas par 2x izsistu konfekšu kārbu. Ja vēl nebūtu tā pantomīma ar to kastes cilāšanu un pārspīlētā laipnība, tad varbūt arī varētu noticēt, ka tantuks kļūdījies,  bet šitā - ņeverju! 

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #40 : 2016. gada 22. marts, 20:18:19 »
Mani apšmauca pārdevējs vienu vienīgo reizi, bet tā kārtīgi... Spānijā. Tikko biju samainījusi skanošo , iegāju kaut kādā bodītē, domāju, ka jānopērk kādu sīkumu, lai samainītu mazākās vienībās. Kaut ko gribēju pirkt - iedevu pārdevējam to savu palielo banknoti(vairs neatceros cik tur bija. Džeks deva zīmi, ka nauda pa lielu, vai nevaru ko sīkāku maciņā salasīt. Kamēr pētīju maka satur, šams uz manu naudas zīmi (spriežot pēc visa) bija uzlicis kaut ko virsū un uztaisīja nevainīgi - laipnu ģīmi. To visu "spēlīti"es vēlāk sapratu. Nodomāju, ka būšu to naudas zīmi ielikusi somiņas kabatā un gāju ārā.... tā arī bija lielāka kļūda. Aiz durvīm izrakāju visu somu, atgriezos... a jēga? ... paši saprotat  :cry: / Labi, ka tā bija pēdējā diena Spānijā, tālāk jau bija Portugāle un pavisam cita valūta. Bet tai dienā paliku bez muzeja apmeklēšana,  krodziņā pusdienas ēdu uz citu rēķina un arī  vietējā tirgū, kur visi metās pēc lētās olīveļļas biju piespiesti atturīga. 

Atslēdzies Broms

« Atbilde #41 : 2016. gada 23. marts, 00:30:30 »
Pirms daudziem gadiem..
Francija. Nica.
Pa dienu iela, kura vakarā, pēc dažu stundu pārtraukuma pārvēršas par restorānu un krodziņu ielu.
Pavazājamies un tagad ir uznākusi kāre kaut ko iekost. O - ēdam picu.
Man ļoti garšo visādu ūdeņu radījumi. Un piedāvājumā ir pica ar jūras veltēm/šito man teica sieva. Viņa ļooti maz furičīja/ Edienkarte "saprotamajā" franču valodā, oficiants ar angļu uz "jūs". Drīzāk uz "hvz" :D
Atnesa man picu ar dažiem laša gabaliņiem. Bļ.., tādu es Rīgā varu ēst.
Varbūt pazuda tulkojumā, varbūt jūras velte bija tikai lasis,bet pēc cipara spriežot, vismaz gliemežvāku varēja uzmest  :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #42 : 2016. gada 23. marts, 11:49:35 »
Taa Nicas juuraszveeru restoraanu iela ir super...

(Vnm pirms celjojuma iepaziistu eedamlietu nosaukumus vieteejaa valodaa)