Autors Tēma: Pannu vajag!  (Lasīts 4890 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Pannu vajag!
« : 2016. gada 13. marts, 15:36:54 »
Vai eksistē nesaskrāpējamas pannas un, ja ir, tad kur viņas nopirkt?

Šodien manī pamodās pavārs un beidzās tas ar jau trešo saskrāpēto Tefalu gada laikā.   :fryingpan:

Atslēdzies itta

Re: Pannu vajag!
« Atbilde #1 : 2016. gada 13. marts, 15:46:51 »
Es pirku Jelgavaa Kanclera namaa divas pannas, ne leetas, bet kalpo labi... Neskatoties, ka peedeejos 3 meenesus taas tiek lietotas un netiek koptas pienaaciigi... (nesaimniekoju vairs tajaa virtuvee) liekas, ka bija kaut kaads akmens - keramiskais vai kaa taa paarklaajums...

Ja otrdien buus laiks ieiesu paluukot marku, jo ta pat vajag katlu par daavanukarti iepirkt...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 13. marts, 15:56:10 no itta »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2016. gada 13. marts, 15:48:26 »
Speciāli aizbridu uz virtuvi aplūkot - diemzēl nav firmas zīmes. Varu tik teikt , ka bieza, pasmaga pamatne. Speciāli neskrāpēju, koka lātstiņu lietoju. Pirkta 2-3 gadus atpakaļ.Ir maza panniņa Thomas Rosenthal Group, no RIMI akcijas , diezgan ātri saskrāpējās.

Atslēdzies itta

« Atbilde #3 : 2016. gada 13. marts, 16:02:19 »
Atradu netaa - http://www.arkolat.lv/upload_files/whu_buy/LV_148X210.jpg

Man siis patikaas, ljoti :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2016. gada 13. marts, 16:03:15 »
Reklamēšu atkal savu mīļo Scanpan. Lietoju jau 2 gadus, titāna keramika, var viegli arī ar metāla ieročiem iet virsū. Pamatā tomēr koka lāpstiņa.  Ir mikroskrapejumi, bet klāt neķer,  nekādi pārklājumi ne lobās nost. Skaitās nepiedegošā.  Šitāda http://www.scanpan.eu/shop/classic-fry-pan-4/11-28-cm-10

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2016. gada 13. marts, 16:04:39 »
Ja nesaskrāpējamu - čuguns.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #6 : 2016. gada 13. marts, 16:08:34 »
Ja nesaskrāpējamu - čuguns.
Biju cerējis uz ieteikumiem par ko citu.  :thinking:
Čuguna panna man ir, tik viņa ir milzīga, smaga un bez puslitra eļļas tur neko normāli neuzcept.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2016. gada 13. marts, 16:13:30 »
Nopērc vēl vienu, mazāku. Mēs lietojam vairākas čugunnieces, pat es, vārga sieviete. Tās, kuras ne-čuguna, nobāztas skapīša dziļumā.
Ar eļļu nav jālaistās, tikai pannu vajag kārtīgi uzkarsēt.

Atslēdzies itta

« Atbilde #8 : 2016. gada 13. marts, 16:14:06 »
Interesanti kaadiem???

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2016. gada 13. marts, 16:24:26 »
Nu es arī neesmu čuguna fane.  Nopērc pannu, koka lāpstiņas un mēģini neko nepiededzinat.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 13. marts, 16:33:40 »
Nu es arī neesmu čuguna fane.  Nopērc pannu, koka lāpstiņas un mēģini neko nepiededzinat.
Koka lāpstiņas man ir, bet es tik un tā pamanos tur iebraukt ar dakšu.  :sad_smiley:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2016. gada 13. marts, 16:41:01 »
Nu var riskēt ar scanpan. Tur vnk iebraucot ar dakšu nekas baigi nenotiks. Kasīt no visa spēka gan nevajag mēģināt.  Un arī kā šķīvi izmantot nē  :sarcasm:

Atslēdzies itta

« Atbilde #12 : 2016. gada 13. marts, 17:12:58 »
Peedeejaas pirktaas ir lietotas arii ar metaala laapstinju ... nekas traks nav noticis... Es gan peerkot skatiijos, lai ir izturiiga pret saadiem negadiijumiem, ka adaksinjas, nazi utt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2016. gada 13. marts, 17:39:08 »
Diemžēl nekas nav mūžīgs. Šobrīd lietoju Rimi pirktu cepampannu, ja nemaldos, ar keramisko pārklājumu (tāds raibs). Ar dakšiņu pa pannu nebakstos, tam man ir koka lāpstiņas un bakstīkļi. :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2016. gada 13. marts, 17:39:11 »
Mana bēdīgā pieredze rāda, ka vecās padomijas bleķa pannas bija vislabākās. Kalpoja gadu desmitus. Jaunmodīgās kalpo vien 1-2 gadus, tāpēc iepērku šad tad pa 10 jevriem un bez sirdsapziņas pārmetumiem izsviežu. Kamēr es pie cepšanas, viss ok, tikko kāds cits pieķerās - pannai kirdiks. Nu tā vīrieši dara, steidzās, ar sīkumiem nekasās, koka lāpstiņas necieš utml.
Visus sakost!