Autors Tēma: Pannu vajag!  (Lasīts 4874 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

Re: Pannu vajag!
« Atbilde #15 : 2016. gada 13. marts, 22:56:25 »
Arcolatā uz atlaidi pirku Tescoma pannu,melni raibs akmens pārklājums,galvenais,nekas nepiecepas,nepiedeg.Smaga,maksāja 39 eur,lietoju bieži,jau gadu,kā jauna.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2016. gada 14. marts, 09:30:00 »
Mana bēdīgā pieredze rāda, ka vecās padomijas bleķa pannas bija vislabākās. Kalpoja gadu desmitus. Jaunmodīgās kalpo vien 1-2 gadus, tāpēc iepērku šad tad pa 10 jevriem un bez sirdsapziņas pārmetumiem izsviežu. Kamēr es pie cepšanas, viss ok, tikko kāds cits pieķerās - pannai kirdiks. Nu tā vīrieši dara, steidzās, ar sīkumiem nekasās, koka lāpstiņas necieš utml.

Gluži manas domas. Esmu gadu desmitiem izmocīts un izcieties ar "jaunmodīgajām" teflona, keflona, keramikas, šmeramikas un sazin kādām vēl tik ne pannām. MĒSLI!!  :evil: :evil: :evil: Gads, maksimums pusotra, sāk raut klāt, nu bēdu ieleja...
Čugunenes, ka pie mums nopērkamas, tiešām smagas un nelabas. Bet Somijā iegāju veikalā - skatos pannas, kā mūsu veco laiku bleķenes, ap 20 eur, der indukcenei... paņēmu 1, un apmieriiiiiināts, ka vai. :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #17 : 2016. gada 14. marts, 10:16:58 »
Gluži manas domas. Esmu gadu desmitiem izmocīts un izcieties ar "jaunmodīgajām" teflona, keflona, keramikas, šmeramikas un sazin kādām vēl tik ne pannām. MĒSLI!!  :evil: :evil: :evil: Gads, maksimums pusotra, sāk raut klāt, nu bēdu ieleja...
Čugunenes, ka pie mums nopērkamas, tiešām smagas un nelabas. Bet Somijā iegāju veikalā - skatos pannas, kā mūsu veco laiku bleķenes, ap 20 eur, der indukcenei... paņēmu 1, un apmieriiiiiināts, ka vai. :)

Njaa taas patiesaam bija pannas uz goda, jo, lai cik labas ir jaunmodernaas, bet taa pat taas vecaas metaalenes bija fantastiskaakas :) , buus jaapameklee varbuut pie mamamas veel kaada aizkjeerusies, kur skapii kraajumos..., jo mestas aaraa noteikti nebija :)

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2016. gada 14. marts, 10:19:23 »
Cik labi ir neatcerēties "kā bija", un dzīvot skaistā nepiedegošo pārklājumu pasaulē  :evil:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2016. gada 14. marts, 10:37:10 »
Cik labi ir neatcerēties "kā bija", un dzīvot skaistā nepiedegošo pārklājumu pasaulē  :evil:

Izbaudi un maksā par to "skaisto" pasauli :)
Pie viena vari izbaudīt arī "ekonomiskās" spuldzes un citus civilizācijas "labumus" ko ar administratīvām metodēm uzspiež :D :D

Skaties - drīz aizliegs vispār mājās gatavot - bīstami, cik dzīvokļu nav uzsprāguši vai nodeguši no gāzes... var taču burgeri nopirkt un apēst, un papīrīti izmest. ātri, ērti un higiēniski. :D   

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #20 : 2016. gada 14. marts, 10:42:32 »
Man nav gāzes, tā, ka pilnīgi vienalga, vai to trubu aizliedz vai nē :)
Un, ja kas - jaunajos projektos šķiet gāzi dzīvokļos nemaz tā nevelk. 

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #21 : 2016. gada 14. marts, 12:31:18 »
Televeikals tagad reklamē kaut kādu dziļo pannu/seklo kastroli ar akmens masas pārklājumu. 20-30 eiras man šķiet. Melns pārklājums ar baltiem raibumiem. TOP-SHOP laikam sauvas tas veikals.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2016. gada 14. marts, 12:39:35 »
Ņemot vērā pieredzi ar delimano pannām, ko man mamma sapirka un sastiepa, no tādām bodēm pa gabalu labāk turētos.

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 14. marts, 14:01:24 »
Lietoju ar keramikas pārklājumu - patīk, bet ar koka vai plastmasas lāpsiņām. Dakšas un nažus pa gabalu.
Jā, ja grib ar dakšām uc metāla priekšmetiem pa pannu dzīvoties, tad būs vien jāmeklē tādas kā padomju vai jāpērk čugunnieces.

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2016. gada 14. marts, 14:02:59 »
Ir tādas plānas par apmēram 10nieku jebkurā lielveikalā. Metāls plāns, pārklājums gan jau ar dakšu būtu kaput, bet cena tāda, ka ik pārmēnešus var jaunu nopirkt...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #25 : 2016. gada 14. marts, 14:10:28 »
Ir tādas plānas par apmēram 10nieku jebkurā lielveikalā. Metāls plāns, pārklājums gan jau ar dakšu būtu kaput, bet cena tāda, ka ik pārmēnešus var jaunu nopirkt...

TU TRAKA - 120eur par pannu gadā... :) tur jau tad tikai tīro liellopu fileju var cept par tādu naudu...
Varbūt arī vienreizējos traukus vajag apsvērt, nav nekas jāmazgā... :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2016. gada 14. marts, 15:48:18 »
TU TRAKA - 120eur par pannu gadā... :) tur jau tad tikai tīro liellopu fileju var cept par tādu naudu...
Varbūt arī vienreizējos traukus vajag apsvērt, nav nekas jāmazgā... :)
domā, pat pāris mēnešus neizturēs, ne iebraucis ar dakšu?

Atslēdzies itta

« Atbilde #27 : 2016. gada 14. marts, 16:31:28 »
domā, pat pāris mēnešus neizturēs, ne iebraucis ar dakšu?

Nu kad nav tad nav, soreiz pat es saku, ka skopais maksaa dubultaa... Labaak paaris labas pannas, kaa 12 sliktas...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #28 : 2016. gada 14. marts, 17:18:45 »
Pujadas pannas no Gemosa - var braukt ar asiem instrumentiem iekšā, ja kas pierauts, droši izberzt, dibeni biezi, labi un vienmērīgi izsilst.

Atslēdzies faraons

« Atbilde #29 : 2016. gada 16. marts, 15:08:00 »
BergHOFF.
biezas, spoža nerūs tēr., lieliski cept jebko. nenozēļoju nevienu santīmu no...neatceros....kādi 30 Ls vai vairāk.
šķiet, manam mūžam pietiks  :murmur: