Aptauja

Kā Jūs rīkojaties???

Esat saprotoši, jo katram cilvēkam ir nepieciešamība pēc pārtraukuma.
9 (60%)
Esat dusmīgi un uzstājat, ka Jūs ir jāapkalpo un Jūs neinteresē, konkrētā darbinieka vajadzības.
0 (0%)
Nobubinat, ko, bet pacietīgi gaidāt, kad atgriezīsies vai apkalpos otrs darbinieks.
4 (26.7%)
Palūdzat darbinieku, lai pacenšās Jūs apkalpot tomēr ātrāk, ja tas ir iespējams, jo steidzaties.
0 (0%)
Cita reakcija...
2 (13.3%)

Pavisam nobalsoja: 14

Autors Tēma: Jūsu attieksme - darbinieks uzliek pārtraukumu???  (Lasīts 2270 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Jūsu attieksme - darbinieks uzliek pārtraukumu???
« : 2016. gada 14. marts, 17:54:15 »
Juus ejat uz kaadu no ofisiem,  ko kaartot, piem. banku (pasai visbiezaak ir naacies saskarties). Ieejot straadaa divas kases, bet te peeksnji viena darbiniece uzliek paartraukumu un dodas uz min. 10 - 20 projaam piem., paeest, uz tualeti utt.

Cik daudzi no Jums ir saskaarusies ar ko taadu pasi, kaa klienti un kaa darbinieki, vai tas ietekmee Juusu attieksmi...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 14. marts, 18:10:01 no pitons »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ineshuks

Re: Jūsu attieksme - darbinieks uzliek pārtraukumu???
« Atbilde #1 : 2016. gada 14. marts, 18:10:25 »
Reiz autenee skalji nosaucu kasieri par cuuku... vai kkaa liidziigi nesmuki... automaataa... izstaaveeju garu rindu, paargurusi, a shii man deguna priekshaa izliek shilti un man atkal jaastaav citaa rindaa... parasti vinjas laiciigi pabriidina, lai rindas galaa nestaajas...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2016. gada 14. marts, 18:11:52 »
nu?

Un tu neēd un nečurā? Labi ka neuzliek "būšu pēc 5 minūtēm", tad gan tu varētu dusmoties.

P.S. pati daru tieši tāpat - uzlieku "pārtraukums līdz..." un eju izdarīt to, kas darāms ārpus ofisa, ja gadījumā kolēģe kādu iemeslu nav darbā.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2016. gada 14. marts, 18:12:37 »
Reiz autenee skalji nosaucu kasieri par cuuku... vai kkaa liidziigi nesmuki... automaataa... izstaaveeju garu rindu, paargurusi, a shii man deguna priekshaa izliek shilti un man atkal jaastaav citaa rindaa... parasti vinjas laiciigi pabriidina, lai rindas galaa nestaajas...

autoostā pie katras kases ir uzlikts saraksts cikos tur ir pārtraukumi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2016. gada 14. marts, 18:14:39 »
autoostā pie katras kases ir uzlikts saraksts cikos tur ir pārtraukumi...

Aga, un pirms staaties rindas galaa, es bizeneeju tos sarakstus peetiit...

Normaali vinjas pabriidina galaa nestaaties...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2016. gada 14. marts, 18:16:22 »
Aga, un pirms staaties rindas galaa, es bizeneeju tos sarakstus peetiit...

Normaali vinjas pabriidina galaa nestaaties...

es - bizenēju :) viņai biļetes jātirgo nevis rinda jāregulē... Ja viņa tur rindu regulēdama tev nepareizi naudu izdotu - vot tad varētu cepties...:)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2016. gada 14. marts, 18:17:31 »
es - bizenēju :) viņai biļetes jātirgo nevis rinda jāregulē... Ja viņa tur rindu regulēdama tev nepareizi naudu izdotu - vot tad varētu cepties...:)

Nus, ja patiik uzklausiit papildus negaacijas- lai nebriidina...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2016. gada 14. marts, 18:34:31 »
Visu, ko varu, pērku internetā,  cenšos nokārtot attālināti. Bankā,  ja akurāt vajag personīgi ierasties, ir numuriņi. Ja kaut kur kaut ko nevar attālināti izdarīt,  meklēju alternatīvu kantori vai apsveru pakalpojuma patieso nepieciešamību manā dzīvē.

Atslēdzies itta

« Atbilde #8 : 2016. gada 14. marts, 19:07:58 »
Visu, ko varu, pērku internetā,  cenšos nokārtot attālināti. Bankā,  ja akurāt vajag personīgi ierasties, ir numuriņi. Ja kaut kur kaut ko nevar attālināti izdarīt,  meklēju alternatīvu kantori vai apsveru pakalpojuma patieso nepieciešamību manā dzīvē.

Ir jau arii veikalos liidziigi gadiijumi, jo paartiku jau pa netu nesuutiisi :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2016. gada 14. marts, 19:32:26 »
Nē, nav. Lielveikalos viņi laicīgi uzliek uz lentas aicinājumu izvēlētes citu kasi un vēl padod ziņu pa rindu uz priekšu. Mazbodēs - vienmēr ir vismaz viena dāma aiz letes. Statoilā viņi neslēdz kasi, kamēr atteicīgā rinda nav izgājusi līdz galam. Narveseni ar nav slēgt gadījušies.
Un, ja tā  - es eju uz nākamo narvesenu/utm kiosku, kur var e-talonu dabūt, vai, ja mēŗkis bijis cits - apdomāju tā nepieciešamību un eju prom pavisam.
Turklāt, ja jau esmu iestājusies rindā, tad man to preci vajag un/vai es nekur baigi ensteidzos. Stāvu, bakstu telefonu un pacietīgi tipinu uz priekšu :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2016. gada 14. marts, 21:09:55 »
It depends, kāda situācija.
Piemēram kkāda sīkbode lielveikalā, kur vienīgā pārdevēja dirn visu dienu un uzlikusi šilti at laiku, kad būs atpakaļ, ir OK. Ja vajag gaidu, bet parasti jau nekas TIK nepieciešams tas nav.
Bankās nav gadījies, ka aizslēgtu visu filiāli - kāds darbinieks jau tomēr ir un ņem pēc numuriņiem un vsp tos lodziņus/galdiņus tikpat kā nelietoju.

pasts nīkst un velkas vnm, ar to jau rēķinos turp ejot. Ka vismaz 1 darbinieks būs, bet ka tam var būt 10clv rinda un ar katru debatēs 10min... Respect tiem, kas qminder ieviesuši, ka varu iestāties rindā ar appu.

Autenē neatcros ko pirkusi gandrīz 20 gadus, sooo aktuālas pieredzes nav. Tās retās reizes, kad plānojas starppilsētu brauciens ar busu, nopērku biļeti internetā vismaz dienu iepriekš, citādi kkādā 5dienas vai 7dienas vakarā var arī nebūt...

Lielveikalu kasēs to šilti parasti izliek laicīgi aiz esošās rindas beigām - vnk lūdz nākamos tajā rindā vairs nestāties.

Vārdu sakot, sen neesmu saskārusies ar tādu situāciju. Ja reļai to pakalpojumu/preci vajadzētu un man deguna priekšā vnk aizvērtu, neko laipna es, maigi sakot, nebūtu...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 06:34:43 no pitons »

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2016. gada 14. marts, 21:12:38 »
Lūk par ko es kļūtu ļoooti nikna, ja, piemēram, gastronome, kas ir lielveikalā vienīgā pārdevēja uzlikus, ka būs atpakaļ piemēram, 12:30. Es līdz tam pavazājos pa citiem veikaliem un tad nu eju pēc iecerētās uzkodas, a šī 12:35 vēl nav atpakaļ

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #12 : 2016. gada 14. marts, 21:35:05 »
Inešuks ir dikti nejauks babulis.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #13 : 2016. gada 14. marts, 22:01:47 »
Ir gadijies veikt baigi stresainu darbu, kur mainja bija 10h un pusdienu paartraukums ap 45 min. Vieniigais veids, kaa iztureet - panemt nelielus partraukumus. Paelpoju svaigu gaisu 10 min, savaacos un tad atkal var stardat kaadu laiku. Bet vienmer centos buut laikaa atpakalj, jo apzinaajos, ka cilveeki gaida.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #14 : 2016. gada 14. marts, 22:03:17 »
Tapeec censos iztureeties saprotoshi pret shaadiem pazinjojumiem. :)