Autors Tēma: Sveicināti  (Lasīts 17690 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Sveicināti
« Atbilde #15 : 2016. gada 16. marts, 23:08:10 »
Sveicināts arī no manis! :hug: 

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #16 : 2016. gada 17. marts, 20:07:41 »
Sveicināts arī no manis! :hug:
Sveika, sveika :)
Lai tev labs atlikušais vakars!! :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2016. gada 17. marts, 20:22:47 »
beidz te sveicinaties..nac uz čatu parunaties .. :bunny: :go_go:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

RaFix

• Viesi
« Atbilde #18 : 2016. gada 17. marts, 21:21:21 »
Sveika, sveika :)
Lai tev labs atlikušais vakars!! :)
Cilvēk, te viss ir kā uz ielas. Kādam Tu patiksi, citam nē. Ja reiz atnāci, tad mērķis bija. Es biju domājis, ka atradīšu to sievieti, kuras rokā redzēju telefonā šo forumu. Joprojām nezinu, kura tā ir, bet tagad arī nav svarīgi. Tak viss štokos - tēmu par ko parunāt, var atrast un, ja nevar, viss tas pats, kas citos forumos - taisi savu!  :smoker:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #19 : 2016. gada 18. marts, 09:11:42 »
beidz te sveicinaties..nac uz čatu parunaties .. :bunny: :go_go:

Man čatot īpaši nepatīk, izņemot kad ir tāda vajadzība ... :) Varbūt tas ir saistīts ar manu senu pieredzi, ka viss internets ir par seksu un ap seksu. Tā sakot sena ne visai uzmundrinoša pieredze :) Savādāk vajag laiku, lai nopietni rakstītu, bet viņa varbūt nebūs līdz Lieldienām  :alkofest: :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2016. gada 18. marts, 09:20:04 »
Man čatot īpaši nepatīk, izņemot kad ir tāda vajadzība ... :) Varbūt tas ir saistīts ar manu senu pieredzi, ka viss internets ir par seksu un ap seksu. Tā sakot sena ne visai uzmundrinoša pieredze :) Savādāk vajag laiku, lai nopietni rakstītu, bet viņa varbūt nebūs līdz Lieldienām  :alkofest: :)

Seksa tēma ir mūžīga un neizsmeļama. :)

Kādas tēmas Tevi interesē?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #21 : 2016. gada 18. marts, 09:35:56 »
Seksa tēma ir mūžīga un neizsmeļama. :)
Kādas tēmas Tevi interesē?

Hehe, nav jau tā ka seksa tēma neinteresē, bet tur ir ļoti daudz ierobežojumu. :) Jo bez ierobežojumiem par seksu var spriedelēt tikai ja negrasies to īstenot. :)
Un es domāju, ka es par politiku varētu parunāt kādā brīdi.
p.s. pati amizantākā šī foruma sadaļa ir filozofija, psiholoģija, ezoterika, kur ezotēriku var aizstāt ar "visas pārējās muļķības kas atgādina pirmos divus". :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2016. gada 18. marts, 09:40:59 »
Kā ar praktiskajām sadaļām - ēst gatavošanu, mājdzīvniekiem, dārza darbiem, grāmatu lasīšanu, auto, māja remontiem, brīvā laika izklaidēm?

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2016. gada 18. marts, 09:47:21 »
ezotērika te aprobežojas -ko es šonakt sapnī redzēju. Neesam te nekādi īpašie tēriķi un zōpi

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #24 : 2016. gada 18. marts, 10:10:47 »
Kā ar praktiskajām sadaļām - ēst gatavošanu, mājdzīvniekiem, dārza darbiem, grāmatu lasīšanu, auto, māja remontiem, brīvā laika izklaidēm?
Man ir bails ka par šīm tēmām, es sevi neuzskatīšu par gana lielu spečuku  :facepalm: , lai rakstītu, bet kādu ideju es varbūt varu arī meklēt. :) Teiksim kādas labas idejas par dārza darbiem. :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2016. gada 18. marts, 10:21:10 »
Te čatā seksā nav,te ir ikdienas sarunas,ikrīta apsveicināšanās, ātri problēmu risinājumi, pļāpas.Tā ka nebaidies.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #26 : 2016. gada 18. marts, 10:42:51 »
Man ir bails ka par šīm tēmām, es sevi neuzskatīšu par gana lielu spečuku  :facepalm: , lai rakstītu
Kāds Tev prasa būt par spečuku? Sāc tekstu ar "Man liekas, ka" un tālāk drukā visu, kas nāk prātā. Par subjektīvā viedokļa izklāstu, ja tas netiek pasniegts kā absolūtā patiesība, nost neviens nešaus. Vēl var nodrukāt personīgo vai veikalā/uz ielas/pie kaimiņa noklausīto pieredzi. Versijas tak ir.
Ja Tev tāda pieredze ar forumiem, kā aprakstīji, tad tak būtu sen jāzina, ka rakstīt var arī tēmās, kurās Tev nav maģistrs.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #27 : 2016. gada 18. marts, 10:56:48 »
Mēs tak nezinām, ar kādiem forumiem Tp.lv bijusi darīšana...  :talking:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #28 : 2016. gada 18. marts, 11:03:56 »
Mēs tak nezinām, ar kādiem forumiem Tp.lv bijusi darīšana...  :talking:
Tie ir uzskaitīti tēmas pieteikumā.  :facepalm:
Interesants cilvēks. Pieredze forumos, itkā ir kā dinozauram, bet runāt nemāk. Strādā itkā ar bleķiem, bet ar lodāmuru apieties nemāk. Es neko nesaku, es tikai skaļi domāju...  :thinking:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #29 : 2016. gada 18. marts, 11:33:33 »
Tie ir uzskaitīti tēmas pieteikumā.  :facepalm:
Interesants cilvēks. Pieredze forumos, itkā ir kā dinozauram, bet runāt nemāk. Strādā itkā ar bleķiem, bet ar lodāmuru apieties nemāk. Es neko nesaku, es tikai skaļi domāju...  :thinking:

Uzsit sev cenu, man domāt :)

:just_popcorn: