Autors Tēma: Sveicināti  (Lasīts 17679 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Sveicināti
« Atbilde #75 : 2016. gada 20. marts, 17:20:10 »
Tikpat labi varam mest pār vienu kārti visus skolotājus, pārdevējus u.t.t.

Kas tā par vispārināšanu ...?

Tā ir samērā tradicionāla vispārināšana. Kad trolejbuss strauji sabremzē, mēs tak nesakām sasodītais konkrētais trolejbusa vadītājs, bet sasodītā "Rīgas satiksme", elle es redzēju to Ušakovu.  :)  :fryingpan: Mēs visi tā darām, un pieprasīt politkorektumu ir patiesas minoritātes pazīme :) Piedod, tā te mums uz ielas ir iekārtots. :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #76 : 2016. gada 20. marts, 17:23:00 »
Tā kā ikdienā esmu n-to ITšņiku ieskauta, varu teikt, ka interesantākus un daudzpusīgākus cilvēkus grūti iedomāties.  Dejotāji, dziedātāji, mūziķi, sportisti, rotu meistari, filozofi, mākslinieki, šuvējas, adītājas, pavāri un kūku cepējas, fotogrāfi  (un daži pat starptautiski pamanīti )... un tie ir tikai man zināmie "blakusdarbi". Jo visus pazīt un par visu interesēm būt informēta nevaru būt.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #77 : 2016. gada 20. marts, 17:23:05 »
bācien, bet, ja pieņemam, ka katra profesija prasa noteiktas rakstura īpašības, intereses utml., tad, nenoliedzami, arī šo profesiju pārstāvji savā ziņā ir līdzīgi un atbilst kaut kādai profesijas uzliktai latiņai. Tā ka vispārini vai nevispārini, bet kaut kas tajā visā ir

Es līdz šim neesmu spriedusi par cilvēkiem pēc profesijas.....

Bet ja pagriežam tā, tad ....
jūsu domas par:
a) bibliotekārēm
b) IT speciālistiem
c) šuvējām / -iem
d) lielveikalu kasierēm
e) pašnodarbinātie?

Nē, man nešķiet, ka profesija vai amats ir kāda mēraukla.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #78 : 2016. gada 20. marts, 17:27:07 »
Kas vispār var būt mēraukla, ja personība ir daudzšķautņaina? Bet, vienalga, es domāju, ka, zinot šīs šķautnes, es kaut ko spēju par cilvēku secināt. Ok, tā ir man, es labi izjūtu cilvēkus

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #79 : 2016. gada 20. marts, 17:33:53 »
Protams, ka spriežam, atzīstam vai nē. Tas ir pirmais, ko prasām par tikko iepazītu cilvēku un tad uzreiz rodas spriedums, kas bieži gan, tuvāk iepazīstot, mainās.
 tas arī tomēr liecina par cilvēku daudz ko. Ja kāds skolā izdara blēņas, arī pirmais jautājums - no kādas ģimenes, kas ir viņa vecāki. Nē, no tā neizbēgt, tas ir viens no pirmajiem vispārpieņemtajiem cilvēka mēriem, kaut kā tā ir izveidojies. Kā arī daudziem main;as attieksme, uzzinot profesiju vai amatu, cik nav pieredzēts - gan uz labo, gan slikto pusi.
Bet šī jau atsevišķa tēma veidojas.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #80 : 2016. gada 20. marts, 20:31:17 »
Es līdz šim neesmu spriedusi par cilvēkiem pēc profesijas.....

Bet ja pagriežam tā, tad ....
jūsu domas par:
a) bibliotekārēm
b) IT speciālistiem
c) šuvējām / -iem
d) lielveikalu kasierēm
e) pašnodarbinātie?

Nē, man nešķiet, ka profesija vai amats ir kāda mēraukla.

Es domāju, ka tā ir tēmai atsevišķai sarunai un forumam būs, ko runāt vēl pāris gadus. :) 
p.s. man patīk bibliotekāres.   

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #81 : 2016. gada 21. marts, 21:41:53 »
Visu dienu netiku pie datora, strādāju un klausījos austiņās:
 vēl pirms pieciem gadiem es droši vien vakarā, domātu kā var aizbraukt līdz Ninveh tur kā reizi jautrība liela, bet nu kas bijis pagājis. Tagad rakstu forumā  :bunny:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #82 : 2016. gada 29. aprīlis, 23:30:04 »
Izpildīju testu:  Pienenīte, roze vai dadzis?

4/10 · Scored 40%Result: Mērenais Jums ir vidēji komunikatīvā kontrole. Jūs esat vaļsirdīgs, bet apvaldīts savās emocionālajās izpausmēs. Jums vajadzētu vairāk rēķināties savā uzvedībā ar tiem, ar kuriem kontaktējaties.

Nu vismaz sarunuforums.lv es esmu galējais radikālis un histēriķis :D Tad jāpadomā , kādas miega pikas un konservatori ir pārējie dalībnieki?  :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #83 : 2016. gada 30. aprīlis, 00:08:22 »
Par radikāli pats sevi nosauca. Histēriķis? Nope. Ideālistisks donkihots? Varbūt.  Aizrāvies ar neskaidras ietekmes ideju kā sieviete ar kārtējo interneta dietu? Nu baigi pēc šī izklausās  :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #84 : 2016. gada 30. aprīlis, 00:48:55 »
Sen nebiju tā smējusies... kurš ņem par pilnu testu-“pienenīte, roze vai dadzis“?
Nu varbūt kādas pamatskolnieces...::))))))).

Atslēdzies reno

« Atbilde #85 : 2016. gada 30. aprīlis, 02:03:19 »
es tikai tagad šo tēmu paskatījos -kādēļ "pašnodarbinātais " izdalīts kā profesija? Var būt gan advokāts, gan kurpnieks

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #86 : 2016. gada 30. aprīlis, 14:05:16 »
Un kāpēc ne, ja jau te speciālisti, kas no profesijas vai amata izdara secinājums, kāpēc no no tā vai viņš pašnodarbināts, algots vai darba devējs :D

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #87 : 2016. gada 04. maijs, 22:58:31 »
Par radikāli pats sevi nosauca. Histēriķis? Nope. Ideālistisks donkihots? Varbūt.  Aizrāvies ar neskaidras ietekmes ideju kā sieviete ar kārtējo interneta dietu? Nu baigi pēc šī izklausās  :sarcasm:

Tiko pitons nomētāja pitonu un atklāja, ka šai forumā ir frakcija ar ļaudīm, kam es nepatiku (es gan ceru ka klusējošajai frakcijai es patīku un viņa viennozīmīgi lielāka). Un tāpēc es atļaušos sevi dēvēt par rupekli, it sevišķi, pret dāmām, no kurām es postfeminisma garā pieprasu, lai viņas būtu kvalitatīvi cilvēki, kas ar ir rupji. :)   

Atslēdzies nex

« Atbilde #88 : 2016. gada 05. maijs, 00:02:43 »
ja cienītais izdara secinājumus visās jomās tieši tāpat kā šajā gadījumā, tad nulles vērtība šādam viedoklim :) ziliem pitoniem nemaz nav tādas pogas, lai izteiktu sarkanus brīdinājumus, cienkungs. bet nu to verbālo caureju čatā gan ir manos spēkos piegriezt. kas arī tika izdarīts.