Autors Tēma: Teātris LMT Straumē  (Lasīts 3870 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Teātris LMT Straumē
« Atbilde #15 : 2016. gada 17. marts, 10:12:28 »
Šodien staigāšu ar austiņām un telefonu kaklā, ļoti gribu redzēt Apjukumu, i vienalga, kā tas izskatīsies no malas! : )

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #16 : 2016. gada 17. marts, 10:48:03 »
Nav nācies izmantot, bet jāmēģina vismaz šoreiz. Paldies par info un saprotu Tavu sajūsmu, jo Zvīgulis tak.  :happy: Man jau arī viņš patīk.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #17 : 2016. gada 17. marts, 11:46:03 »
Šodien staigāšu ar austiņām un telefonu kaklā, ļoti gribu redzēt Apjukumu, i vienalga, kā tas izskatīsies no malas! : )

Tomēr ļoti ceru, ka Apjukums arī būs arhīvā, jo, lai vai kā, nevarēšu šovakar staigāt ar telefonu kaklā :).

Atslēdzies hm@

« Atbilde #18 : 2016. gada 17. marts, 12:14:49 »
Nav nācies izmantot, bet jāmēģina vismaz šoreiz. Paldies par info un saprotu Tavu sajūsmu, jo Zvīgulis tak.  :happy: Man jau arī viņš patīk.

jā, neliegšos. :)  šeit gan viņš ir tikai videomateriālos - Marka Vellera lomā. Un , tā kā esmu redzējusi ar KZv un arī ar JL klātienē, tad jūtu, kā JL "marķē" Kasparu (tā parasti notiek, kad aktieris "ielec" jau izstrādātā lomā - ja tas jādara ātri, tad nav laika pašam sākt no nulles un radīt savu tēlu un attiecības ar pārējiem varoņiem), balss intonācijas, žestus. Par balsi - sevišķi beigu mono-dialogā jūtu aiz JL balss KZv balsi... faktiski katru teikumu divreiz izdzīvoju:)

ā, un vēl - pamanīju, ka JL varonis apsaka frāzi - "Es pabeidzu scenāriju, nomainīju varoņu vārdus un [..]"   Tas - lai paskaidrotu skatītājam, kāpēc ir video ir Marks, nevis Diks. :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #19 : 2016. gada 17. marts, 22:51:54 »
Oi, es zinu, ko es rītvakar skatīšos! Paldies!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2016. gada 17. marts, 23:41:35 »
Noskatījos Apjukumu, traki smieklīga izrāde, aktieri konfektes.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #21 : 2016. gada 18. marts, 09:14:16 »
šobrīd arhīvā Apjukuma nav. Apjukums ir tikai man:( par to, vai tiešām neieliks?

:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2016. gada 18. marts, 09:38:58 »
Tu kā Māra vakar no izrādes "esmu apjukumā" (c) : D ar pareizo intonāciju.
Es lkm nebeigšu sajūsmināties par vdt nekad, nekad.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #23 : 2016. gada 18. marts, 10:32:53 »
LMT raksta, ka nebūs arhīvā. Tiešām ļoti žēl. Bet loģiski, jo tā vēl ir repertuāra izrāde

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2016. gada 18. marts, 10:38:11 »
Apjukums nebija manu ejamo izrāžu sarakstā, sakāt, ka ir vērts? Es vsp neko skatāmu vairs Vdt neredzu un tāpēc neeju. Vaidelote - nu,kurš uz tādu ies? Arī Rīgā esmu tikai Frankenšteinu iecerējusi. Laikam man teātru apnikums vai apjukums iestājies.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #25 : 2016. gada 18. marts, 11:04:52 »
Rīgā vari mēģināt uz mazajiem teātriem aiziet - Ģertrūdes ielas teātrī Rondo ( ok, esmu arī vienu atsauksmi dzirdējusi, ka ne pārāk patika, bet pārējās, ieskaitot manu - cildinošas), un Dirtydeal ir Andrievs Niedra, ko arī slavē!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #26 : 2016. gada 18. marts, 11:06:52 »
ā, MAngo, un kā tu skatījies - tiešam ar telefonu kaklā visu vakaru pa ielu, veikalu utt, vai arī radi iespēju sēdēt pie datora?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2016. gada 18. marts, 12:39:07 »
Sākumā ar telefonu kaklā, jā, arī pa ielu nedaudz gāju, tad sabiedriskajā transportā un tad mājās ieslēdzu datoru. : ) Baigi feini, nu, gan jau kāds padomāja - atkarīgā, kukū, bet man vienalga. : D

Nāra,
vdt.lv mājas lapā paskaties ir 2 video, ja uzrunā, ej. Man bija pirmais gadījums, kad likās smieklīgi.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #28 : 2016. gada 18. marts, 16:35:07 »
Ak cik žēl, ka nebūs arhīvā :(
Būtu jau varējusi izmantot Mango metodi, ja vien nebūtu bijis jāiet uz teātri "dzīvajā". Kaut gan, telefonā skatīties izrādi, tās man būtu nebijušas un droši vien dīvainas sajūtas...

Sevis mierinājumam būs vismaz ZLC datorā vēlreiz jāapskatās :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #29 : 2016. gada 18. marts, 16:41:36 »
Apjukums nebija manu ejamo izrāžu sarakstā, sakāt, ka ir vērts? Es vsp neko skatāmu vairs Vdt neredzu un tāpēc neeju. Vaidelote - nu,kurš uz tādu ies? Arī Rīgā esmu tikai Frankenšteinu iecerējusi. Laikam man teātru apnikums vai apjukums iestājies.

Kāpēc neies uz Vaideloti? Es ietu, ja Valmiera nebūtu no manis tik tālu :) Interesanti taču, kā to var uztaisīt mūsdienīgi. 
Varbūt, ka atvedīs uz Rīgu.