Autors Tēma: Tele 2 jaunā TV reklāma :(  (Lasīts 1355 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Tele 2 jaunā TV reklāma :(
« : 2016. gada 20. marts, 19:40:26 »
Kā jums patīk Tele 2 jaunā TV reklāma, kurā jaunā sieviete Marta, briesmīgi atņirgtiem zobiem un žokli, pēdējos spēkus sakopojusi, cīnās ar velotrenažieri ? Manuprāt, briesmīgākā reklāma, kas tv pēdējā gadā vispār manīta. Viņiem vajadzētu pamācīties no Lattelecoma pasūtīt gaumīgas -vizuāli un saturiski baudāmas, kā arī asprātīgas  reklāmas.

Atslēdzies Broms

Re: Tele 2 jaunā TV reklāma :(
« Atbilde #1 : 2016. gada 20. marts, 19:56:12 »
Ā, tur tele2 reklamē. Nebiju piefiksējis.
Man briesmīgākā sķita tā, kur džeks plēsa kreklu un solīja dāmu pamest.šī ar kaut ko necilvēcīgā balsī bļāva.
Ko reklamēja nezinu, jo vienmēr sākoties šai reklāmai, ķēru pulti un slēdzu  jebkuru citu kanālu.
Pēdējās nedēļās vairs nav manīta.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #2 : 2016. gada 20. marts, 20:41:36 »
Man briesmīgākā sķita tā, kur džeks plēsa kreklu un solīja dāmu pamest.šī ar kaut ko necilvēcīgā balsī bļāva.
Ko reklamēja nezinu, jo vienmēr sākoties šai reklāmai, ķēru pulti un slēdzu  jebkuru citu kanālu.
Pēdējās nedēļās vairs nav manīta.
Just5 Freedom. Viņiem ir kādas 3 reklāmas un normāla, pat bišķi smieklīga ir tikai viena. Šo es arī nespēju skatīties.

Kā jums patīk Tele 2 jaunā TV reklāma, kurā jaunā sieviete Marta, briesmīgi atņirgtiem zobiem un žokli, pēdējos spēkus sakopojusi, cīnās ar velotrenažieri ? Manuprāt, briesmīgākā reklāma, kas tv pēdējā gadā vispār manīta. Viņiem vajadzētu pamācīties no Lattelecoma pasūtīt gaumīgas -vizuāli un saturiski baudāmas, kā arī asprātīgas  reklāmas.
Tele2 visu laiku bija labas reklāmas. Izskatās, ka viņiem Medņa pakalpojumi par dārgu palikuši, ja pārgājuši uz kaut ko tādu. Nez, kas šitās taisa?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2016. gada 21. marts, 15:04:31 »
Man patīk Freedom reklāmas, abas, ņirdzīgas, īpaši pirmā. Bet ar velotrenažieri neesmu redzējusi, nevaru komentēt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2016. gada 26. marts, 13:03:35 »
Redzēju drausmīgo Martu, tiešām pīīī. :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2016. gada 26. marts, 13:05:52 »
Brrrrrrrrrrrrriesmīgi!