Autors Tēma: Trauku mašīnas uzpilde  (Lasīts 2974 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Trauku mašīnas uzpilde
« Atbilde #15 : 2016. gada 24. marts, 08:43:43 »
Manējie ir tīri arī bez trauķenes.  :)

Atvaino, es tieši tāpat domāju visus 45 gadus, kamēr dzīvoju bez trauķenes... :) :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2016. gada 24. marts, 20:28:04 »
Tā, paldies, skaidrs, ka der jebkas no traukmazgājamo lietu plaukta. Finish - es tur nestrādāju- pat paraugu bija trauķenē līdzi ielicis. Sāli gan nācās piepirkt. SAbēru, tipa mazgā, bet tā kā biju gaidījusi glaunāku rezultātu. Veca, netīra panna joprojām bija veca un apsvilusi :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2016. gada 24. marts, 23:48:56 »
Ja kaut kas ir piededzis vai stipri piekaltis, tas uzreiz neatmazgāsies. Tāpat kā pirms mazgāšanas izlietnē, tāds trauks jāliek, lai pamirkst un atmiekšķējas. Tāpat veca apskretusi panna nepaliks gluda un spīdīga. Bet svaigi sasmērēti šķīvji, lai cik taukaini, būs tīri, ka "skrapst".

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2016. gada 29. marts, 11:00:59 »
Tā, paldies, skaidrs, ka der jebkas no traukmazgājamo lietu plaukta. Finish - es tur nestrādāju- pat paraugu bija trauķenē līdzi ielicis. Sāli gan nācās piepirkt. SAbēru, tipa mazgā, bet tā kā biju gaidījusi glaunāku rezultātu. Veca, netīra panna joprojām bija veca un apsvilusi :D

Tas kas jāberž, tas jāberš... turklāt ne jau katru trauku var bāzt trauķenē!! noteikti nevajadzētu eksperimentēt ar čuguna, alumīnija u.c. lietām. piemēram smukais spožais gaļas āmuriņš pēc trauķenes kļuva pelēki-matēts :) 

Atslēdzies Broms

« Atbilde #19 : 2016. gada 29. marts, 17:02:38 »
piemēram smukais spožais gaļas āmuriņš pēc trauķenes kļuva pelēki-matēts :) 
Jā, un arī rīve un miksera maisītāji arī :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2016. gada 29. marts, 17:44:25 »
un es domāju, ka visu, kas spīd, by default var bāzt trauķenē :( Kafijas automāta ķepa tagad skaisti pelēka...  :wtf:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2016. gada 30. marts, 09:01:02 »
droši vien tā ķīmija viņus saēd.
nekas, skola maksā naudu. mājās ir arī pāris tepiķīša izmēra vilnas segas, kuras 3x sarāvās pēc mazgāšanas veļasmašīnā. toties tagad visi zina, ka vilnas segu veļenē nebāzt! :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2016. gada 30. marts, 12:41:22 »
O, jā, eksperimenti ar vešeni patiesībā jautrāki...
reiz peldkostīmam ka tik ne uz birkas bija, ka var mazgāt vešenē, bet vrb uz kādu citu režīmu... gala rezultāts: no skata normāls, pamatā melns peldkostīms, kāds tas bija, bet.... kad uzvelk mugurā vairākas vietas kļuvušas manāmi caurspīdīgas...
Peldkostīmus lietoju publiskās peldvietās un baseinos.
Kurā brīdī vešenes sadarīto gļuku konstatēju, lai paliek katra paša iztēlei un samaitātības pakāpei :P

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2016. gada 30. marts, 21:23:59 »
Par traukmašīnu nezinu. Man ir tikai traukšmucētājspoks.
Veļmašīnā mazgāju VISU, kas pacieš slapjumu. Ok, ir kleitas, kurām tikai sausā ķīmiskā tīrīšana, citādi sarausies. Bet viss cits - veššenē. Delikātā režīma drēbēm un segām - pervūls un auksts ūdens + režīms "adījumiem". Nekādu problēmu.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2016. gada 31. marts, 00:51:09 »
Par traukmašīnu nezinu. Man ir tikai traukšmucētājspoks.
Veļmašīnā mazgāju VISU, kas pacieš slapjumu. Ok, ir kleitas, kurām tikai sausā ķīmiskā tīrīšana, citādi sarausies. Bet viss cits - veššenē. Delikātā režīma drēbēm un segām - pervūls un auksts ūdens + režīms "adījumiem". Nekādu problēmu.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #25 : 2016. gada 31. marts, 09:07:46 »
Kurā brīdī vešenes sadarīto gļuku konstatēju, lai paliek katra paša iztēlei un samaitātības pakāpei :P
Pēc komplimenta par skaistām lūpām? :)