Autors Tēma: Kad vīriešiem jāālējas?  (Lasīts 5565 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Kad vīriešiem jāālējas?
« : 2016. gada 23. marts, 18:09:11 »
Iepriekšējo rakstu iespaidā piebrieda jautājums.
Kad tad īsti vīriešiem ir jāizalējās, jāizmīlē pēc iespējas vairāk meitiešu, jaizdzer visvairāk brandavīna un jāuzdauza visvairāk zilas acis citiem sugas brāļiem? Varianti ar atrunām skatāmi uzreiz pēc šitās zīmes: .
1. Pirms kāzām? Lai mājas ir pieredzējis lietaskoks.
2. Laulības laikā? Lai nes mājās visādas jaunas fīčas, piedzīvojumus un laupījumus un ir jestrs un nešpetns cīņu biedrs.
3. Pēc laulības? Lai ārdās, jo otreiz laulāts, tāpat būs psihs un nepaklausīgs, nav jēgas audzināt.

Negatīvi lādētus diskusijas brāļus un māsas, a ļa - mājās nesīs nevis laupījumu, bet sifilisus visādus, ignorēju uzreiz.

Atslēdzies Broms

Re: Kad vīriešiem jāālējas?
« Atbilde #1 : 2016. gada 23. marts, 18:14:57 »
Labāk pirms kāzām, bet tas nenozīmē, ka arī laulības laikā neizveiks nevienu minē/e/tajām darbībām :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2016. gada 23. marts, 18:45:40 »
Es teiktu - pēc laulības. Tipa apprecies ātri, sataisi mantiniekus, liec to sievieti mierā un aidā - rudzu laukā ar pliku dē!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 23. marts, 19:09:19 »
Pirms kāzām visi Mao minētie punkti, pēc  - var arī meitiešus ieviest tik tālu, cik tas neietekmē ģimenes labklājību. Ti nerodas mantinieki ārpusē, meitieši gana adekvāti, lai pie sievas nepieteiktos utml. Tātad ar prātu. Un nebrīnīties, ja arī sieva jaunas fīčas no kaut kurienes atstiepj ;) zilās čomu acis un ikvīkenda atdalīta plītēšana gan nebūtu ok, it īpaši, ja mantinieki mājās jau ir.
Pēc laulības - tāpat kā pirms un/vai cik veselība ļauj un meitas pavelkas.

Atslēdzies itta

« Atbilde #4 : 2016. gada 23. marts, 21:38:27 »
Pirms kāzām visi Mao minētie punkti, pēc  - var arī meitiešus ieviest tik tālu, cik tas neietekmē ģimenes labklājību. Ti nerodas mantinieki ārpusē, meitieši gana adekvāti, lai pie sievas nepieteiktos utml. Tātad ar prātu. Un nebrīnīties, ja arī sieva jaunas fīčas no kaut kurienes atstiepj ;) zilās čomu acis un ikvīkenda atdalīta plītēšana gan nebūtu ok, it īpaši, ja mantinieki mājās jau ir.
Pēc laulības - tāpat kā pirms un/vai cik veselība ļauj un meitas pavelkas.
Kaa no mutes izrauti vaardi :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #5 : 2016. gada 23. marts, 21:39:15 »
Pareizi jau būtu pirms kāzām.

Dzīvē, kā skatos, viss atkarīgs no tā, kāda sieva trāpījusies. Ir čomi, kas paklusām ieviesuši vēl vienu vai izmantos maksas pakalpojumus, ir pāris tādi, kam pa malām neinteresē. Lielāko dzērāju, no maniem čomiem, laulība nav izmainījusi, dzer kā dzēra, bet dauzīt citiem acis un pa meitām staigāt gan ir pārstājis, dzer arī mājās, nevis vazājas pa bāriem. Ir viens, kas lej iekšā mazāk, kā agrāk un retāk, meitās neiet, bet vēl nesen policijā nonāca, jo vienā no retajām dzeršanas reizēm, izvicinājās ar lomiku. Vēl viens cits dzert sācis tikai pa svētkiem un simboliski, kauties nekaujās, bet mīļākās daž divas.

Es teiktu - pēc laulības. Tipa apprecies ātri, sataisi mantiniekus, liec to sievieti mierā un aidā - rudzu laukā ar pliku dē!
Šito es galīgi neatbalstu. Kāda ponta pēc vajag mantiniekus, ja vienīgais, kas pašam ir, ir plika dē? Ko tad tas sīcis mantos? Tukšo taru, kas aiz Tevis paliks? :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2016. gada 23. marts, 21:44:36 »
Es tak saku - negatīvo salasīt gribētāji, lasiet divreiz. Pliku dē domāts - visu atdo mantiniekiem, lai droši, ka viss būs pulē, un tad močī, kamēr vēl ir duka.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #7 : 2016. gada 23. marts, 22:04:23 »
Es tak saku - negatīvo salasīt gribētāji, lasiet divreiz. Pliku dē domāts - visu atdo mantiniekiem, lai droši, ka viss būs pulē, un tad močī, kamēr vēl ir duka.
Gan jau, ka vietējās tolerantās dāmas mani par šito noēdīs, bet man liekas svarīga vēl viena lieta - es nevarētu sīko atstāt audzināšanai kkam, kam pagadās. Sasiesies tā Tava bērna māte ar kādu, kas Tavam dēlam mācīs, ka viņam ir brīvas iespējas izvēlēties, ko vilkt mugurā, ja grib, lai iet uz skolu kleitā. Baigi patiks? Man nepatiktu. Bet, ja atstāj sievišķi ar bērnu, tad teikšanas par tādām lietām vairs nav.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2016. gada 23. marts, 22:10:01 »
Nu tas tak ezim skaidrs, ka sīkie jaieved dzīvē...

rrrrrrrrrrr

RaFix

• Viesi
« Atbilde #9 : 2016. gada 23. marts, 22:14:03 »
Nu tas tak ezim skaidrs, ka sīkie jaieved dzīvē...

rrrrrrrrrrr
No Tava teksta var saprast, ka tiklīdz sīkais pasaulē nācis, tā var iet tālāk. Ja tad, kad sīkais jau liels, tad cita lieta.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #10 : 2016. gada 23. marts, 22:22:56 »
Ja laulībai netraucē visas minētās lietas var izveikt arī esot aizņemts. Punkts. Man, kā sievai, galvenais, lai man pietiek vīra fiziski un garīgi.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #11 : 2016. gada 23. marts, 22:24:43 »
Ja laulībai netraucē visas minētās lietas var izveikt arī esot aizņemts. Punkts. Man, kā sievai, galvenais, lai man pietiek vīra fiziski un garīgi.
Tas no tās sērijas "Mīļākā nav aizliegta, ir aizliegts ļaut sievai nojaust, ka tā mīļākā varētu būt!" ?

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2016. gada 23. marts, 22:32:46 »
un otrādi

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2016. gada 23. marts, 22:49:16 »
Kā reiz no tēmas teksta tiek prasīts saprast, ka visas versijas darbojas, ja viss ir godam un pa smuko. Tai skaitā šķiršanās, bērnu apgādāšana un td un trkpocfg...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #14 : 2016. gada 23. marts, 22:50:54 »
Kā reiz no tēmas teksta tiek prasīts saprast, ka visas versijas darbojas, ja viss ir godam un pa smuko. Tai skaitā šķiršanās, bērnu apgādāšana un td un trkpocfg...
Pārlasīju. Neredzu nevienu vārdu par sīču vecumu.