Autors Tēma: Kad vīriešiem jāālējas?  (Lasīts 5577 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Kad vīriešiem jāālējas?
« Atbilde #15 : 2016. gada 23. marts, 23:00:19 »
"Negatīvi lādētus diskusijas brāļus un māsas...."....

RaFix

• Viesi
« Atbilde #16 : 2016. gada 23. marts, 23:08:29 »
"Negatīvi lādētus diskusijas brāļus un māsas...."....
Nekādu negāciju. Prasts jautājums - kur tajā teikumā ir norādīts sīča vecums?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2016. gada 24. marts, 00:31:50 »
Sviests...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2016. gada 24. marts, 06:41:57 »
Rafik, nepūlies diskutēt ar Mao ar ierastās loģikas paņēmieniem :) Viņam Marta Zaķa stils  un loģika (skat. Alisi brīnumzemē)

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #19 : 2016. gada 24. marts, 08:06:27 »
nuuuuu,,, bērnu man nav ( paldies Dievam, tā jau pārprodukcija), bet par mīļākās esību es ātri vien noejaustu, gan jau papukotos un tad pajautātu, lai stāsta sīkumos, tak interesanti.
Bet- ja vīrieC, esošs laulībā un pie tam ar kinderiem, ieviešs sev mïļāko, kura, visādi gadās, mēdz apbērnoties, lai noturētu/savāktu pavisam veci , viņam jābūt uz 1000% pārliecinātam, ka varēs abas ģimenes uzturēt. Punkts. Tad var jārēties

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2016. gada 24. marts, 08:19:01 »
Optimāli, protams, būtu izbaudīt visu pirms ģimenes izveidošanas. Bet dzīvē gadās visādi. Vairāk vai mazāk esmu bijusi visās ierakumu pusēs, tā ka mani grūti ar kaut ko pārsteigt.  :o

Atslēdzies ragana

« Atbilde #21 : 2016. gada 24. marts, 08:43:08 »
Mao, Tev jāiet grāvjus (vai ko tamlīdzīgu) rakt, enerģija nav iztērēta ne meitas mīlējot, ne sugasbrāļus klopējot.  ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2016. gada 24. marts, 09:26:08 »
Pareizi jau būtu pirms kāzām.

Dzīvē, kā skatos, viss atkarīgs no tā, kāda sieva trāpījusies. Ir čomi, kas paklusām ieviesuši vēl vienu vai izmantos maksas pakalpojumus, ir pāris tādi, kam pa malām neinteresē. Lielāko dzērāju, no maniem čomiem, laulība nav izmainījusi, dzer kā dzēra, bet dauzīt citiem acis un pa meitām staigāt gan ir pārstājis, dzer arī mājās, nevis vazājas pa bāriem. Ir viens, kas lej iekšā mazāk, kā agrāk un retāk, meitās neiet, bet vēl nesen policijā nonāca, jo vienā no retajām dzeršanas reizēm, izvicinājās ar lomiku. Vēl viens cits dzert sācis tikai pa svētkiem un simboliski, kauties nekaujās, bet mīļākās daž divas.
Citāts no Rafika.
Pasaki, kas tavi draugi, un pateikšu, kāds esi pats.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #23 : 2016. gada 24. marts, 10:50:40 »
Šis būtu interesanti :D Kāds tad, Tavuprāt, es esmu, secinot pēc manis aprakstītajiem cilvēkiem? (Neņemot vērā faktu, ka minētie piemēri ir spilgtāki eksemplāri no tiem, ko pazīstu, nevis tuvākie draugi. Nemēģinu pataisīt sevi par svēto, bet tas to, ka tas teiciens nestrādā, esmu dzīvē pārbaudījis vairākkārt.)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #24 : 2016. gada 24. marts, 11:04:05 »
Teiciens strādā, un kā vēl. To jau nu es savos 69 zinu. Nu, ja tie tikai tādi attāli zināmi paziņas, tad vēl tā. Tad pastāsti, kā laiku pavada tavi tuvākie draugi.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #25 : 2016. gada 24. marts, 11:09:56 »
man tuvu draugu naf- tātad manis arii nav..(Broņas lõģika)...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2016. gada 24. marts, 11:55:48 »
OI...ja zinātu kur kritīs, noteikti spilventiņu paliktu :) 

Ar to gribu teikt, ka nekad nav zinām, kad tas jandalējamais noskaņojums uznāks - jaunībā, pusmūžā vai vecumā :) 
Viens gan ir skaidrs, ka tie, kas jaunībā dūšīgi jandalē, bieži vien līdz pusmūžam nemaz nenodzīvo, tā teikt, dzīvo strauji un mirst jauni...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #27 : 2016. gada 24. marts, 12:00:32 »
Nu nez, nez. Vispirms jau "čoms" var nozīmēt jebko diapazonā no pavirša paziņu paziņas vai kolēģa līdz labam draugam un tam nebūt nav jābūt morāles paraugam, uz ko tiekties. Otrkārt, vienādu cilvēku nav, katram ir kas savādāks, tikai viņam raksturīgs. Draudzīgas attiecības cilvēki veido, balstoties uz to, kas vieno, nevis uz to, kas ir atšķirīgs vai nepatīk. Un katrs saglabā tiesības uz savu personīgo dzīvi, par kuru draugiem nav teikšanas. Ja mana precētā draudzene, piemēram, ieviesīs sev mīļāko, viņa tādēļ nepārstās būt mana draudzene, lai arī tīri teorētiski man varbūt šī situācija nešķitīs pareiza. Un bērnības draugi vispār ir īpaša kategorija, tie var būt ļoti atšķirīgi, bet joprojām draugi. Draudzības izčākst tad, ja atšķirības samilzt tik dramatiski, ka zūd vienojošais.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #28 : 2016. gada 24. marts, 12:17:40 »
Teiciens strādā, un kā vēl. To jau nu es savos 69 zinu. Nu, ja tie tikai tādi attāli zināmi paziņas, tad vēl tā. Tad pastāsti, kā laiku pavada tavi tuvākie draugi.
Man šķita, ka te tēma ir par to, kad tad īsti jāiet meitas mīlēt un kauties, nevis par to, kā dzīvo Rafika draugi.  :sad_smiley:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #29 : 2016. gada 24. marts, 17:55:24 »
Kur 69, kas 69, kapē bez manis 69???