Autors Tēma: Zemapziņas paradoksi, kas izpauzās rīcībā  (Lasīts 1950 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Zemapziņas paradoksi, kas izpauzās rīcībā
« : 2016. gada 23. marts, 22:40:55 »
Tiko mana zemapziņa izstrādāja nejauku joku ar mani pie datora. Gribēju ielādēt no blueray izveidotu pirātisko Starwars daļas kopiju, un mēģināju atvērt: https://thepiratebay.lv/ , kad nu lapa beidza lādēties konstatēju , ka tas tomēr nav piratbay's , bet gan konstatēju ka tas ir svētā krēsla radio http://lv.radiovaticana.va/ - Jēzus!!! :wtf:   Nebiju gaidījis, tādu pavērsienu, bet tuvojas Lieldienas, tā kā izlasīju "Trīs svētās dienas – žēlsirdības un klusuma laiks" http://lv.radiovaticana.va/news/2016/03/23/tr%C4%ABs_sv%C4%93t%C4%81s_dienas_%E2%80%93_%C5%BE%C4%93lsird%C4%ABbas_un_klusuma_laiks/1217563 un tad lejupielādēju https://thepiratebay.lv/torrent/13980452/Star.Wars.Episode.VII.The.Force.Awakens.2015.BRRip_XViD_ETRG , piedod esmu neglābjams grēcinieks, ahh ..

Atslēdzies Luīze

Re: Zemapziņas paradoksi, kas izpauzās rīcībā
« Atbilde #1 : 2016. gada 24. marts, 08:24:25 »
Es piedodu...  :hi:

« Atbilde #2 : 2016. gada 24. marts, 12:55:56 »
Kristīgais radio reiz pielavījās arī man :) Jāiet man uz procedūru, kur diezgan ilgu laiku jāguļ un pašai nekas nav jādara. Palūdzu meitenei, lai ieslēdz man radio, viņa ieslēdz ar, tur skan kaut kāda mūzika, būs ok? Saku: būs jau labi. Meitene iziet. Mūzika beidz skanēt, sākas runāšana un izrādās, ka tas ir kristīgais radio. Bet man ir jāguļ, es esmu pieslēgta aparātam un netieku tam radio klāt. Nācās ciesties, kamēr meitene nāca mani apraudzīt un tad es palūdzu, lai uzslēdz citu kanālu.  Tiesa, tagad pat neatceros, par ko šamie toreiz sprediķoja, tā ka es laikam ar esmu neglābjama grēciniece :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 24. marts, 13:48:31 »
Es piedodu...  :hi:

Paldies, ... māte Luize ??? :)

Kristīgais radio reiz pielavījās arī man :) Jāiet man uz procedūru, kur diezgan ilgu laiku jāguļ un pašai nekas nav jādara. Palūdzu meitenei, lai ieslēdz man radio, viņa ieslēdz ar, tur skan kaut kāda mūzika, būs ok? Saku: būs jau labi. Meitene iziet. Mūzika beidz skanēt, sākas runāšana un izrādās, ka tas ir kristīgais radio. Bet man ir jāguļ, es esmu pieslēgta aparātam un netieku tam radio klāt. Nācās ciesties, kamēr meitene nāca mani apraudzīt un tad es palūdzu, lai uzslēdz citu kanālu.  Tiesa, tagad pat neatceros, par ko šamie toreiz sprediķoja, tā ka es laikam ar esmu neglābjama grēciniece :)

Jā, ja mierīgi jāguļ, bet sāk lasīt sprediķus par "celies un staigā", patiesi ir neērta situācija  :thumbsup:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2016. gada 29. marts, 02:22:18 »
Tikai "Izplesti spārni", ne "Izplēsti spārni".
Jā, Lieldienu laiks bez pavasarīgā nespēka  :betons: , arī nepārtrauktu atgādinājumu par bezmērķīgu vardarbību  :evil: :fryingpan: , ko norādoši var aprakstīt ar "piesišanu pie krusta", tas ir sajaucies šai pavasarī līdz cinisma vispārinājumam un no "spārnu plešanas" man sanākusi spārnu izplēšana :( Cik nejauki, bet dziļākiem personiskiem iemesliem nepavēlēsi :(

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2016. gada 02. novembris, 15:16:37 »
14:03:13 - Strautins_DNB: Nelielai daļai inženieru zemapziņā ir dziļš naids pret cilvēkiem par viņu iracionalitāti, kuru šie izpauž, cenšoties ražot patēriņa preces.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #6 : 2016. gada 03. novembris, 13:00:13 »
Tā kā sapņiem arī pieslēdzas zemapziņa, tad neliels paradokss man gadījās šonedēļ. Nākamā rītā bija jāvada viens seminārs, vakarā  pārlasīju materiālu, bet uz rīta pusi sapnī redzēju kā jau vadu to semināru konkrētajai auditorijai un izklāstu teoriju. Labākais tajā visā bija, ka no rīta manējais atstāstīja, ka es to teoriju pa sapņiem esot izklāstījusi skaļi un vismaz 20 min., turklāt nevis kaut ko neskaidri murminot kā nereti cilvēki pa sapņiem runā, bet skaļi, skaidri, saprotami un izteiksmīgi, tā ka viņš uzzinājis daudz jauna un sanāk, ka bijis viens no semināra auditorijas. ;)