Autors Tēma: Mana bērnība ir galā!  (Lasīts 2838 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Mana bērnība ir galā!
« Atbilde #15 : 2016. gada 26. marts, 21:19:35 »
Gribēju pajautāt, kurā skatīšanās reizē piefiksēji neloģismus? Vai tad jau pirmajā? :)
Pirmajā, kas bija laiciņu atpakaļ, es piefiksēju tikai to, ko aizmirsu pieminēt - Makvīns ielido kaktusos un kaktusu adatas sadurās metālā. :D
Visu to pārējo es pamanīju tikai tad, kad man tā multene pie acīm griezās jau kādu 4-5 reizi :D
Bet ir filmas un multenes, kur es neiederīgo pamanu uzreiz (Šajā gadījumā varu oponēt Piafai - cilvēki fimas beigās ir izteikuši rakstisku pateicību kaut kādiem sacīkšu rīkotājiem par palīdzību pietuvināt visu realitātei. Nu, ja gribēja pietuvināt līdz tādam, ka man jālaiž gar ausi tikai fakts, ka mašīnas runā, tad varēja pacensties līdz galam.)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2016. gada 01. aprīlis, 16:26:52 »
Es Vāģus arī esmu redzējusi vismaz 10x. Multenēm parasti nepiesienos

RaFix

• Viesi
« Atbilde #17 : 2016. gada 01. aprīlis, 16:36:50 »
Es Vāģus arī esmu redzējusi vismaz 10x. Multenēm parasti nepiesienos
Vai tas bija diennakts laikā? Diez vai es būtu šim piesējies, ja tas visu laiku negrieztos gar degunu  :rofl:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2016. gada 01. aprīlis, 16:44:10 »
Vai tas bija diennakts laikā?

Nē, tik ķerta es neesmu

RaFix

• Viesi
« Atbilde #19 : 2016. gada 01. aprīlis, 17:02:00 »
Es ķerts neesmu, bet momentā, kad mājās ir sīcis, kas ir ķerts uz runājošām mašīnām un vilcieniem ar seju, man nākas to visu skatīties. Ja man tas visu laiku ir acu priekšā, es nemāku par to nedomāt.  :smile:

Atslēdzies Broms

!
« Atbilde #20 : 2016. gada 02. aprīlis, 11:25:26 »
O!
Un tagad, kā jau dažbrīd dzīvē gadās, izraujam kontekstu un smaidam par to , ko saredzam..

Pieauguši cilvēki apspriežas par runājošām mašīnām un apjautājas vai gadījumā kāds nav traks :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2016. gada 02. aprīlis, 16:13:27 »
Ja 10 reizes brīvprātīgi noskatīti Vāģi :facepalm:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #22 : 2016. gada 02. aprīlis, 21:09:13 »
Ja 10 reizes brīvprātīgi noskatīti Vāģi :facepalm:
Cik brīvprātīgi ir izvēle starp 10x skatīties vāģus vai klausīties 4gadīga bērna bimbāšanu un spiegšanu?  :confused:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2016. gada 02. aprīlis, 21:14:09 »
Tev pašam bija obligāti jāsēž blakus un jāskatās?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #24 : 2016. gada 02. aprīlis, 21:45:56 »
Vienu viņu ir riskanti atstāt. Ļoti kreatīva personība.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #25 : 2016. gada 02. aprīlis, 22:47:05 »
Luīze sen ar mazgadīgajiem nav kontaktējusies :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2016. gada 03. aprīlis, 00:19:10 »
Mani 10kārtīga Vāģu vai citu multeņu skatīšanās kopā ar bērnu nav apgrūtinājusi :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #27 : 2016. gada 03. aprīlis, 07:03:56 »
esmu enpadsmit reizes ar bērniem kopā Kaķus aristokrātus skatījusies... nez, man laikam bērnība nav beigusies un nebeigsies, bet pirmais, kas nāk prātā nudien nav - "kaķi taču nerunā un suņi nevar braukt ar moci"... :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2016. gada 03. aprīlis, 09:26:06 »
Luīze sen ar mazgadīgajiem nav kontaktējusies :)

Mani bērni arī kādreiz bija mazi, turklāt jau agrā bērnībā iemācīju pašiem spēlēties - lika puzles, lego, zīmēja.

Ja man būtu tāda situācija, ka vienu dienu jāpieskata bērns, kuram ir atkarība no multeņu skatīšanās nonstopā un nebūtu iespējams darīt ko citu (iet ārā u.tml.), tad visticamāk, ka es būtu turpat tuvumā, bet darītu savus darbiņus. Kaut vai sēdētu blakus un lasītu grāmatu. :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #29 : 2016. gada 03. aprīlis, 09:55:24 »
Man tā kā Luīzei,dari savus darbus vai lasi vai dari ko savu datorā, lai bērns skatās to savu multeni. Lūk,ja esi kinītī,tad ir trakāk, jo tad man uznāk bezcerība par tik bezjēdzīgi un garlaicīgi pavadītu laiku,es pat nemēģinu pieslēgties saturam. Tad var paņemt egrāmatu vai bakstīt telefonu,nekas cits neatliek. Man vēl tagad trauma no tiem visiem bērnu koncertiem un pasākumiem,ko nācās apmeklēt,kad bērni bija mazi  :facepalm: