Autors Tēma: lelles..tikai lelles..  (Lasīts 3384 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: lelles..tikai lelles..
« Atbilde #15 : 2016. gada 30. marts, 10:59:57 »
Es laikam no retajām, kam riebumu neraisa. Varbūt tāpēc, ka redzētas reklāmas par Babyborn lellēm - zīdaiņu lelles bērniem, arī tuvu dabiskajam izskatam. Kaut kā uztveru tiešām kā lelles. Sapratusi vēlmi pēc šādas gan neesmu.

Bet asociācijas ar mirušiem mazuļiem man jau no paša sākuma raisījušas Anne Geddes fotogrāfijas. Draudzene, kad uzzināja, ka man tās nepatīk, teica tas tādēļ, ka man pašai nav bērnu. Savas sajūtas, skatoties uz šīm bildēm, neskaidroju - ja nu sabojāju viņai omu. Viņa acīmredzot nosprieda, ka nepatīk, jo pārāk salkani, puķaini un cukuraini.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2016. gada 30. marts, 11:04:22 »
Tieši tāpat kā bērni - daži glīti, daži nē.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2016. gada 30. marts, 13:08:50 »
Apskatījos - gaidīju tiešām kaut ko "creepy" [vot neizlec analogs latviešu vārds], bet tā īsti nesaskatīju. Jāpiekrīt Mangustam - nekādu riebumu nesajutu. Jā, ir patoloģiski līdzīgas bērniem, kas tiešām varētu kaut kādā brīdī uzraut zosādu - kad tas "bērns" neelpo un nekustas nenormāli ilgi, bet citādi - atzinība par reālistiskumu, vismaz bildēs.

Nu, ja ar tādu ratiņos imitētu reālu bērnu, tad toč jāpiesakās dzīvot Zoo, lai albatrosi tuvāk savējiem... :D

Tieši tāpat kā bērni - daži glīti, daži nē.
Katrai ezienei savējais - vismīkstākais, katrai vārnai - visbaltākais. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #18 : 2016. gada 30. marts, 16:14:52 »
Mangust, man arī nepatīk Annas Geddes fotogrāfijas, un ne tāpēc, ka salkanas. Es pat nezinu kas - kaut kāds neīstums . Man laikam vajag balts un melns. Vai nu pasaka vai pa īsto. Kaut kas pa vidam liek man nepatīkami apmulst.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2016. gada 26. aprīlis, 17:59:43 »
Nu te arī ir lelles, katra veltīta kādam vardarbības pret sievieti gadījumam/veidam/pārdzīvojumam: http://www.enchanteddoll.com/galleries1/#all

Viegli baismīgi. Kaut kur atgādina vecās PSRS laika leļļu multenes. Tur arī bija līdzīgu vaibstu lelles izmantotas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2016. gada 26. aprīlis, 19:29:33 »
Šīs gan man patīk

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2016. gada 28. aprīlis, 08:33:49 »
Nu te arī ir lelles, katra veltīta kādam vardarbības pret sievieti gadījumam/veidam/pārdzīvojumam: http://www.enchanteddoll.com/galleries1/#all

Viegli baismīgi. Kaut kur atgādina vecās PSRS laika leļļu multenes. Tur arī bija līdzīgu vaibstu lelles izmantotas.
šīs gan man patīk, tādas , kā mazās fejas. Nu tās, kas ir cimperlīgas, bet pēc pasakām, ka kādam pieķeras var atnest laimi. Tādai es savā mājā vietu atrastu  ;o))
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 28. aprīlis, 09:20:51 no pitons »

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #22 : 2016. gada 28. aprīlis, 21:10:58 »
Nē, nekāda riebuma. Tava meitene nostrādājusi filigrāni, izcils darbs.
Kam tādas vajag? Ir kam vajag, tāpēc taisa. Viss normāli.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #23 : 2016. gada 28. aprīlis, 21:14:23 »
Piafas lelles gan neuzrunā. Tieši šīs man šķiet kaut kādas.... tādas, ne kā vajag, šausmenīgas, frīki.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2016. gada 29. aprīlis, 18:13:47 »
šīs, peedeejās ir labas... ar stāstu...man patīk.
pat ieliku lapu grāmatzīmēs, būs laiks ..palasīšos, pēpētīšu dziļāk . :tea:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega