Autors Tēma: Par izmaiņām Jūsu Lattelecom pakalpojumos  (Lasīts 2284 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies roze

Par izmaiņām Jūsu Lattelecom pakalpojumos
« : 2016. gada 31. marts, 10:08:30 »
Vai kāds, lūdzu, man zemāk iekopēto varētu pārtulkot cilvēku valodā? Lattelekom grib samazināt ātrumu atstājot to pašu maksu?

Godātais klient! Tehnoloģijām attīstoties, Lattelecom piedāvājumu klāstā bija vairāk kā 30 dažādu pakalpojumu iespēju. Lai būtu vieglāk orientēties pakalpojumu daudzveidībā, tad sākot ar 2016. gada 7. martu, ir vienkāršāka pakalpojumu izvēle, kuru galvenā atšķirība saistīta ar interneta ātrumu. Sākot ar 2016. gada 1. maiju Jūsu esošais pakalpojums Internets 1 tiks mainīts uz Starta internets (ātrums max 10 Mbit/s un min* 2 Mbit/s) -   abonēšanas maksa 17.5 EUR/mēnesī. Līguma termiņš nemainās.
Ja piekrītat izmaiņām, tad tās notiks automātiski un Jums nekas nav jādara. Tomēr, ja nav pieņemami grozījumi, tad viena mēneša laikā no šī paziņojuma nosūtīšanas brīža Jūs varat pieteikt izmaiņas vai pārtraukt līgumattiecības bez līgumsoda piemērošanas, par to aizpildot veidlapu pašapkalpošanās portālā.

Atslēdzies Trix

Re: Par izmaiņām Jūsu Lattelecom pakalpojumos
« Atbilde #1 : 2016. gada 31. marts, 10:15:09 »
Kādi ir līdzšinējie noteikumi? Ātrums/datu apjoms/cena.
Tad arī skaties, kas samazinās un kas palielinās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies j

« Atbilde #2 : 2016. gada 01. aprīlis, 00:30:23 »
 Nu es ar šādu ziņu saņēmu. Man gan pret veco solās teorētisks uzlabojums (bija līdz 5, sola līdz 10), bet vēl jāpierēķina parastās elefant cena vismaz 4 EUR, kas iepriekš bija iekšā summā. Tātad no 10,90 par Inetu un telefonu uz 17,5plus 4 par realitātēto pašu, diez vai ātrāks būs.Šodien pakacināju nabaga puisi, kas pie telefona, bet viņiem vājš tas reklāma iekš, nemaz zēns nezin, ko teikt satracināt iet lietotājiem :)
Jāpaskatās, vai tagad LMTnesanāk izdevīgāk, to vēl var līdzi vazāt.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2016. gada 06. aprīlis, 21:45:04 »
Uzsvars uz vārdiņu "līdz"... man reiz bija tai sakarā saruna ar Lattelekom meistaru - tas uzsmaidīja un teica, 3 ir arī līdz 10 (7 vai 6... kā tur kuram rakstīts). Līdz ar to  uzskatu, ka būtiska ir tikai summa iekš euro. Un ja internets nevilks, šamie jebkurā gadījumā būs izpildījuši līguma nosacijumus

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 07. aprīlis, 20:18:07 »
Te 10 lpp diskusija par šo: http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/166286-lattelecom-pieliek-ciparu/
Īsumā - nekas labs tas nav, esiet piesardzīgi, ja kas - meklējiet alternatīvas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2016. gada 08. aprīlis, 09:58:19 »
Es jau iepriekš sūdzējos, ka pie pārvietošanas mēģina uztiept jaunu 2gadu līgumu par citu summu, bet to pašu netu.
Tā arī neparakstīju. Turpinu lietot un maksāt pa vecam. Pagaidām.
Pat e-pastā sūdzoties viņi apgalvo, ka tas ir tas pats līgums. Nu sorry, lasīt es pagaidām vēl māku: skaidri rakstīts, ka nav...
Vnk nagļakā krāpj cilvēkus. A līgumu parakstīji? sam durak... sūdzēties īsti nav kur un sarunas ieraksts paliek viņiem. E-pasts gan jau ir rakstisks pierādījums. Ja apgalvo, ka līgums par 12,90, bez līgumsoda un turpinot esošo termiņu (ti apmēram gadu) ir tas pats kas 14+eur, 99EUR līgumsods un 2 gadi, - tad tā ir klaja pūderēšana, ka melns ir balts IMO - krāpšana.
Es vnk līguma izmaiņām nepiekrītu, bet izbeigt to arī nevēlos, - viss paliek pa vecam līdz vecā līguma termiņa beigām. un tad jau redzēs, -galu galā nav jau vienīgais provaideris Rīgā....

Bet jūs jāj smalkāk: varat jau nepiekrist, bet klusēšanu uzskatīsim par piekrišanu :D
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 08. aprīlis, 10:05:43 no tex »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2016. gada 10. aprīlis, 13:04:34 »
Kkur jau tas pusljimaks bosa algai jaasakasa...

Atslēdzies j

« Atbilde #7 : 2016. gada 04. maijs, 00:17:47 »
Tā, paziņoju, ka man nevajag tādu pakalpojumu. Sola 5 D/D laikā piezvanīt un vienoties par atslēgšanu. Piezvana pēc 3 dienām, es jau esmu paguvusi,  kā zinādama, rakstiski uzrakstīt, ka mēneša beigas nāk, manā kontā nevienu piezīmi par zvanot runāto neredzu, gribu mest mieru.
Sola par to 11,99 to starta inetu, telefonu atsevišķi par tiem 3,99. Taču es neesot pieteikusi, ka negribu turpināt, 5 D/D pirms aprīļa beigām, tāpēc līdz maija beigām vel jādraudzējas, par šo piedāvāto jauno tarifu (tas nekas, ka zvanīju, neesot tā precīzi pieteikts).
Būtu draudzējusies ilgāk, ja ne šie teksti, ka es neesot neko ziņojusi utml, kaut kā uzkrita uz nerviem :) tak zvanīju, teicu.
Jā, būšot jauns līgums, par to maiju. Es prasu- tad man atkal jāraksta, ka atsakos no tā līguma ( jo cits taču, vecais atteikums neskaitīsies). Nabaga meitene mokās ar mani un sola, ka nē.
Nu tā, baltcom manā adresē sola par ~10 EUR stipri labāku netu, jāpamēģina :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2016. gada 24. maijs, 18:57:22 »
Saņēmu es arī tādu pašu paziņojumu, ka sakarā ar to un šito
"Sākot ar 2016. gada 1. maiju Jūsu esošais pakalpojums Internets 1 tiks mainīts uz Starta internets (ātrums max 10 Mbit/s un min* 2 Mbit/s) -   abonēšanas maksa 17.5 EUR/mēnesī."
Apdomāju un zvanu, saku šiem, ka es tā neesmu ar mieru, tāpēc esmu nolēmusi atteikties no Lattelecom pakalpojumiem.
Runājam.
Nē, man nav citu pretenziju, tikai negribu maksāt paaugstināto cenu.
Nē, nevajag man televīziju par 18 eur. Nē, neskatos.
Nē, man tiešām nav citu problēmu ar internetu. Vienkārši manā adresē pieejams tieši tāds pats internets no Balticom par 12 eur, tad kādēļ lai es maksātu 17,50?

Tad man laipni paskaidroja, ka Lattelecom ir individuāla pieeja katram klientam un man tiek piedāvāts individuāls piedāvājums ne vien saglabāt līdzšinējo maksu 14,90, bet vispār spešl cena esošajam pakalpojumam - 11,50. Uz nākamajiem 2 gadiem. Tad pēc 2 gadiem runāsim atkal. Ok. Pie tā arī palikām.

Nu sakiet, vai es neesmu muļķe bijusi, visu laiku tos 14,90 maksādama?! Sen jau vajadzēja uz individuālo piedāvājumu uzprasīties.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 25. maijs, 14:49:57 no pitons »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2016. gada 24. maijs, 19:21:06 »
Paldies, Kvadra!
Es arī rīt gatavojos kaujai ar teļukomu, tik starpība tā, ka neviens cits neko te nepiedāvā.. VISPĀR.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2016. gada 24. maijs, 19:44:28 »
Nu bet kaut kāds mobilais taču ir pieejams? Teorētiski. Var taču sacīt, ka ņemsi kaut kādu LMT, piemēram.

Jā, es izlaidu, ka minētā saruna notikās, kad man no telekoma atzvanīja. Meitentiņš, kas atbildēja uz 117, tikai uzklausīja vēlmi pārtraukt sadarbību un apsolīja, ka man tiks atzvanīts.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #11 : 2016. gada 25. maijs, 11:26:33 »
Saņēmu es arī tādu pašu paziņojumu, ka sakarā ar to un šito
"Sākot ar 2016. gada 1. maiju Jūsu esošais pakalpojums Internets 1 tiks mainīts uz Starta internets (ātrums max 10 Mbit/s un min* 2 Mbit/s) -   abonēšanas maksa 17.5 EUR/mēnesī."
Apdomāju un zvanu, saku šiem, ka es tā neesmu ar mieru, tāpēc esmu nolēmusi atteikties no Lattelecom pakalpojumiem.
Runājam.
Nē, man nav citu pretenziju, tikai negribu maksāt paaugstināto cenu.
Nē, nevajag man televīziju par 18 eur. Nē, neskatos.
Nē, man tiešām nav citu problēmu ar internetu. Vienkārši manā adresē pieejams tieši tāds pats internets no Balticom par 12 eur, tad kādēļ lai es maksātu 17,50?

Tad man laipni paskaidroja, ka Lattelecom ir individuāla pieeja katram klientam un man tiek piedāvāts individuāls piedāvājums ne vien saglabāt līdzšinējo maksu 14,90, bet vispār spešl cena esošajam pakalpojumam - 11,50. Uz nākamajiem 2 gadiem. Tad pēc 2 gadiem runāsim atkal. Ok. Pie tā arī palikām.

Nu sakiet, vai es neesmu muļķe bijusi, visu laiku tos 14,90 maksādama?! Sen jau vajadzēja uz individuālo piedāvājumu uzprasīties.

Baltcom piedraudēju aiziet pie cita (2 gadi līgumam pagāja). Samazināja no 26€ uz 18€ (internets + interaktīvā TV 2 televizoriem).
Ar viņiem tikai tā.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 25. maijs, 14:49:38 no pitons »