Autors Tēma: Sabiedrības iesaistīšanās vai neiesaistīšanās.  (Lasīts 2947 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Sabiedrības iesaistīšanās vai neiesaistīšanās.
« Atbilde #15 : 2016. gada 31. marts, 18:04:58 »
Ir dalja populaacijas, kas vnk jaaatshauj...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #16 : 2016. gada 31. marts, 18:06:01 »
Es jau saprotu, ka valsts iestādes manu mazo miera resursu bija iztērējušas.
Bet vienalga palieku pie viedokļa, ka kretīniem un ļaunekļiem reizēm ir jāatgādina, ka viņi ir kretīni. Tas tā vienkārši priekš lielās pasaules harmonijas.   Var jau teikt, ka ne man kādu nosodīt, gan viņš savu dabūs tāpat. Jā,piekrītu, bet es tam urļukānam esmu tikai tāds mesidžs, ka viņš tiešām saņems pēc nopelniem . Ieklausījās - labi, neieklausījās pats vainīgs.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2016. gada 31. marts, 18:11:40 »
Neko jams neieklausiijaas...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2016. gada 31. marts, 18:34:57 »
Es aizrādu. Kaut arī zinu, ka tikšu sejā vai aiz muguras nolamāta mātesvārdiem. Vienalga aizrādu - it īpaši mamašām, kas rēc uz bērniem kā debīlas. Protams - dabūju atpakaļ "nelienat svešu bērnu audzināšanā, audziniet savus", bet vienalga - aizrādu. Lai zina, ka redzu un ko par to domāju.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #19 : 2016. gada 31. marts, 20:27:39 »
Brēcošām mātēm toč neaizrādu ,tas man vienalga. Drīzāk man ārzemēs nāk vēmiens,kā tur ucinās ar izlaistiem brēkuļiem.
Esmu iejaukusies sīku skolnieku kautiņā, lielajiem neriskētu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2016. gada 01. aprīlis, 08:13:42 »
Esmu trolejbusā puišeļiem aizrādījusi, ka nav jābāž galva pa logu ārā - sēdēt, logu ciet un muti ciet! Ā, faktiski logu ciet aizgrūda viens pārsalis jauneklis uzreiz pēc tam, kad galvas tika ievilktas iekšā un pakaļas uz beņķa noliktas. Pēc tam sāka pukstēt viena padzīvojusi tante, ka viņai karsti, uz ko es atbildēju, ka pārējiem tāpēc nav jāsalst un ka viņai ir alternatīva iet kājām un vēdināties. Trolejbuss bija diezgan pilns, bet neviens cits iekšā nejaucās, bet klusējot un ar interesi vēroja, kā es ieviešu kārtību. Bet kārtībai jābūt! :)

Parasti, pirms iejaucos, es izvērtēju spēku samērus un savas izredzes uz pozitīvu iznākumu. Ar vējdzirnavām un acīmredzamu pārspēku necīnos.  :fryingpan:

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #21 : 2016. gada 01. aprīlis, 08:46:15 »
Kad dzīvoju daudzdzīvokļu mājā.Noeju pagrabā un tur viens lops dzērājs pa redeļu spraugu čurā kaimiņa pagrabā.Bļauju-riebīgais lops,ko dari?!Šis pagriež galvu un jautā vai es tūliņ pa muti negribot?Kamēr viņš bija aizņmets ar sava aksesuāra novietošanu tam paredzētā vietā-es jau biju pa trepēm augšā un prom.Tiktiešām-krāmēties pustumšā pagrabā un divvientulībā ar svešu pļēguru nebij iekāriena.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #22 : 2016. gada 01. aprīlis, 08:54:26 »
Es divus šādus ieklopēju ar drēbju maišeli, kad šie "laistīja" manis stādītās puķes pagalmā. :fubar: Lamājos kā fūrmanis arī. Par laimi šie bija dikti aizcietušies, tādēļ paspēju aizmukt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 05. aprīlis, 13:00:44 »
Lūk, 1 būtisks iemesls nelietot sabtransu, ja ir iespējams to nedarīt.
2. Rīgas PP ir smartphona apps: efektivitāti neesmu pārbaudījusi, bet ar to varētu mēģināt pa kluso izsaukt PP. Suņa sišanu gan būs grūti pierādīt, jo liecinieki momentā pamuks uz visām debess pusēm, kā durvis atvērsies, bet ja kungs bija arī cilvēka cieņu aizskarošā reibumā, tad par to gan varētu dabūt administratīvo, lai PP nebūtu velti braukuši... ja atbrauks vsp... bet derētu notestēt...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #24 : 2016. gada 08. aprīlis, 10:33:54 »
ar suņu aizstāvēšanu ir baigais risks. Fakts, ka tas īpašnieks slānī to nabagu, bet pastāv risks, ka tieši suns jūtot agresiju pret saimnieku nemetās tev  virsī. Kas zina, kā šis dresēts  :(

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #25 : 2016. gada 11. aprīlis, 12:06:49 »
Olguci , kāda tur dresūra, suns bez uzpurņa, viņam neierastos stresainos apstākļos (svešu ļaužu pilns tramvajs) uzvedas adekvāti, tas ir streso,  - tikai no cilvēku viedokļa neadekvāti. Govs ķēde pavadas vietā ar ne par ko labu neliecina.

Texi - kāda policija! Būtu tur divi kultūristi, kas nākamajā pieturā neko nepaskaidrojot, to deģenerātu vienkārši , diemžēl ar visu suni, izgrūztu no tramvaja, klusi un nemanāmi izgriežot viņam roku, lai suns nepamana un nesāk aizstāvēt, tāds vēstījums viņam ātrāk aizietu, kā manējais.

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2016. gada 11. aprīlis, 15:36:25 »
Pūk, pašvaldības.
Un ir redzēti izbraucam uz tramvajiem.
Un viņiem nepatiks alkānu vēlreiz satikt. Tik ļoti, ka viņi samērā veiksmīgi prot paskaidrot, ka tik tiešām nevēlētos vēlreiz braukt uz izsaukumu dēļ šī kunga ;)
Piemēram, bomzi aizvāca ar 1. Mēģinājumu - tas atgriezties vairs neprovēja - tātad informēšanā bija gana pārliecinoši. Un pat ja es būtu redzējusi, kā tieši pārliecināja, ja man kāds (piemēram, vēlāk VP krimināllietas ietvaros) jautātu, teiktu, ka neko neredzēju ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #27 : 2016. gada 11. aprīlis, 19:40:45 »

Texi - kāda policija! Būtu tur divi kultūristi, kas nākamajā pieturā neko nepaskaidrojot, to deģenerātu vienkārši , diemžēl ar visu suni, izgrūztu no tramvaja, klusi un nemanāmi izgriežot viņam roku, lai suns nepamana un nesāk aizstāvēt, tāds vēstījums viņam ātrāk aizietu, kā manējais.
Tādi ar tramvaju nebrauc ;) Var atļauties auto :)
+ ja tas draņķis sadomātu pasūdzēties VP, tiktu pie krimināllietas pats izlauzējs un izmetējs. Nu nafig tas normālam clv vajadzīgs?