Autors Tēma: Nu i ko pasākt, ja...  (Lasīts 6046 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Nu i ko pasākt, ja...
« : 2016. gada 02. aprīlis, 19:50:36 »
medicīniski viss ok, analīzes utt, bet... jūtos pagalam slikti. Viss lauž, dur, sāp - locītavās. Bet es katru dienu pa 30 min. vingroju.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Nu i ko pasākt, ja...
« Atbilde #1 : 2016. gada 02. aprīlis, 20:02:46 »
Darba vietai tuvojoties slijti nepaliek? Man visādas dīvainas lietas līda ārā, kad darbs nervus ēda

Pieslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 02. aprīlis, 20:15:09 »
Tad mēs esam pāris

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #3 : 2016. gada 02. aprīlis, 20:25:24 »
Darbs man patīk, un darba vietai nav ne vainas. Sāku domāt (neraksturīgi man), ka man jāizmēģina enerģētisko bloku noņēmēji.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2016. gada 02. aprīlis, 21:48:23 »
... jāizmēģina enerģētisko bloku noņēmēji.

Kas tie tādi???

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2016. gada 03. aprīlis, 09:18:00 »
Man arī mēdz locītavas sāpēt - ne visas uzreiz, bet pēc kārtas. Pasāp un pāriet. A ko darīt - vecums nenāk viens. :)

Kaut kur lasīju, ka tā esot viena no pazīmēm, kas liecina par menopauzes tuvošanos.

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #6 : 2016. gada 03. aprīlis, 10:00:32 »
kaut kādas problēmas tevi nomoka,mācies izbaudīt dzīvi tagad!

:big_hug:            :big_hug:             :big_hug:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2016. gada 03. aprīlis, 10:44:19 »
Migrējošas locītavu sāpes ir nevis menopauzes, bet gonorejas pazīme. Tā vismaz mācību grāmatās raksta.
Un atkal - D vitamīns. Ja tas ir zem 40, tad var sagaidīt vispārēju savārgumu un locītavu sāpes, kur slodze ir vislielākā un struktūra maigāka. Neaizmirstam, ka normālai muskuļu darbībai kalcijs nepieciešams, a to, savukārt, D vit.regulē..... vot i visa gramoķeja.
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2016. gada 03. aprīlis, 15:37:22 »
Kā mani kaitina, ka katrai slimībai pieliek vainu - ko nu esi nepareizi darījis, neesi piedevis utt. Vai Rudzupuķes ieteikums - sviests! :facepalm:  Ja ir slikti, tad ir, prātuļo, cik gribi par pozitīvismu.. Esmu kaut kā zaudējusi ticību, ka kāds ārsts ko baigi var pateikt vai tevī ielīst, atliek tik sevī ieklausīties, iziet, ko nu vari iziet attiecīgās medicīniskās izmeklēšanās, dzīvot un cerēt..ka tas nav vēzis vai tml. Nu un, ja būs, tad būs, to jau tik viegli neatklās. Cita lieta, ka ir stulba sajūta vislaik slikti justies it kā bez iemesla, bet parasti jau tas ik pa laikam pāriet.
Neko neieteicu, bet nu kaut kā tā es domāju.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2016. gada 03. aprīlis, 16:19:51 »
man reiz jau pateica "skeleta sāpes"
Par D vitamīnu  -OK, eju sauļoties

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #10 : 2016. gada 03. aprīlis, 20:25:24 »
Nāra,tu jau vari nelasīt manus tekstus!

Dzīvi vajag vieglāk uztvert -mazāk problēmu būs un veselība labāka!

:big_hug:               :big_hug:                          :big_hug:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2016. gada 03. aprīlis, 20:30:33 »
Rudzupuķe, saslimsti pati (tas nav vēlējums, protams)un tad izlasi savu ieteikumu baudīt dzīvi... Diezgan netaktisks padoms manuprāt.

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #12 : 2016. gada 03. aprīlis, 21:10:23 »
Nāra.ko tu vispār  par manām slimībām zini-neko.

Slimības ir sekas,sēloņi ir jāmekē citur un mums cilvēkiem ļoti patīk apkrauties ar liekām un nevafadzīgām ploblēmām,tā vietā ,lai baudītu dzīvi!

:big_hug:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #13 : 2016. gada 03. aprīlis, 22:46:15 »
Slimības ir sekas,sēloņi ir jāmekē citur un mums cilvēkiem ļoti patīk apkrauties ar liekām un nevafadzīgām ploblēmām,tā vietā ,lai baudītu dzīvi!
Ka slimības ir sekas, tam varētu pat piekrist. Bet ieteikums baudīt dzīvi, ja cilvēks nav pazīstams ar psihofizioloģiju un tehnikām, kā savu dzīves kvalitāti uzlabot, atbrīvojoties no tarakāniem galvā, visdrīzāk šķitīs kā tukša kaitinoša moralizēšana.

Nomade, ja "medicīniski viss ok, analīzes utt, bet... jūtos pagalam slikti", Tev vajag netradicionālo medicīnu. Apdomā un piemeklē kaut ko, ko Tev ticība ļauj.

Atslēdzies dille

« Atbilde #14 : 2016. gada 04. aprīlis, 08:44:38 »
Ieteikums par D vitamīnu liekas ļoti jēdzīgs. Danilāns arī raksta, ka vairāk saulītē vajag un bez jebkādiem aizsargkrēmiem. Nevis gulēt un cepināties, bet staigāt, kustēties.
Solārijs ? Rada D vitamīnu, vai nē? īsti nezinu, bet mana kosmetoloģe tam ļoti iebilst, jo viņa redzot ādas problēmas tām, kuras kādreiz daudz pārsauļojušās. 
Vai to D vitamīnu vajadzētu strebt iekšā? Kaut kā milzu pretestība pret visu, kas papildus iekšā strebjams.

Par to moralizēšanu -man būtu ko teikt...
Ah, jums kreisajā pusē kakla muskuļus sarāva? Problēmas ar sievietēm. Nē, nē darbs pie kompja 8 stundas, tas jau nebūs pie vainas.
Ah, jums labais plecs no kondiškas sapūsts un sāp? Problēmas ar vīriešiem.
Iekrakšķējās locītava? Problēmas ar...
Un citi vēl tiepjas, pēc vienas pazīmes, uzstādot savu spriedumu. Jūs sakāt, nav jums tādu problēmu? Nē, nu nevar būt. Jūs padomājiet, padomājiet, varbūt atcerēsities.
Nav? Nē, nu vienalga padomājiet.
Tā kā tādi "pozitīvie" Jaunās paaudzes sludinātāji... :fubar: