Autors Tēma: Nu i ko pasākt, ja...  (Lasīts 6074 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Nu i ko pasākt, ja...
« Atbilde #15 : 2016. gada 04. aprīlis, 08:58:01 »
kaut kādas problēmas tevi nomoka,mācies izbaudīt dzīvi tagad!

:big_hug:            :big_hug:             :big_hug:

Eu, Rudzupuķe! Ieskaiti man kādus 10 000! Izbaudīšu dzīvi! Un nebūs man nekādu problēmu! Ne nesamaksātu rēķinu, ne pusapģērbtu bērnu, ne saplīsušas mašīnas...

[Besī šitie tauriņu dzīves sludinātāji. Padzīvo tu ar sajātu veselību no rokas mutē, paskatīsimies, kādas čakras atvērsies...]

Klau, Nomade, atvaino par stulbu versiju, protams, - pērn kāda ērce blakus nestāvēja? Nav encefalīts? Pirmajā piegājienā šo var no parastā puņķvīrusa neatšķirt, bet otrajā uzrāvienā apmēram šitā šo apraksta.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2016. gada 04. aprīlis, 08:58:22 »
Ar D vitamīnu mums ir ļoti švaki. Un visiem iesaku Vigantolu. Nu nevar mūsu platuma grādos un pie mūsu dzīvesveida pārdozēt.
Kosmetoloģei taisnība - pārcepties nav jēgas, tikai problēmās var iedzīvoties. Bet ārā būšana vajadzīga kaut vai tādēļ, ka tad izkustamies un organisms dabū krietnu devu skābekļa klāt. Un, jā, solāriju UV lampām nav tas viļņu garums, kas aktivizē ādā esošo D vitamīna priekšteci. Bez tam - jo vairāk pigmenta, jo spēcīgāk tas "aizklāj" ķermeni saulei - melnādainajiem āfrikāņiem, kas lūku bruņčos drasē, Dvitamīna līmenis nebūt nav stipri augstāks par 100....
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:06:24 »
D vitamīnu solārijs nedod. Tā vismaz ir teikuši ārsti.
Vitamīna dzeršanu bez vajadzības (ja nav ārsta norādījumu) neatzīst par vajadzīgu. Danilāns un citi uzskata sauli par pietiekamu D vitamīna avotu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:10:33 »
Ar D vitamīnu mums ir ļoti švaki. Un visiem iesaku Vigantolu. Nu nevar mūsu platuma grādos un pie mūsu dzīvesveida pārdozēt.

ieteicēja... recepti uzrakstīsi? :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #19 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:12:04 »
Camma, vai Tu pati visu laiku dzer to Vigantolu? Kādās devās?
Man gribētos darbu līdz 14-iem un pēc tam pa saulīti pastaigāt un diendusu nosnausties. Kāpēc dzīvē ir citādāk?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:15:01 »
Vai ta mums pat vitamīni uz receptēm?!

Ja tiešām tā, piedodiet, lūdzu, par manu neinformētību - simtu gadu neesmu aptiekas vitamīnus pirkusi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:15:47 »
Trix doma - tā varētu būt. Izej tās spec.analīzes uz borēliju, man mūžam ērce nav bijusi, bet uzrādīja Laimu pie līdzīgām pazīmēm. Vot i saproti...
Vigantols ir uz receptēm, jā. Pirmajā lapā bija cammas raksts par D vitamīnu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:17:09 »
Dille, ir ārsti Vigantola pretinieki, nav nekādas vajadzības pēc tā. Protams, ja nav jau kādas saslimšanas, un analīzes arī uzrāda D vitamīna trūkumu, tad pēc ārsta norādījumiem. Un saules pietiek arī vasaras vakaros. Pat ēnā ir labi. Veselam cilvēkam esot pietiekami, tā arī Danilāns saka. Ja nu vienīgi tu visu vasaru nepavadi alā.

Atslēdzies dip

« Atbilde #23 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:18:00 »
Tā kā te ir arī mediķi, gribētu pajautāt par Mildronātu. Izlasīju reklāmu uz stabiem un tagad štukoju - vajag man to vai nē. Baigi kaut kā enerģija panīkusi :(

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:28:15 »
Tā kā te ir arī mediķi, gribētu pajautāt par Mildronātu. Izlasīju reklāmu uz stabiem un tagad štukoju - vajag man to vai nē. Baigi kaut kā enerģija panīkusi :(

Labāk 50gr Hennesy. :)  Arī atgriezīsies enerģija + sārtums vaigos, nekāds mildronāts to nedos.

Atslēdzies dip

« Atbilde #25 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:31:03 »
Labāk 50gr Hennesy. :)  Arī atgriezīsies enerģija + sārtums vaigos, nekāds mildronāts to nedos.

Šis man garām :alkofest: Man bremzes netur :banhead:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #26 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:34:17 »
Kosmetoloģei taisnība - pārcepties nav jēgas, tikai problēmās var iedzīvoties. Bet ārā būšana vajadzīga kaut vai tādēļ, ka tad izkustamies un organisms dabū krietnu devu skābekļa klāt. Un, jā, solāriju UV lampām nav tas viļņu garums, kas aktivizē ādā esošo D vitamīna priekšteci. Bez tam - jo vairāk pigmenta, jo spēcīgāk tas "aizklāj" ķermeni saulei - melnādainajiem āfrikāņiem, kas lūku bruņčos drasē, Dvitamīna līmenis nebūt nav stipri augstāks par 100....
Vai Vigantols ir labākais, kas pieejams? Aptiekās vēl visādas variācijas tiek piedāvātas, tipa organismu saudzējošakās, dabiskākas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:40:41 »
Dip, tik salasies reklāmas un mauc visu pēc kārtas, ko iesaka.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #28 : 2016. gada 04. aprīlis, 09:40:47 »
Tās variācijas ir ļoti vājš uztura bagātinātājs.
Un piedodiet, bet čipšu paka organismam ir nesaudzīgāka, kā jebkurš vitamīnu papildinājums.

Atslēdzies dille

« Atbilde #29 : 2016. gada 04. aprīlis, 10:04:19 »
Treknie čipsi aprij vitamīnus? :thinking: