Autors Tēma: Nu i ko pasākt, ja...  (Lasīts 6068 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Nu i ko pasākt, ja...
« Atbilde #60 : 2016. gada 09. aprīlis, 15:59:04 »
Nav teoreetiska... Ja negribi gj aa kam jau 2000+ pieraksts un tad vinjam jaanjem gjimenes loceklji, beerni(?)un kkas tieshi savaa teritorijaa...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #61 : 2016. gada 09. aprīlis, 16:08:15 »
Man abos gadījumos ĢĀ bija ap 1700 pacientu. Manējai, no kuras gribēju aizmukt, 1100.
Pacientu skaits tomēr rosina uz domām par ārsta kvalitāti, it īpaši ņemot vērā manu pašas pieredzi.
Ja tiek apgalvots, ka ir iespēja izvēlēties, bet izvēli ierobežo dažādi papildus nosacījumi - tā kļūst visai teorētiska.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2016. gada 09. aprīlis, 16:08:44 »
Teorētiski jāņem, praktiski neņem. Nevispārinu, tā mana pieredze.
Es nesūdzos, esmu pat apmierināta, ka nosūtījumu ko 1reiz trīs gadu laikā vajag
nav lūgšus jālūdzās un tīīīk ļoooti ģā jāapgrūtina.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #63 : 2016. gada 09. aprīlis, 16:19:52 »
Shad tad tas noraada uz apkalpojamo teritoriju... Ok, ne Riigaa...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #64 : 2016. gada 09. aprīlis, 17:04:39 »
Daļēji tā ir.
Katrā teritorijā ir viena ģā prakse. Tiko apskatījos. Nevienam nav 2000 pacientu.
Vienam, visnomaļāk no centra ap 1700.
Visiem pārējiem apmēram no 1200-1400.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #65 : 2016. gada 09. aprīlis, 17:28:59 »
Manu ģimenes ārstu neviens nepārspēs - viņam ir vislielākais pacientu skaits visā  LV! Bet pie viņa var tikt vienmēr, jebkurā dienā, kad izdomā, ja esi ar mieru veltīt 2 stundas no savas dzīves, sēžot rindā :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #66 : 2016. gada 09. aprīlis, 17:46:15 »
Naara- tagad mees visi zinaam, kaa sauc Tavu gj aa :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #67 : 2016. gada 09. aprīlis, 19:04:02 »
Tak iekš latvija.lv vai kkādiem epakalpojumiem varēja apskatīties, kas ir ģā, un ku tas atrodams  :talking:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #68 : 2016. gada 09. aprīlis, 19:30:00 »
Tak iekš latvija.lv vai kkādiem epakalpojumiem varēja apskatīties, kas ir ģā, un ku tas atrodams  :talking:

Tad vēl tāda latvija.lv nebija un tas tā kā būtu normāli meklēt šādu infu internetā? :) Ok, tas nav vairs aktuāli, jo konkrētais pilsonis dzīvo bez ģimenes ārsta jau gadus padsmit ....

Atslēdzies tex

« Atbilde #69 : 2016. gada 09. aprīlis, 19:46:06 »
Anyway tas ir nacionālais veselības dienests. Un tā agrākie nosaukumi. Atrašanās vieta unatpazīstamība ir visiem, kas gājuši turp pēc evak kartes
Tajā ārī iesniegumu, uz kuru jāatbild, kad nebija latvija.lv..

Un vel vienkāršāk piereģistrēties pie cita ģā, kas puslīdz tuvu pieejams. Bus labak kā nekas. Ja maksas der, tad arī OK. Tik fig pie tam vēl nodokļus maksāt.

Kgan pērnā gada beigās bija prikols arī ar valsts ģā: vajadzēja analīzes- parastas, nedārgas... Kvotas esot beigušās... Man vnk uzrakstīja nosūtījumu, ka maksās apdrošinātājs. Gadījums nebija ne smags, ne sarežģīts, bet akūts un traucējošs gan. Clv bez apdrošināšanas maksātu pats?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #70 : 2016. gada 10. aprīlis, 12:45:20 »
Jap