Autors Tēma: Brīvdienas Bauskas pusē  (Lasīts 717 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Brīvdienas Bauskas pusē
« : 2016. gada 04. aprīlis, 09:50:54 »
kad brīvdienās gribas kaut kur, ne pārāk tālu.
Vispirms bijām uz privāto zoo "Dobuļi" , tas gadījumā, ja jums līdz bērni. Zoo atrodas Dzimtmisā, apm. 10 km pirms Iecavas, skaistā vietā. Pabraucot garām kādreizējai koka muižas ēkai, kur tagad pamatskola. Un vispār man ļoti patīk senas muižiņas.
Zoo aplokos ir visvisādas mīlīgas kazaitas, lamas, mini zirdziņi utt. utt. Var nopirkt sauso specbarību šiem lopiņiem un tie ēd maigām lūpiņām. Siltākam laikam ir arī piknika vietas pļavā un šūpoles. Bērni ir neizsakāmā sajūsmā par iespēju no rokas pabarot šos mīlīgos lopiņus. Tad vēl visvisādi truši un kaut kādi dīvaini zaķa un stirnas krustojums, vārdu aizmirsu.
Ķenguriņš maziņš esot piedzimis.  Visādas pīles, pāvs, gulbji un kas vēl ne. kioskā pārdod lamas vilnas zeķītes un olas, dažas bija gaiši zaļas no kādām tur vistām. To vajadzēja pirms Lieldienām!
WC nebija tualetes papīra, tas tomēr pie mīnusiem.
Blakus smuks mežs, meklējām vizbulītes, bet šī nebija īstā vieta.

Sāka gribēties ēst un aizlaidām līdz Bauskai. Bauskas pilī ir fantastisks krogs. Pati pils ir atsevišķs apskates objekts, tas mums bija iepriekšējā reizē.
Krogā mīlīgas telpas velvēs, silti, patīkami, garšīgs ēdiens. Viss man garšoja, zupa bija ļoti laba.
Tie ķiploku grauzdiņi ar burvīgu mērcīti, pasniegti ar tomātiņiem bija dievīgi! Atnesa gluži karstus!
Vienā pusē pilij iet dabas taka, pa to pēc maltītes jauki pastaigāt un nokāpt līdz laimes stūrītim sabučoties, ja neko vairāk.
Tā kā diena gara un saulaina, vakarā dārzā šašlika cepšana, lai suns nebūtu pavisam apvainojies, ka līdz netika ņemts.

Atslēdzies Pūka

Re: Brīvdienas Bauskas pusē
« Atbilde #1 : 2016. gada 20. aprīlis, 23:06:22 »
Paldies par info par zvēruļiem. Man ir draudzene, kurai vasarā atbrauks divi mazi puikas, kas būs jāizklaidē - nodošu info.