Autors Tēma: Bļurļums  (Lasīts 1298 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Bļurļums
« : 2016. gada 07. aprīlis, 22:21:18 »
Iesēžos vakardien pie koļļegas autiņā. Pa radio skan zoopasta. Nu tik truls raidījums - ārprāts. Prasu - Tu tiešām šito sviestu klausies? Nē, gluži neklausoties gan, vajagot tik lai ļembasts fonā skan.
Šodien mājās braucot domāju, ka nozavēšu otrpusi - visu ceļu (40 minūtes) skan BBC raidījums angļu valodā par... prostitūtām. Cik viņām grūti, kā policija viņas diskriminē utt. Domāju - nez cik ilgi šito bitvajmaķ izturēs? Da neko, izturēja visu ceļu... Nemaz nav piefiksējis, ka par maukām 40 minūtes klausījies. Un nulle emociju, ka man tas jāklausās...
Man lieks troksnis ir apgrūtinājums, ja ko klausos, tad ar prātu. Muziku klausos gan fonā, bet tad pēc noskaņojuma.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

Re: Bļurļums
« Atbilde #1 : 2016. gada 07. aprīlis, 22:39:44 »
Savējiem jau var palūgt izslēgt, ja kretinē.
Visbaisākie ir starppilsētu busi, kur šoferiem vienmēr, vienmēr skan radio2
ar tiem baisajiem šlāgeriem.
Ja no rīta esi spiests to visu klausīties, tad veltas cerības uz labu omu.
Dīvaina tā busu vadītāju muzikālā izvēle.
Rādio2 ir visdrausmākais pasākums.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 07. aprīlis, 22:59:09 »
Mani tracina , kad nonstopā sāk iet BBC, CNN teleīxija. Rdio mums par laimi visur tikai klasika

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2016. gada 08. aprīlis, 07:44:08 »
Un ta tauta brīnās, ko tik daudz Darvina prēmijas laureātu pa vilciena sliedēm un šosejām izsmērējas - ja puļķi ausīs un blarkšķis decibelos, ka ne pastardienu nedzird... :D
Nepanesu fona debilizatoru - ar klusumu un sevi esmu mierā, nejūtu vajadzību bēgt notrulinātājā.

Visbaisākie ir starppilsētu busi, kur šoferiem vienmēr, vienmēr skan radio2 ar tiem baisajiem šlāgeriem.
Dīvaina tā busu vadītāju muzikālā izvēle.
Kas teica, ka tā nav vienīgā atļautā stacija, kas ir uzņēmuma apmaksāta, lai AKA/KAKA nepiesien bumbas par nabaga bārenīšu autortiesībām?
[Lai gan šļāgerus šoferi klausījās arī manā bērnībā, kad vēl šitie parazīti nespazmoja. Laikam šoferu sugas īpatnība...]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2016. gada 08. aprīlis, 08:08:21 »
Tā nav bēgšana, tas ir ieradums.Es arī trokšņa mīļotāja, katrā istabā kas burkšķ,ko neviens neklausās un neskatās, bet fonu vajag. Arī puļķus mēdzu iebāzt. Vienīgais  - neuzbāžos ar savu fona troksni citiem

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2016. gada 08. aprīlis, 08:56:43 »
Ja es kaut ko nopietni daru, nedzirdēšu arī pastardienas bazūnes. Esmu tajā procesā IEKŠĀ.  Uztvere tāda.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2016. gada 08. aprīlis, 10:18:28 »
es jau pāris mēnešus  pieturos pie tā, ka līdz pusdienām neslēdzu ne radio ne TV - ticiet man - milzum daudz darba var padarīt!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2016. gada 08. aprīlis, 10:34:55 »
Patīk jau tikai savs bļurļums, svešs tracina.

« Atbilde #8 : 2016. gada 08. aprīlis, 12:40:50 »
Es arī esmu no tiem, kurus svešs fona troksnis tracina. Ar likumu aizliegtu mikriņu šoferiem viņu Radio Pik vai citas krieviskās šausmas klausīties. Tagad jaunajos RS mikriņos laikam viņiem to nemaz neļauj, bet besī arī tās reklāmas salona televizorā, man no viņām jūras slimība rodas, es nevaru braucošā transportā ne lasīt, ne skatīties kaut ko vienā punktā, bet īsti novērsties arī nav kur, perifērajā redzē vienalga midžinās tas ekrāns.
Vistrakāk ir tad, ja cilvim ir austiņas, bet tik sūdīgas, kas apkārtējie tāpat pietiekami labi dzird, ko viņš klausās. Man vienreiz pagadījās trīs tādi trolejbusā - viens blakus, otrs aiz muguras un trešais priekšā. Katrs klausās cita stila mūziku. Es domāju, ka es no tās kakofonijas nojūgšos.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2016. gada 08. aprīlis, 13:10:12 »
Kad auto esmu viena, patīk dzirdēt tikai motoru.

Kad braucu ar kādu kopā, esmu mierā ar mūziku, dažreiz arī skaļi padziedu līdzi, bet, ja brauciens ir tumsā, vakarā, naktī un ilgi, tad man bail, ka šoferis pie mūzikas iemigs.

Neciešu krievu popsu, sevišķi tracina mikriņos, pludmalēs utml.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #10 : 2016. gada 08. aprīlis, 13:18:49 »
Labi jau būtu,ja visiem vienādi patiktu gan klusums,gan radio-programmas izvēle,gan TV izvēle!Par cik man rados autobusa šoferis-tas teica,ka slēdz radio,lai nebūtu jāklausās nepārtrauktie mobteļu pīkšķi un sarunas salonā-gan pa telefonu,gan pa tiešo.Nu kaut kāda aizsargreakcija,jo viņam pat izkāpt nav iespējams.
Man arī patīk fona muzika,un nevaru iedomāties sevi darām mājas darbus pie kristīgā radio vai cita kā nopietna,kur ir jāklausās,tamdeļ lai skan radio 2!Esmu nenopietna un labi sadzīvoju ar šo radio,kas citiem liekas šausmas.
Pilnīgi mierīgi esmu iemācījusies sevi izslēgt arī pie nepatīkama trokšņa un spēju aizmigt pat ja kaimiņš sienu urbj.Vai mazbērni skatās ko man garlaicīgu pa TV-guļu Dieva mierā.Šīs lietas manus nervus netraumē.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #11 : 2016. gada 08. aprīlis, 13:46:54 »
Runājot par skaņu tieši automāšīnā..
Ne katrā auto vajag mūziku.
Ja brauc tālākā ceļā ar kompāniju, tad kāda mūzika fonā ir vajadzīga. Un ja vēl ir "laiciņš tīri jauks",tad pa ceļam uz pasākumu mūzika ir ļoti vietā.
Bet mīļajā Imprezā nekādas citas skaņas iekārtas nav un  nevajag - vislabākā melodija ir motora dziesma :)