Autors Tēma: Vienu jautru kaazu mielasts Itaalijas dienvidos  (Lasīts 4448 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Vienu jautru kaazu mielasts Itaalijas dienvidos
« : 2014. gada 17. oktobris, 15:19:04 »
Rudens ir kaazu laiks ne tikai Latvijaa, bet arii Itaalijaa. Shoreiz preceejaas muusu tuvaako kaiminju deels. 11. oktobris muuspusee bija aarkaartiigi silta (pie 28 graadi), saulaina un visaadi citaadi jauka diena. Kaazu sviniibas norisinaajaas mazas D-Itaalijas pilseetinjas Bernalda pievaartee - kaadas viesniicas restoraanaa. Pirmaas uzkodas tika pasniegtas pie viesniicas baseina, taalaak jau lielajaa zaalee. Bija arii danchi, dziesmas, speeles un pat grandiozs saluuts nosleegumaa. Viss kaa kaartiigaas itaalju kaazaas pienaakas.
Shoreiz atraadu eedienus, kas tika celti galdaa. Recepshu nav...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Lynx

Re: Vienu jautru kaazu mielasts Itaalijas dienvidos
« Atbilde #1 : 2014. gada 17. oktobris, 15:21:14 »
Turpinaajums. Pirmajaa postaa vairaak neljaava pievienot un nez kaapeec sameta citaa kaartiibaa. Bet nu labi - lietas buutiibu tas nemaina

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #2 : 2014. gada 17. oktobris, 15:22:39 »
Turpinaajums

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2014. gada 17. oktobris, 15:34:31 »
Mana klaviere pludo!!!!!!!!!!!!!!!!!! :faint:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 17. oktobris, 15:34:40 »
Un tas viss ir jāapēd? Pārplīšana garantēta  :rocking:

Klau, kāpēc tiek taisītas 3 tortes? Viena oficālā kāzu, tas tā kā skaidrs, bet tās groom un bride priekš kam? Kaut kāda tradīcija ar nozīmi? Viņa apēd vai... nu es nezinu... food fights?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #5 : 2014. gada 17. oktobris, 15:37:45 »
Oj - par taam paareejaam divaam torteem peedeejaa bildee nepateicu - taa ir tikai dekoraacija taadam kaa beernu galdam, kur pashaas beigaas var cukurvati un bonbongas dabuut. Taas nav eedamas.
Un jaa - paareeshanaas garanteeta, it iipashi, ja eedienkarte gadaas eedaajam pa praatam - nu kaa shoreiz man - visi juuras moskji - uffff - UN NEKAADAS PASTAS!!!!!!!
Taapeec jau naakamajaa dienaa ne uz ko vairaak, kaa salaatlapaam eedienkartee nebiju gatava :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 17. oktobris, 15:39:32 »
ā, tikai dekorācija :) Jo zinu, ka ārzemijās šo divkūku principu mēdz piekopt, bet tā arī nav palicis skaidrs- kāpēc :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 17. oktobris, 17:03:02 »
Man atkal likaas, ka nekas dizhi daudz tur nav. Uz katra shkjiivja pa kumosam. Katraa zinjaa latvieshu kaazaas viss ir saatiigaak, lieli pamateedienu shkjiivji un tad vakara garumaa visas taas uzkodas un salaati. Viss taads pamatiigs, te tie eedieni taadi viegli, var teikt pat dieetiski.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2014. gada 17. oktobris, 17:10:49 »
Daļai es nezinu ne kā to sauc, ne no kā tas gatavots. Bet eleganti.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 17. oktobris, 17:18:12 »
Cik saprotu, šeit viss tiek pasniegts porciju veidā, ne pašgramstīšanās ar karoti pa rosola bļodu. Līdz ar to zūd viesa izvēles iespēja, ēst vai neēst atnests ir - jāēd. Jo reāli, cik tajās kāzās salāti un uzkodas tiek apgramstītas? Neēd taču visu laiku, ir atrakcijas, danči. Padzeries un ballējies tālāk.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2014. gada 17. oktobris, 17:30:43 »
pēdējā bildē briļļainais vīrietis ir precīzi kā Stenfords no sex un lielpilsēta :D
un jūras mošķi, un zivis .... aaaaaaaaaaaa
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #11 : 2014. gada 17. oktobris, 17:37:24 »
Cik saprotu, šeit viss tiek pasniegts porciju veidā, ne pašgramstīšanās ar karoti pa rosola bļodu. Līdz ar to zūd viesa izvēles iespēja, ēst vai neēst atnests ir - jāēd. Jo reāli, cik tajās kāzās salāti un uzkodas tiek apgramstītas? Neēd taču visu laiku, ir atrakcijas, danči. Padzeries un ballējies tālāk.
Jaa - tik tieshaam gandriiz viss tiek pasniegts porciju skjiivjos. Ir lietas, ko papildina oficianti - peec veeleeshanaas. Bet taadas prakses, kaa kopiigs skjiivis galda viduu - to neesmu piedziivojusi. Jaa - nu vieniigi shajaa eedienkartee Mozarellas skjiivis bija kopiigs - viens uz visu galdinju. Viesi tika seedinaati pie apaljiem galdiem pa 5-7 vienaa kompaanijaa.
Un par to, ka - ir jaaeed. Taa bija mana probleema pirmajaa laikaa, kad saaku dziivot Itaalijaa. Skjita - ja uz skjiivja uzlikts - jaaeed. patiesiibaa - nee. ja netilpst veederaa vai iisti neiet pie sirds - normaala saimniece neljaunosies. Vaardu sakot - gribi eed, negribi - atstaaj uz skjiivja.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 17. oktobris, 18:02:19 »
Un par to, ka - ir jaaeed. Taa bija mana probleema pirmajaa laikaa, kad saaku dziivot Itaalijaa. Skjita - ja uz skjiivja uzlikts - jaaeed. patiesiibaa - nee. ja netilpst veederaa vai iisti neiet pie sirds - normaala saimniece neljaunosies. Vaardu sakot - gribi eed, negribi - atstaaj uz skjiivja.

Fantastisks pieņēmums/tradīcija. Man tie ieaudzinātie izēdamie šķīvji pilnīgs vē.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #13 : 2014. gada 17. oktobris, 18:37:11 »
Fantastisks pieņēmums/tradīcija. Man tie ieaudzinātie izēdamie šķīvji pilnīgs vē.
[/quote]
Patiesiibaa - jaa. Tas man arii patiik. Un, kaut arii itaalji uzskata, ka vinju virtuve ir vis, vis, vis.... un pasta eedienzinjaa ir pasaules naba, maneejie tik drusku pabriinijaas saakumaa, kad uz kopiigaam gjimenes pusdienaam ar savu riisubljodinju ierados - eedu kopaa ar to pashu meerci, ar ko pastu pasniedz. Bet apvainojies vai dusmiigs nekad nav bijis neviens.
Latvijaa gan - kad kopaa ar viiru pie draugiem viesojaamies. Saimniece zupu izvaariijusi. manam veederam - njammma, bet viirs - pirmkaart zupas need vispaar, otrkaart arii daarzenjus ne. Tad nu gadiijaas redzeet uzmestas luupas...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #14 : 2014. gada 17. oktobris, 18:39:28 »
otrkaart arii daarzenjus ne. Tad nu gadiijaas redzeet uzmestas luupas...

izlepušais makaronēdājs. nu jā mūsu ēdiens par vienkāršu un prastu... :D

Mammai druška brauca no štatiem ciemos. Tad nu tur arī ņēmā atspērusies, beigās draudzene nopļāpāja i ne īsti nepagaršoja neko. Visu nakti pēc tam netika gulēts :D