Autors Tēma: Kulināriem, konditoriem un mājsaimniecēm  (Lasīts 1350 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Kulināriem, konditoriem un mājsaimniecēm
« : 2014. gada 17. oktobris, 17:23:07 »
Atklāju nelielu jauku veikaliņu, kurā sev viskaut ko interesantu un arī noderīgu varēs nopirkt ( un pērk arī, cik redzēju!) gan profesionāļi- konditorejas, cepēji- gan kafijas mīļi, gan mājsaimneices. Adrese - Hospitāļu ielas sākums, šķiet, nr.3, blakus Lauvas konditorejai.
Kafijas pričendāļi - apaļās briketītes. Tējas. Grauzdētas mandeļu kripatas, sēkliņas, čia sēklas ( škita pat lētāk kā citur, bet 100% negalvoju). Visādi biezinātāji, smērējamie, milti utt, man prātā palika , ka ir tie ksantāna sveķi, pardon mai frenč.

Man , sev mīļajai, peimēroti likās balsamiko mērces ( tās bija lētākās no citur redzētajām), macaroon cepumiņu sagatavītes (pusītes).
Viņi pārstāv kompāniju, kurai mājas lapa ir Brenners.lv.

p.s. ļoti gribējās pareklamēt, piedodiet. Bet iesaistīta tur neesmu nekādi.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Kulināriem, konditoriem un mājsaimniecēm
« Atbilde #1 : 2014. gada 17. oktobris, 18:05:20 »
Apskatīju mājaslapu - tur tikai rakt un rakt :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2014. gada 17. oktobris, 18:21:57 »
pardon mai frenč -bet kas ir ksantāna sveķi?

Pašmāju ražotāji svaigo kāruma sieru ir sākuši iesaiņot kā desiņas 290g, es nopirku Mego ar atlaidi.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 17. oktobris, 18:25:37 »
Kantāna sveķi, ja nemaldos ir stabilizētājs, kas ntur visādiem pārtikas produktiem vienmērīgu konsistenci.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2014. gada 17. oktobris, 21:55:57 »
nu, par tiem ksantāna sveķiem lai piedod man Hospitāļielas veikala īpašnieki, tas bija tāds kā mans brīvs improvizējums, bet tur patiesi bija visādi sveķi, biezinātāji ikdienas iepakojumos:)  bet es to nesaku sliktā nozīmē. Es saprotu, ka cepējiem tas vajadzīgs. Glazūra, ar ko pārklāt bulciņas, lai sēkliņās nekrīt zemē.
un aveņu gabaliņi un ai, iet tik un brīnīties. Bet veikaliņš maziņš, tiem, kas zin to rajonu - tur bija Gufelis kādreiz.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2014. gada 12. novembris, 12:59:43 »
priecīgā ziņa ir tāda, ka kopš šonedēļas veikaliņš pārgājis uz draudzīgāku darba režīmu - no 10 līdz 19.