Autors Tēma: Lopiskā uzvedība  (Lasīts 3977 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Lopiskā uzvedība
« : 2016. gada 11. aprīlis, 20:15:25 »
"Aļļo, doktor?... ņamņam šļam ... Vi bi ņemogļi posmotretj tam.... ņam šļurp ņam... možet eščo šļarp ņam ņam....tam štoto možno šļarp ņam ņam sdelaķ ņam ņam šļarp ņam ņam".
Es saprotu, ja esmu pati kādam piezvanījusi un šams ar kumosu mutē... bet nu izēd muti un tad rauj klausuli augšā. Bet ka pats var citiem zvanīt un vienlaikus žļamsīt...?
Nē, nu zinu cilvēkus, kuri arī mīžot pa telefonu runā. Brrr, vē. Un tad nomet tādu telefonu sev priekšā uz galda. Vē.
No vienas puses - labi, ka visur var sazvanīt. Bet no otras - cieņa pret otru, kas trubas galā, sen izčākstējusi....
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

Re: Lopiskā uzvedība
« Atbilde #1 : 2016. gada 11. aprīlis, 21:26:20 »
Daudzi domā, ka to pa telefonu nevar dzirdēt,ka viņi ēd. Mani arī tas kaitina!

Atslēdzies dille

« Atbilde #2 : 2016. gada 11. aprīlis, 21:42:45 »
Cilvēkam varbūt vienkārši protēzītes sliktas  :cry: . Ir taču vecāki ļaudis, kuri visu laiku čāpstina, jo zobi mutē neturas. Ja nu šis ir tas gadījums?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 11. aprīlis, 22:00:31 »
Ēd, padzerās, parunā ar citiem telpā esošajiem, aiziet uz WC, izlamā kādu autovadītāju, paralēli sarunai raksta sms (Kamēr es runāju, var dzirdēt, ka murmina līdzi drukājamajam tekstam, pie sliktāka garastāvokļa mēdzu apjautāties sms satura sakarā, tad salecās) .

Tie cilvēki, šķiet, tiešām nenojauš, ka dzirdēt var ne vien tekstu, ko viņi runā, bet arī visu apkārtējo.

Atslēdzies dille

« Atbilde #4 : 2016. gada 11. aprīlis, 22:13:47 »
Kur jums tādi nešpetni cilvēki sastopas?
Rafix, Tu esi dakterīts vai trolejbusa vadītājs, kurā ļaudīm jāklausās?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2016. gada 11. aprīlis, 22:41:44 »
Dille - nemēdzu saasināti uztvert cilvēkus, kam varētu būt kāda fiziski-neiroloģiska vaina. Pašai bija vīratēvs, kuram piedevu visu cūcību virtuvē, jo cilvēkam ļoti patika gatavot un iepriecināt citus ar garšīgu ēdienu. Viņam bija tikai viena roka... Tas ir citādi. Te sabesīja mamaška, kura Inešuku noteikti līdz nervu sabrukumam būtu (moš arī ir) novedusi. Tai pakaļai mode tāda - ne ar ko un ne ar vienu nerēķināties. Nu, pretī saņem to pašu.... Un tad klimst riņķī, jo visi ir svoloči, neviens nepalīdz....
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2016. gada 11. aprīlis, 22:42:53 »
Debiloiidu pilna pasaule... beerns "mirst"... a, kad piedaavaa hosp8aali "kolje nu mirst" , (kur mirt var max neesoshaas vecaaku smadzenes), tad- oi, pagaidiet grikji veel nedavaariijaas...

Un nee, tas nav jedjinjichnijs sluchajs...

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #7 : 2016. gada 12. aprīlis, 07:57:48 »
Es šitos te, gremotājus, klusībā saucu par atgremotājdzīvniekiem, vel ir viena kategorija, kuri savu kožļeni gremo tā, ka redzi, kas mutē notiek. Pretīgi, bet tak nevar aizrādīt

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2016. gada 12. aprīlis, 12:02:14 »
Debiloiidu pilna pasaule... beerns "mirst"... a, kad piedaavaa hosp8aali "kolje nu mirst" , (kur mirt var max neesoshaas vecaaku smadzenes), tad- oi, pagaidiet grikji veel nedavaariijaas...

Un nee, tas nav jedjinjichnijs sluchajs...
nu paga, ja tiešām konstatē, ka bērns uz sl-cu jāved, t.i. mātei līdzi jābrauc un mājās neviens pieaugušais nepaliks, tad izslēgt plīti, cepeškrāsni, nodzēst krāsni (vai vismaz izvandīt un aizvērt), lai mājās pārnākot vēl būtu mājas, būtu tā kā OK. Aizskriet panikā un atstāt katlu uz plīts, no kā ugunsgrēks izcelsies (es būtu spējīga tādā stresa situācijā), galīgi nebūtu labi :/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2016. gada 12. aprīlis, 20:08:18 »
Mani vispār kretinē tā visur ēšana.
Uz ielas, transportā, kino, pat teātrī...
Varētu padomāt, ka visi hipogliķēmiķi!

RaFix

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 12. aprīlis, 20:50:44 »
Rafix, Tu esi dakterīts vai trolejbusa vadītājs, kurā ļaudīm jāklausās?
Neesmu ne mediķis, ne sabiedriskā transporta vadītājs.
Esmu ierēdnis valsts iestādē un man nevienam nav jāzvana. Visi tie "brīnumi" man zvana paši. Ja jau pats nospieda zaļo klausuli, tad varēja to darīt brīvā brīdī, nevis ēdot vai ko citu darot. Piekrītu Cammai - saprastu vēl, ja pats zvanu kādam un iztraucēju to cilvēku nepareizajā brīdī, bet ne jau nu tad, kad cilvēks pats ir izlēmis man zvanīt!

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #11 : 2016. gada 12. aprīlis, 21:10:05 »
Par to ēšanu sabtransā- vai tā ir kāda jauna mode? Viņnedēļ  vizinos tramvajā un pēkšņi  mani pārņem kas līdzīgs sautētu kāpostu smārdam , bet gana jaudīgs, lai justu, ka visas manteļa padrēbes šūnas ar to piesūcas. Pagriežos- sēd aiz manis skolasbērns un sukā iekšā no "takeaway" kārbas kauč kādu ķīnīzeru ēdmaņu. Pateicu, ka saprotu, ka skola un pulciņi aizņem daudz laika un dzīve jaunajiem vienā stresā, bet vai tiešam  viņš savu ļoti aromātisko maltīti nevar ieturēt kādā ārpus- transporta vietā. Palūrēja baltu aci, kauč ko nomurminājā, bet ēst prātrauca. Šodien atkal novēroju, ka tramvajā jauniete salāto no kārbiņas. Moš manā dzimtajā tramvajā- kāda pavasara akcija- "skolas brīvpusdienas nāvīgi aizņemtajiem". Jej Bogu, kad mēs augām, tad tik "Selgas" cepumus un limpeni "Buratino" skolas ekskursiju laikā, busā baudījām.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2016. gada 12. aprīlis, 23:08:15 »
Latvijā ar to galīgi nav ne traki, ne uzkrītoši. Tad Tu nezini, kas notiek citur ;)
Šādos gadījumos neuzņemos spriedējas lomu, kādēļ sanācis tā, ka cilvēks (sevišķi skolasbērns) uzēd uz ielas vai transportlīdzeklī. Varbūt skrien no nodarbības uz nodarbību un tik vien laiciņš piesēst kā tramvajā.

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #13 : 2016. gada 13. aprīlis, 11:27:00 »
Protams, ka situācijas ir dažādas. Vairāk purpinu par ēdiena izvēli- ir takš maizītes, dzerami jogurti un simtiem citu ēdmaņu, kuru aroms, kā Dž. K Džeroms raksta neož ar "divsimt zirgaspēku jaudu".
P.S. un tas puiškāns izkāpa kopā ar mani un devās virzienā,kur viens vienīgs māju puduris, ni skolas, ni kāda interešu izgl. centra, ja nu vienīgi kādas ēkas pagrabā nelegāls džudo klubs vai pagrīdes knipelētāju pulciņš :thinking:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2016. gada 13. aprīlis, 11:37:42 »
nu paga, ja tiešām konstatē, ka bērns uz sl-cu jāved, t.i. mātei līdzi jābrauc un mājās neviens pieaugušais nepaliks, tad izslēgt plīti, cepeškrāsni, nodzēst krāsni (vai vismaz izvandīt un aizvērt), lai mājās pārnākot vēl būtu mājas, būtu tā kā OK. Aizskriet panikā un atstāt katlu uz plīts, no kā ugunsgrēks izcelsies (es būtu spējīga tādā stresa situācijā), galīgi nebūtu labi :/

Nee, ir jaapagaida, kameer durne dataisiis vakarinjas paareejiem beerniem un tad pasauks kaimeni ar beerniem paseedeet... laikam kaimenei tik beernus var uzticeet, grikju vaariishanu ne...

Un vsp man po, tik kaada h.ja peec tad zvaniija poe shitaada menedzhmenta?