Nē,nu Vāks! Ih, diena pagāja un joprojām nav skaidrs... tu pat nevari iedomāties, cik un kādā veidā pa to laiku esmu piesārņojusi savu organismu. Es katru vakaru gulēt ejot pārmetu sev to, kā esmu piesmējusi visus pieejamos orgānus. Un te parādās Ih, paziņo, ka viņu tieši tādas pašas intereses. Saka, ka esot kaut ko tai sakarā tulkojis, lasījis, ir kaut kāda (iespējams) pieredze šai jomā, kas pozitīvi iedarbojās uz konkrētu vecuma segmentu - no 17 līdz 35 ( iespējams), kaut gan, šaubos, ka tai vecumā kādu nomoka attīrīšanas idejas, kaut gan iespējams. Tādā veidā vesels bars vietējo iezemiešu, jau piecas lapas gaida, kad kungs beidzot nāks ar atklāsmi, kādus orgānus, kādā veidā un ar kādiem nosacījumiem, šams iesaka attīrīt. Nē tak, neko konkrēti neiesaka, tikai mājieni un nez kādu miglainu labumu solījumi nākotnē, tāpēc paliek skaidrs, kāpēc mērķa auditorija ir no 17 gadiem un līdz cik tur bija.
Nu tak saki vienreiz, par ko iet runa, tipa - taisu klizmas, dzeru sēņu tējas, skaloju smadzenes, meditēju, elpoju sekli, neēdu kaut ko konkrēti, eju uz pirti, iru tikls un nevainīgs vai nešauju pa kreisi, nelietoju mātes vārdus, domāju tikai skaistas domas, lietoju tikai nepārstrādātus produktus...?!!! Nē, nu tā kā jauns skuķis, - vot gribu bet nedošu, zinu, bet neteikšu un vispār ... es neesmu Tāda!