Autors Tēma: Sveicināti!  (Lasīts 24218 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Elzzy

Re: Sveicināti!
« Atbilde #75 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:02:23 »
Nu, aiziet! Zinu, kas ir klizmas, zinu, kas ir organisma attīrīšana badojoties, nu -iesaki kaut ko jaunu. Pa Delfiem neļožņāšu, stāsti, ka nu tepat

Atslēdzies ih

« Atbilde #76 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:05:26 »
ja tulks paarzin tulkojamo jomu, tad parasti nekas nepazuud/c/

Jā,bet-es nevaru pārzināt daudzas jomas tādā mērā kā to pārzin autori.Jo-jomas ir visai atšķirīgas un ir jābūt vismaz labi zinošam attiecīgajā jomā,bez tam-  runa jau tieši ir par ļoti neveiksmīgiem tulkojumiem,kādus ir piecietušas M.F.Holick  publikācijas,tapēc ir svarīgi parādīt-ko tieši viņš raksta un kā tas ir nepareizi iztulkots. Un- lai gan es redzu šīs kļūdas, es tomēr neņemos tulkot vadošo pasaules profesoru savā jomā.

Atslēdzies ih

« Atbilde #77 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:08:19 »
Elzzy,varbūt tomēr drusku lēnāk,es taču tiešām neko nepārdodu:) Es pagaidītu kamēr daži nomierinās un tici man- es nesteidzos nekur:)

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #78 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:15:24 »
Man jau nevajag, lai Tu man kaut ko pārdod. Es zinu, kur var dabūt Esmerha trauku. Gribēju padiskutēt par veidiem un tā.... Klizmu , ne trauku :D ,

Atslēdzies tuk

« Atbilde #79 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:20:12 »
Elzzy, vai tad tik traki, nebiedē mani ...
Padomus tak došot vien tiem, kam mediķi vairs nespēj palīdzēt...

Atslēdzies ih

« Atbilde #80 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:26:33 »
Ā, nu par klizmām var parunāt:) Arī par veidiem lai gan- es pat nezinu ļoti daudz un dažādus veidus:)

Atslēdzies ih

« Atbilde #81 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:32:35 »
Par to-ārsti nespēj vairs palīdzēt-kur es to rakstu? Es rakstīju-nespēj palīdzēt nevis nespēj vairs palīdzēt. Tur ir nedaudz atšķirība. Man patiesībā gribas jautāt- ko vispār medicīna ārstē,pašos pamatos? Alerģiju,astmu,artrītu.....? Bet-parasti ar to nemirst, tā ka-nevajag pielikt klāt to ko es neesmu teicis.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #82 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:35:01 »
Bet varbūt labāk parunāsim par pavasari - putniņi čivina, puķītes zied, pat daži tauriņi lido  :bird:

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies itta

« Atbilde #83 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:57:47 »
Kaut kaa iipatneeji... teema ir ... doma ir... satura nav...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ih

« Atbilde #84 : 2016. gada 17. aprīlis, 22:05:09 »
Piedod,vai tad es teicu ka šajā tēmā būs kāds saturs? Es apsveicinājos un īsi pastastīju par ko es rakstu. Nu kur Tu redzi,ka es esmu solījis kaut ko izklāstīt? Un vēl sasveicināšanās tēmā? Nu-jā,es to ieliku šeit, šajā sadaļā,  jo biju domājis rakstīt par veselību un tas ir domāts kā alternatīvs variants,kamēr Delfos kāds raksta ar manu niku. Nu un nākotnē tad redzētu..

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #85 : 2016. gada 17. aprīlis, 22:16:00 »
Nē,nu Vāks! Ih, diena pagāja un joprojām nav skaidrs... tu pat nevari iedomāties, cik un kādā veidā pa to laiku esmu piesārņojusi savu organismu. Es katru vakaru gulēt ejot pārmetu sev to, kā esmu piesmējusi visus pieejamos orgānus. Un te parādās Ih, paziņo, ka viņu tieši tādas pašas intereses. Saka, ka esot kaut ko tai sakarā tulkojis, lasījis, ir kaut kāda (iespējams) pieredze šai jomā, kas  pozitīvi iedarbojās uz konkrētu vecuma segmentu - no 17 līdz 35 ( iespējams), kaut gan, šaubos, ka tai vecumā kādu nomoka attīrīšanas  idejas, kaut gan iespējams. Tādā veidā vesels bars vietējo iezemiešu, jau piecas lapas gaida, kad kungs beidzot nāks ar atklāsmi, kādus orgānus, kādā veidā un ar kādiem nosacījumiem, šams iesaka attīrīt. Nē tak, neko konkrēti neiesaka, tikai mājieni un nez kādu miglainu labumu solījumi nākotnē, tāpēc paliek skaidrs, kāpēc mērķa auditorija ir no 17 gadiem un līdz cik tur bija.
Nu tak saki vienreiz, par ko iet runa, tipa - taisu klizmas, dzeru sēņu tējas, skaloju smadzenes, meditēju, elpoju sekli, neēdu kaut ko konkrēti, eju uz pirti, iru tikls un nevainīgs vai nešauju pa kreisi, nelietoju mātes vārdus, domāju tikai skaistas domas, lietoju tikai nepārstrādātus produktus...?!!! Nē, nu tā kā jauns skuķis, - vot gribu bet nedošu, zinu, bet neteikšu un vispār ... es neesmu Tāda!   

Atslēdzies ih

« Atbilde #86 : 2016. gada 17. aprīlis, 22:29:50 »
Klau,es neesmu ne jauns skuķis,ne kautrīgs,bet nav man laika un nevelos rakstīt nelabvēlīgā gaisotnē. Bet sēņu tējas-nu jā..... tās der indiešiem kas ēd pārsvarā augus,viņiem limfas pH nav zems...latviešiem...piedod,bet-jautājums-kas to sēņu vairošanos tālāk nobremzēs? Nu nav sēņu tējas piemerotas latviešiem,vispirms vajag pH limfā pacelt.  Un tad nevajadzēs sēņu tējas arī.

Atslēdzies ih

« Atbilde #87 : 2016. gada 17. aprīlis, 22:31:03 »
Vajag saprast-pašas 6 lapas ar muļķībām sarakstījāt.Tā vietā lai kko vērtīgu..

Atslēdzies itta

« Atbilde #88 : 2016. gada 17. aprīlis, 22:35:48 »
Kur Tu redzi ko negatiivu :) seit tauta ir super duper, saac un tad jau maniisi...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies nex

« Atbilde #89 : 2016. gada 17. aprīlis, 22:46:04 »
tā kā vairākkārt te tiek uzsvērts, ka cilvēks ir ienācis tikai sasveicināties... pārceļu uz sasveicināšanās sadaļu

veiksmi turpmākajā komunikācijā vēlot -

P.